Bir Sayfa Seçin

Dirk Kuyt Fenerbahçe’de

Sezonun ilk bombalarından biri olan Dirk Kuyt Fenerbahçe’de. Kendisini 3 yıllık Fenerbahçe’li yapan imzayı atan Dirk Kurt, Aykut Kocaman ile objektiflere poz verdi. Hollanda milli takım kadrosunda yer alan tecrübeli futbolcu. Fenerbahçe’nin önümüzdeki sezon en büyük silahlarından biri olacak. Geçtiğimiz sezon, hücum bölgesinde sıkıntılar yaşayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Dirk Kuyt ile çok yönlü bir futbolcu transfer etmiş oldu.

dirk kuyt fenerbahçece

Aykut kocaman - Dirk kuyt - Ali yıldırım

Artık Fenerbahçe’de olan Dirk Kuyt Kimdir?

  • Dirk Kuyt Doğum Tarihi: 11 Eylül 1980
  • Dirk Kuyt Doğum Yeri: Katwijk Aan Zee
  • Dirk KuytAltın Ayakkabı: 2002-2003 sezonunda 34 lig maçında 20 gol atarak ülkesinde “Altın Ayakkabı ödülü” kazandı
  • Dirk Kuyt Hollanda Gol Kralı:2004 – 2005 sezonunda 29 gol atarak gol kralı oldu
  • Dirk Kuyt Yılın oyuncusu: 2006 sezonunda Hollanda’da yılın oyuncusu seçildi

Dirk Kuyt hangi mevkide oynar?

Dirk Kuyt oyunu çok yönlü oynayabilen, topu çabuk taşıyarak etkili pozisyonlar üretebilen yetenekli ve özel futbolculardan biridir. Forvet, Forvet arkası ve kanatlarda rahatlıkla oynayabilmektedir. Bu özellikleri sayesinde Fenerbahçe mevcut kadrosuna önemli bir katkı yapacağı ortadadır.

Dirk Kuyt ve Hollanda

“Dirk Kuyt” Hollanda milli takımı için oldukça önemli bir futbolcudur. 2003 senesinde sırtına geçirdiği milli formayı bir daha çıkartmamıştır ve toplamda 85 kez terlettiği Hollanda milli forması ile 24 gol kaydetmiştir. Hollanda milli takımı ile en büyük başarısı 2010 yılında,  Güney Afrika Johannesburg’ta İspanya – Hollanda Dünya Final maçıdır.

EURO 2012 elemelerinde milli takım forması ile 6 gole imza atan Dirk Kuyt Hollanda’nın başarısında büyük pay sahibi olmuştur. 32 yaşındaki tecrübeli futbolcu Dirk Kuyt Fenerbahçe’de

Benzer Konular: