Bir Sayfa Seçin

Eski Sevgiliyi Yeniden Kazanmak

Yaklaşık bir yıldır Eski Sevgiliyi Yeniden Kazanmak ya da nam-ı diğer Eski Sevgiliyi Geri Kazanmak üzerine araştırmalar yapıyorum. Bulduğum tüm yerli yabancı kaynakları okuyorum. Sizlerden gelen yaşanmış hikayeleri dinliyorum ve kendimce değerlendirmeye çalışıyorum. İki gün önce “Eski Sevgiliyi Yeniden Kazanmak” isimli e-kitap ile karşılaştım. Pek çok yazı okumuştum ama kitabın sayfası bile diğerlerinden çok farklı. Kullanılan üslup ve insana öğrettikleri gerçekten etkileyici. Internetteki makalelerde ya da öneri sayfalarında hep klişeleşmiş cümleler görmeye alışmıştık. Eski Sevgiliyi Geri Kazanmak için yapılacaklar olarak listelenmiş ve kalıplaşmış önerileri aşağıda görebilirsiniz. Bunların dışında yeni bir şeyler öğrenmek istiyorsanız, “Eski Sevgiliyi Yeniden Kazanmak e-kitabını” muhakkak okuyun. Neler Kazanacağınızı birazdan anlatacağım. Ama önce şu klişelere bir bakalım;

  • Alış-veriş yapın
  • Eski Sevgilinizi Kıskandırın
  • Arkadaşlık sitelerine üye olun

Eski Sevgiliyi Yeniden Kazanmak E-kitap

eski sevgiliyi yeniden kazanmak e-kitap indirİlişkilerde acı çekmek, ayrılmak, yeniden barışmak ya da bir daha bir araya gelememek olası durumlar arasında yer alır. Aşk Acısının insanı kör ettiği durumlar sağlıklı kararlar vermek zorlaşır. Kurtulmak ya da Yeniden Kazanmak için yapılan davranışlar durumun daha da kötü bir hal almasına sebep olabilir. Bu kitabı diğerlerinden ayıran en büyük özellik kişinin kendisine değer vermesini istiyor olması. Bu krizin sonuçları ve sebepleri arasındaki bağı kurmanıza yardımcı olacak.

Değişime hazır olmak. Bu cümle çok etkileyici. Bugüne kadar uyguladığınız yöntemler ilişkilerinizi düzenlemek ve kalıcı olmak için yeterli olmadı mı? O zaman değişmek gerekiyor. Bu değişimi tüm ilişkilerinizi sağlıklı bir biçimde yürütmek için kullanabilirsiniz. Ama şu anda öncelikli hedefimiz Eski Sevgiliyi Yeniden Kazanmak. Bu kitapta tam olarak ne yapmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz.

Eski Sevgiliyi Yeniden Kazanmak E-kitabı Başlıkları

Adım adım neler yapılması gerektiğine yer verilmiş durumda. Kısa kısa başlıkları aşağıda görebilirsiniz.

  • Eski Sevgilinizi Yeniden Kazanın
  • Ayrılık Sonrası Uygulayabileceğiniz Stratejiler
  • Ayrılık Acısı İle Başa Çıkın
  • Ayrılıktan Sonra Kendinize Özen Gösterin
  • Ayrılıktan Çıkarılacak Önemli Dersler
  • Değişmeğe Hazır mısınız?
  • Kötü İletişimin Özellikleri
  • Düşük Özdeğerli İnsanların Özellikleri

Başlıklara dikkat ederseniz kitabın amacının;Acılarınızdan kurtulmak, sağlıklı düşünerek akılcı kararlar vermek ve “Eski Sevgiliyi Yeniden Kazanmak” üzerine oluşturulduğunu görebilirsiniz.

Eski Sevgiliyi Yeniden Kazanmak kitabını indir

Eski Sevgiliyi Yeniden Kazanmak kitabını indirmek için buraya tıklayın.

Benzer Konular: