Bir Sayfa Seçin

Anket Şirketleri – Anket Doldurarak Para Kazanmak

Anket Şirketleri aracılığıyla Anket Doldurarak Para Kazanmak mümkün. Nasıl mı? Cevabı gayet basit, yazımın devamında bu konuda detaylı bilgilere ve Anket Sitelerine yer vermeyi düşünüyorum. Ama öncelikli olarak Anket Şirketleri ne iş yapar ve bize nasıl para kazandırır. Önce bu konuları biraz ele alalım.

Anket Şirketleri nedir? Ne iş yaparlar? Bildiğiniz üzere Türkiye’de ve Dünyada bir çok firma kendi ürünlerini üreterek piyasaya sürerler ve satışlarından kar elde ederler. Ürünleri satmak için , doğru alıcılara ulaşmak ve doğru pazarlarda,doğru şekilde yer almak çok önemlidir. Hatta bu kriterler fiyat ve kalite kıstaslarının bile zaman zaman önüne geçmektedir. Ancak bu saydıklarımdan hiç biri birbirinden ayrılamaz. Dolayısı ile şirketler, rakip ürünlerin ya da kendi ürünlerinin hangi koşullarda satıldığını, müşterilerin tercihlerini, sektöre ilişkin beklentileri, müşterilerin demografik bilgilerini (Yaş, cinsiyet, yaşadığı yer vb.) toplayarak ürün satışlarını arttırmak amacı ile reklamlarını ve pazarlama stratejilerini belirlerler. Bahsettiğimiz bu anket piyasasının büyüklüğü milyar dolarla ölçülüyor. Büyük ve küçük ölçekteki işletmeler her sene anket ve pazarlama harcamalarına milyarlarca dolar harcıyorlar.

 

Anket Doldurarak Para Kazanmak

Doğru Anket Şirketlerini Nereden Bulabilirim? 

 

Anket Şirketleri Ne Yapıyor?

Onlardan istenen, piyasadaki bilgilerin toplanması. Bunun için anket şirketleri de anketlerini hazırlayarak, off line (Çevrim dışı) ya da online (Çevrim içi) olarak deneklere hazırladıkları soruları soruyorlar. On binlerce kişiden aldıkları hedefe yönelik cevaplarla para ödeyip anket hazırlatan firmalara detaylı bir rapor sunuyorlar. Dışarıda anketörleri görmüşsünüzdür. Ellerinde kağıt ve kalem size bir kaç soru sorup data toplamaya çalışırlar. Dışarıda anketörlük yapanlar bu işin Çevrim Dışı ayağını oluşturuyorlar. Internet ortamında anket doldurtarak bu bilgilerin toplanması ise işin çevrim içi (online – internet) ayağını oluşturuyor. Gönüllü olarak Anket şirketlerine kayıt olan kullanıcılar, doldurdukları anket başına para kazanırlar. Sistemin genel işleyişini bu şekilde özetleyebilirim.

Anket Doldurarak Para Kazanmak Mümkün mü?

Evet mümkün. Ancak bu işin de bazı püf noktaları var. İlk olarak Anket Şirketini / Anket Sitesini doğru seçmelisiniz. Çünkü bu noktada bir açık var. Bazı firmalar bu tür anket siteleri açarak sizi üye yapabilir. Size bir hesap açarak kazandığınız ücretleri görmenizi sağlarlar. Sizde büyük bir hevesle Anket Doldurarak Para Kazanmanın mutluluğunu yaşarsınız. Ödeme almanız için belirli bir limiti doldurmanız gerekir. Örneğin 50$’ın altındaki ödemeler verilmemektedir. Ancak ödeme döneminiz bir türlü gelmez. Çünkü dolduracak yeni anketler bulamazsınız. Ya da bulsanız bile bir müddet sonra üye olduğunuz site yok olmuştur. Bir daha da bulamazsınız. Netice itibari ile dolandırıldınız. O zaman doğru Anket Şirketlerini / Anket Sitelerini bulmalısınız.

Anket Doldurarak Para Kazanmak için Doğru Anket Şirketleri / Anket Sitesi

Doğru Anket Şirketleri listesineburadan ulaşabilirsiniz. Bu Anket şirketleri uzun zamandır, faaliyet gösteren ve ödeme gerçekleştirmiş şirketlerdir. Ne kadar para kazanacağınız, anket doldurmak için ayırdığınız süreye ve doldurduğunuz anket sayısına bağlıdır. Kendi kendinizin patronu olarak evden ya da internetin olduğu her yerden para kazanabilirsiniz. Bu konuda uzmanlaşmış olan ve anket şirketlerini avucunun içi gibi bilen bir uzmanın sözlerine kulak verin derim. Buraya tıklayarak konu hakkında çok daha detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Anket Şirketleri ile ilgili hazırlanmış olan en iyi yardımcı kitap bence bu kitap. He şey çok temiz bir biçimde anlatılmış.

  • Anket Şirketlerine / Anket Sitelerine Nasıl Üye Olunur?
  • Para hangi hesabınıza nasıl ve ne zaman yatırılır?
  • En güvenilir Anket Şirketleri Hangileridir?

Anket Şirketleri ile çalışmak ve Anket Doldurarak Para Kazanmak için BURAYA tıklayın.

Benzer Konular: