Bir Sayfa Seçin

Eski sevgiliyi geri kazanmak için tavsiyeler

Onu geri istiyorsanız, Eski sevgiliyi geri kazanmak için tevsiyelere ihtiyacınız olacak. Hemen ilk olarak söyleyeceğim şey sakın YALVARMAYIN!!! Onu geri kazanmak için plan yapıyorsunuz, tam olarak neyi nasıl yapacağınızı öğrenmek için zaman ayırmanız gerekiyor. Tüm bu planlardan, girişimlerden önce kendinize sorup cevaplamanız gereken temel soru şudur. “Eski sevgilimi geri kazanmak istiyor muyum?” Bu sorunun cevabı olumlu ise yolunuza emin adımlarla devam edebilirsiniz.

Bu arada bu benim sitedeki ilk yazım. Site yönetimine sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum. Bundan sonraki yazılarımı, “Hayatın İçinden” ana kategorisi altında “Eski sevgiliyi geri kazanma” alt ategorisinde bulabilirsiniz. Paylaşımlarıma burdan devam etmeyi planlıyorum.

eski sevgiliyi geri kazanma

Eski sevgilinizi geri kazanmak ister misiniz?

Eski sevgiliyi geri kazanmak için ilk tavsiye

YALVARMAYIN!!! onu geri kazanmak için neler söyleyeceğinizi, hangi kelimeleri kullanacağınızı iyice tartmanız ve ölçmeniz gerekmektedir. Geri kazanma çabanızın ilk saniyesinden son saniyesine kadar ne söyleyeceğinizi biliyor olmanız gerekir. İlk kurduğunuz cümle ile herşeyi baştan berbat edebilirsiniz. İlişkinize yıkıcı bir darbe vurmak istemezssiniz sanırım. Yalvarmak, yakarmak sadece merhamet duygularını kabartır. Onu sizden hiç düşünemeyeceğiniz kadar uzağa fırlatabilir. Size acıyabilir ya da üzülebilir. Peki bu sizin istediğiniz sonuç mu? Acımak ya da üzülmek sevgi ve aşk ile aynı anlama gelmez maalesef.

eski-sevgiliye-mesaj-cover

Eski Sevgiliye Mesaj Göndermek

Eski sevgiliyi geri kazanmak için en parlak fikirlerden bir tanesi ona mesaj göndermektir. Arkadaş, eş dost kanalıyla gönderilen mesajlardan bahsetmiyorum. Zaten bunun işe yaramadığını anlamış olmalısın. Eski sevgiliye gönderilecek 2 satır sms ya da Whatsapp mesajı ile kapanan kapıları tekrar açmak mümkün.

Daha önce mesaj göndererek şansını denedin mi biliyorum? Eğer gönderdiysen ve aşağıdakine benzer bir şeyler yazdıysan şu anda burada bu yazıyı okumana şaşırmamak gerekir.

“N’olur geri dön”, “Yalvarırım beni bırakma”, “Sensiz ben bir hiçim”.

O zaman ne yapmak gerekiyor? Eski Sevgiliye Mesaj kitabını okumanı tavsiye ederim. Facebook, SMS ya da WhatsApp üzerinden nasıl iletişim kurman gerektiğini öğreneceksin. Eski sevgiliye mesaj kitabı hakkında detaylı bilgi için bu yazıyı okuyabilirsin.  

Eski sevgiliyi kazanmak için ikinci tavsiye

PLANSIZ HAREKET ETMEYİN!!! Plansız ve programsız düşünmeden atılan adımlar geri dönüşü olmayan hatalara sebep olur. Düzeltebileceğiniz sorunlar varken, sevgilinizi geri kazanmak için atacağınız plansız adımlarla yeni ve çözümsüz problemler yaratmayın. Sonunda üzülen, kızan, sinirlenen yine siz olacaksınız ve yeni hatalar yapmak için kapıyı açmıç olacaksınız. Bu iş kendini sorgulama ile başlar. Eski sevgilini sorumlu tutmadan önce kendini sorgula ama ağır yargılama. Kendine ve eski sevgiline karşı adil ol.

sevgiliyi geri kazanma

Eski sevgilisini geri kazanmak için hazırlanmış bir kitap (e-kitap)

Eski sevgiliyi kazanmak için üçüncü tavsiye

ZAMAN VER!!! Birşeylerin ters gittiğini hissettiğin anda ona biraz zaman ver. Hepimiz ilişkileri farklı şekillerde algılarız. Bakışlarımız farklı olabilir. Sence ters giden birşeyler aslında onun için geri dönme fırsatı ya da çabaları olabilir. İlişkinizde terslik olduğunu sadece sen farketmiyorsun, o da bunları görüyor ve kendine biraz zaman ayırıp bazı şeyleri kafasında çözmeye çalışıyor olabilir. Bu dönemde üzerine gitmek, onun düşüncelerini engelleyebilir ve rahatsız eder. Kendi tamir etmeye çalıştığı şeyleri senin bozduğunu düşünmeye başlayabilir. Netice itibari ile sakın yalvarmayın, diğer yapılan hatalar tolore edilebilir ancak yalvarmak sadece o an etkili olur. 1 gün sonra, 10 gün sonra, 1 ay sonra acınacak bir halde görünmeniz sizi onun duvarlarının dışına iter.

Bu konularda deneyim sahibi kişilerin hazırladıkları kitaplar sizin için çok iyi bir yardımcı olabilir.”Eski Sevgiliyi Geri Kazanmanın Garanti Yolları” isimli kitap en çok satan ve beğenilen kitap olarak göze çarpıyor. Linke tıklayarak indirebilirsiniz.

Sakin ve ılıman olun, “Eski sevgiliyi geri kazanmak için tavsiyeler” yazısının ana fikri SAKIN YALVARMAYIN!!!

Benzer Konular: