Bir Sayfa Seçin

Horlama Tedavisi

Horlama Tedavisi, düşündüğünüz kadar masraflı ve zahmetli bir iş değil. Hele verimsiz gece uykuları ve çevrenizdekilere verdiğiniz rahatsızlığı göz önüne aldığınızda “Bugüne kadar boşuna işkence çekmişim ve çektirmişim” diyeceksiniz. Horlamayı sadece basit bir gürültü olarak görmemek gerekiyor. Uzmanlar, horlamayı farklı kategorilere ayırıyor ve her bir kategorinin size verdiği zararları inceliyorlar. En masumundan en risklisine kadar horlamanın tüm çeşitleri uykunuzda size eşlik ediyor ve siz farkında olmadan zarar veriyor. Artık Horlama sorununuzdan, doğal Horlama Tedavisi yöntemi ile 7 günde kurtulmanız ve bebekler gibi uyumanız mümkün. Nasıl mı? Nasıl ve Ne kadar ? sorularının cevaplarına geçmeden önce, horlama denen gürültücü olguyu inceleyelim ve sonra tedavisi üzerine bildiklerimizi paylaşalım.

Horlama Nedir? Neden Horlarız?

Horlama Tedavisini kavrayabilmek için, horlamanın ne olduğunu anlamamız gerekiyor. Horlama, hava ve yumuşak doku titreşimi ile oluşan gürültüdür. Örneğin, elinize bir balon alın ve üfleyerek şişirin. Çocukluğumuzda hepimizin yaptığı gibi, balonun ağzını iki elinizle gerdirerek havayı serbest bırakmaya başlayın. Çok hoş!!! bir ses çıktığını duyacaksınız. Balonun ağzı ne kadar gevşekse çıkan gürültü bir o kadar düşük olacaktır. Ağzı iyice daralttığınızda ses tizleşecek ve yükselecektir. Aynı şekilde nefes alıp verirken, boğazımızda ve gırtlağımızda havanın geçeceği alan ne kadar küçük olursa horlamada o derece şiddetli olacaktır. Uyku sırasında kasların kendisini bırakması ve hava yolunu daraltması sonucunda horlama ortaya çıkar.

Horlamanın Çeşitleri

Horlama;  masum olabileceği gibi kişinin sağlığını tehdit eder nitelikte de olabilir. Horlama, nefes problemlerinin eşlik etmediği, sakin bir yapıda ise “Basit Horlama” olarak adlandırılır. Kişinin sağlığını çok etkilemediği söylenmektedir. Ancak yine uykuyu bozabilir. En azından horlayan kişinin uykusunu bölmese bile aynı ortamda uyuyan diğer insanların ruh sağlığını bozabilir. Özellikle karı koca arasında zaman zaman ciddi tartışmalara sebebiyet verdiğini çoğumuz biliriz.

horlama tedavisi

horlama tedavisi yöntemi

İkinci horlama çeşidi ise riskli olandır. Bu horlamada nefes alma sorunları, terleme, boğaz kuruluğu gibi belirtiler görülür. Birçok hastalığın tetikleyicisi olabilmektedir.

Horlama Tedavisi Nasıl Yapılır ?

Horlama ile ilgili birçok tedavi yöntemi bulmanız mümkündür. Bu tedavi yöntemlerinin bir çoğunu ya sürekli yanınızda taşımalısınız ya da sürekli onlara için para ödemelisiniz. Kısacası kalıcı çözümler sunmamaktadır. Örneğin, horlama yastıklarının çoğu kişide işe yaradığı söyleniyor. Ama gittiğiniz her yere o yastığı da götürmek zorundasınız. Yine aynı şekilde horlama bantlarının kullanımı da oldukça yaygındır. 10’lu ve 15’li paketler halinde piyasada bulunmaktadırlar. Her gece yatmadan önce bantınızı takmayı unutmayın. Fiyatları da hiç de ucuz değil. Verdiğiniz paranın karşılığında aldığınız tedavi bant çıkartılınca bitiyor. Bir gece takmayı unutursanız ne demek istediğimi anlarsınız. Netice itibari ile horlama tedavilerinin bir çoğu ya sürekli masraf gerektiriyor ya da sürekli hamallık.

En iyi Horlama Tedavisi

Tedavinin en iyisi kalıcı olanıdır. Doğal yollardan horlamayı kesebilecek yöntemleri anlatan “Horlama Tedavisi” e-kitabında belirtilen yöntemlerle 7 gün içerisinde horlamanızı tamamen tedavi etmeniz mümkün. Şu ana kadar bu kitap ile ilgili hiç bir olumsuz geri dönüş almadım. Horlama tedavisi kitabının en büyük avantajlarından bir tanesi para iadesi. 7 . gün horlamanızdan kurtulmuş olacaksınız. Ancak 15 gün içinde halen horluyorsanız verdiğiniz parayı geri alma şansınız var.

horlama tedavisi

horlama tedavisi e-kitabı

Horlama Tedavisi Kitabından Neler var?

Doktorlar ve uzmanlar tarafından hazırlanan kitapta 7 günde horlamaya son verecek doğal tedavi yöntemleri anlatılıyor. En önemli hususlardan bir tanesi bu kitabın e-kitap olmasıdır. Ödemeyi yaptıktan hemen sonra bilgisayarınıza indirebilir ve dilediğiniz zaman okuyabilirsiniz. Satın aldıktan sonra yorumlarınızı buradan paylaşabilirsiniz. Olumlu ya da olumsuz tüm görüşleriniz yayınlanacaktır. Başarı hikayelerinin sayısı oldukça fazla. Horlama Tedavisi e-kitabı’nın fiyatına ve diğer ayrıntılarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Benzer Konular: