Bir Sayfa Seçin

eski sevgiliyi kazanma

Eğer gerçekten eski sevgiliyi kazanma planınız varsa, durumu daha kötü bir hale getirmeden önce araştırma yapın. Araştırmalarınız için doğru bilgi kaynaklarını kullanın. Internet her konuda olduğu gibi bu konuda da bulunmaz bir nimettir. Kitaplar, dergiler ve web siteleri (-örneğin bu yazı-) sizin düşünmediğiniz ancak var olan gerçekleri görmenizde yardımcı olacaktır.

İşin en zor kısmı bu kaynakları değerlendirmektir, sizin için doğru olan bir başkası için doğru olmayabilir. Çözümler tek değildir ve kişilere göre değişir. Bu nedenle eski sevgiliyi kazanma konusunda her zaman doğru olduğuna inandığınız kaynaklardan yararlanmaya çalışın. Gerçi bu kadar bilgi kirliliğinin arasında bu o kadar da kolay birşey değil. Belki bu sayfaya gelene kadar onlarca yazı onlarca makale okudunuz. Mühim olan bunları akıl süzgecinizden doğru bir şekilde geçirmektir. Duygularla hareket etmek çoğu zaman onarılması imkansız hasarlara sebep olabilir. Bu söylediğim hem sizin için geçerli hem de karşınızdaki kişi için geçerlidir.

eski sevgiliyi kazanma ipuçları

Size yardımcı olabilecek birkaç ipucunu aşağıda görebilirsiniz.

  • Yukarıda bahsettiğim gibi birçok web sitesi ya da kaynak size yol gösterir. Okuduğunuz yazılar sizi eninde sonunda bir kitaba, bir foruma ya da benzer bir platforma yönlendirecektir. Bu nedenle iyi bir araştırmacı olun ve size sunulan alternatifleri iyi inceleyin. Yönlendirildiğiniz sitenin tasarımına, okur yorumlarına, verdiklerine bakın. İyice incelerseniz hangi ürünün sizin için daha faydalı olacağını göreceksiniz.
  • Daha önceden bu tür ürünleri okumuş kişilerle iletişime geçin ve fikirlerini alın
  • Yakın çevrenizde, sevgilisinden ayrılmış ve tekrar bir araya gelmiş kişilerle iletişimde olun. Bulabildiğiniz tüm kaynaklardan bilgi almakta fayda var. Aklınıza gelmeyen ve çözüm olabilecek bir yolu arkadaşınız ya da okuduğunuz bir kitap size gösterebilir.
  • Edindiğiniz her bilgi eski sevgiliyi kazanmak için bir adım olabilir.
eski_sevgiliyi_yeniden_kazanmak

Eski Sevgiliyi Yeniden Kazanmak için tavsiyeler bulabileceğiniz bir e-kitap

eski sevgiliyi kazanmak için sağlam bir psikoloji

Eski sevgiliyi kazanmak için sağlam bir psikolojinizin olması gerekir. Korkularla, öfkeyle, kinle, intikam duygusuyla, aceleci tavırlarla yola çıktığınızda işler iyice karışabilir. Unutmayın ki içinde bulunduğunuz durum sonsuza dek sürmeyecek. Eminim çevrenizde bu tür ayrılıklar yaşayan arkadaşlarınız olmuştur. Bir kısmı eski sevgilisini geri kazanmıştır bir kısmı ise belirli bir süre bu duruma katlandıktan sonra düzlüğe çıkmıştır. Sonuçta her iki durumda da kendiniz çözümler bulabilirsiniz ya da çevrenizle etkileşim içinde olarak rahata kavuşabilirsiniz.

eski sevgiliyi kazanma durum değerlendirmesi

  • Her problemin bir çözümü muhakkak vardır.
  • İlişkinizin çöpe atılmasına yol açacak hatalar yapmaktan sakının
  • Gereken zamanda gereken kadar konuşun
  • İlişkinizi kinle ve intikamla beslemek yerine, ihtiyacı olduğu anda yanında olun
  • İlişki ne kadar kötüye giderse gitsin saygıyı elden bırakmayın
  • Moralinizi bozmayın.. Bu sonsuza kadar sürmeyecek
  • Sonucu olumlu olsun ya da olmasın her zaman pozitif olun
  • İlişkiniz bitse bile hayatın devam ettiğiniz unutmayın. (-Bu cümle size her nekadar ağır gelsede bir müddet sonra doğru olduğu anlaşılıyor -)

Bu şekilde bir duruş sergilemek daha sonra alacağınız yardımlar için zihninizi ve kalbinizi açık tutmanızı sağlar. Gömülürseniz, sizi eski sevgilinizden başkası çıkartmaz ki o da çoktan gitmiştir. Konusuna hakim kişiler tarafından yazılan Eski sevgiliyi yeniden kazanmak” kitabı da benim size tavsiyemdir. Yukarıda bahsettiğim kriterler eşliğinde siteyi incelemenizde fayda var.

Benzer Konular: