Bir Sayfa Seçin

boy uzatma formülü

Son günlerde boy uzatma formülü ile ilgili bir e-kitap yayınlandı. Acaba boy uzatma formülü e-kitabı’nın içinde neler var? Gerçekten işe yarıyor mu? Kitabı aldım ve inceledim. Görüşlerimi ve düşüncelerimi sizlerle paylaşıyorum. Kitabı aldıysanız ya da almayı planlıyorsanız. “Boy uzatma formülü kitabı” ile ilgili yorumlarınızı buradan paylaşabilirsiniz.

boy uzatma formülü e-kitabı incelemesi

boy uzatma formuluNormalde herhangi basılı bir kitabı aldığımızda neler yaparız? Önce kitabın arka kapak yazısına bakarız. Rastgele bir sayfa açıp 3-5 satır yazı okuruz. Ön söz yazısına göz gezdirip, kitabın kağıt kalitesini inceleriz. Etrafımızda sorabileceğimiz birileri var ise kitapla ilgili görüşlerini almaya çalışırız. Aynı sistemi boy uzatma formülü e-kitabını incelemek için kullandım. Öncelikle şunu belirtebilirim, e- kitap pdf formatında hazırlanmış ve gayet başarılı bir tasarımı var. Sayfaları okurken içindekiler bölümü size eşlik ediyor ve sürekli olarak hangi sayfada olduğunuzu rahatlıkla görebiliyorsunuz. Kullanılan yazılar net, açık ve bilgilendirici. Internet’te bulamayacağınız bilgileri içeriyor.

boy uzatma formülü e-kitap içindekiler

  • Hoş geldiniz
    Tanıtım ve karşılama
  • Genel Bilgilendirmeler
  • Giriş
    boy uzatma formülü programı genel bakış : Kitabın kimlere hitap ettiğini. Egzersizler, doğru beslenme, doğal takviyeler, büyüme hormonu, nefes alma, yeterli dinlenme ve kilo kontrolü hakkında ön bilgiler ve uyarıların olduğu bölüm. Ayrıca en iyi verimi almak için dikkat edilmesi gereken noktalara değinilmiş.
    Doğru tutum ve İstatistiki bilgiler: Boya etki eden faktörlerin tanımlanması ve bu faktörlerden kontrol edilebilir olanların belirlenmesi. Kontrol edilebilir faktörler üzerinde neler yapılabileceği. Dünya genelinde uzun boylu insanların olduğu bölgelere ait araştırmalar ve istatistiki bilgiler. İlgili bölgelerdeki insanların uzun boylu olmalarının sebepleri yaşam tarzlarının incelenmesi.
  • Sağlıklı beslenme: Beslenme alışkanlıkları, vitamin takviyeleri hakkında bilgiler ve farklı halkların yemek yeme alışkanlıkları ile boy uzunlukları arasındaki ilişkiler.
  • Büyüme hormonu: Büyüme hormonu salgılanması ile ilgili uygulanan teknikler artıları ve eksileri. Büyüme hormonu salgılanmasını tetikleyen sebepler. Vitamin ve ek gıda tavsiyeleri. Uyku ve boy uzaması arasındaki ilişki.
  • Omurilik uzatma egzersizleri: Omurilik gelişimi için yapılması gereken egzersizler. 4 ana kategoride toplamda 33 egzersiz önerisi.
  • Bacak uzatma egzersizleri: Bacak uzatmak için yapılması gereken egzersizler. 7 ana kategoriye ayrılmış farklı egzersiz çeşitleri.
  • Nefes Teknikleri: Egzersizleri yaparken nefes kontrolünün doğru yapılması gerekir. Doğru nefes kontrolü ile birlikte maksimum boy uzatma sağlanır.
  • Büyüme hormonunun salgılanması için masaj: Büyüme hormonunun masaj ile dengeli ve etkili bir biçimde vücuda dağılması sağlanır. Bunun için gerekli olan masaj noktalarının ve masaj tekniğinin anlatımı. ( – Ayakkabı içine yerleştirilen yükseltici tabanların bir diğer etkisi de ayak tabanına masaj yaparak, büyüme hormonu salgılanmasını ve dengeli dağılmasını sağlamaktır -).
  • Özel Antrenman Programı: Boy uzatma formülü kitabının son konusu, öğrenilen egzersizlere ilişkin antrenman programını kapsıyor. 6 hafta boyunca uygulayabileceğiniz, günlük antrenman programı
  • Son söz: Kitabın yazarları ve iletişim bilgilerinin bulunduğu son bölüm. Son bölümde ayrıca tavsiyelere de yer verilmiş.

boy uzatma formülü e-kitabı örnek sayfalar

Kitap toplam 42 sayfadan oluşuyor. Sayfalar resimlerle doldurulmamış ve yazı karakterleri sayfa sayısını arttırmak için büyük seçilmemiş. 12.453 kelimeden ve boşluksuz 72.000 karakterden oluşuyor. Tasarım hakkında bilgi sahibi olabilmeniz için boy uzatma formülü e-kitabın’dan bir kaç sayfayı aşağıya ekledim.

boy uzatma formülü e-kitabı oku

boy uzatma formülü örnek sayfa 1

boy uzatma formülü indir

boy uzatma formülü örnek sayfa 2

Boy uzatma formülü e-kitabı videolu tanıtım

Kitabı sizlere daha rahat tanıtabilmek için kısa bir video hazırladık. Aşağıdaki videoyu izleyerek ne alacağınızı tam olarak görebilirsiniz.

Boy uzatma formülü e-kitabını satın al

Kitap incelememizin sonuna geldik. Kitap içinde yazılan bilgileri internet’te arattım. Çoğu yerde eksik ya da yarım bilgiler verilmiş. Kitap’ta yer alan bazı önemli boy uzatma tekniklerini ise başka bir yerde bulamadım. Boy uzatma formülü e-kitabını indirmek için BURAYA tıklayın.

Benzer Konular: