Bir Sayfa Seçin

Kocam Beni Sevmiyor

Zaman zaman tüm evli kadınlar ya da evlilik öncesindeki kadınlar kocaları ve sevgilileri için “Kocam Beni Sevmiyor” , “Sevgilim Eskisi Kadar Bana İlgi Göstermiyor” diyerek hayıflanırlar. İlk başlarda bu konu hanım dedikodularında malzeme olmaktan öteye gitmez. Laf Lafı açsın, biraz sohbetten bir zarar gelmez diyerek içten içe kendimizi kemiren sorulara çaktırmadan cevap ararız. Belki bizimle aynı sorunları yaşayan başka arkadaşlarımız da vardır düşüncesiyle kolları sıvarız. Sonra kendimize toz kondurmak istemediğimizden, olayın üzerine bir güzel örterek doğru kabul ettiğimiz ancak bugüne kadar yanlış sonuçlar vermiş olan yöntemleri denemeye devam ederiz.  Bu dönem içerisinde gözlemlerimizde artmıştır ve bir gün bakmışız ki daha önce şüphelendiğimiz ve yüzleşmekten kaçtığımız “Kocam, sevgilim beni sevmiyor” sendromu gerçek olmuş. Yine yanlış adımlar atarak evliliğimizi ya da ilişkimizi kurtarmaya çalışırız.

Akıntıyı kendi lehimize kullanmak yerine, onunla mücadele eder olmuşuz. Artık attığımız her kulaç bize daha fazla yorgunluk vermeye başlamıştır. Nefes almakta zorlandıkça, bizimle beraber yüzen kocamızı ya da sevgilimizi de kendimizle beraber suyun içine çekmeye başlamışızdır. Halbuki, bu güçlü akıntıda birbirimize destek olacak noktaları bulabilsek ve beraber kulaç atsak her şey daha kolay olacaktır.

Kocanın Kalbini Kazan

Artık kocanız ya da sevgiliniz size karşı “Soğuk, mesafeli, ilgisiz, robotlaşmış” gibidir. Onu tekrar ” Sıcak, yakın, ilgili ve sevgi dolu” bir hale getirmek sizin elinizde. Çünkü bu durumdan en az onun kadar sizde sorumlusunuz. Birlikteyken ikinizden başka hiç kimsenin sesinin duyulmadığı, o bütünleşmiş günlere geri dönmek mümkün. Kocanın Kalbini Kazan e-kitabı gerçekten çok profesyonelce hazırlanmış dolu dolu bir e-kitap. İçerisinde genel durum değerlendirmesiyle birlikte, bu zor yolculukta size eşlik edecek bir çok yöntemden bahsedilmiş. Dilerseniz aşağıda verdiğim ipuçlarını okumadan önce buraya tıklayarak kitabı inceleyebilirsiniz.

Kocanın Kalbini Kazan E-kitabı

Bu kitap ikili ilişkilerde doğru olarak kabul ettiğimiz ve uyguladığımız bir çok yöntemin aslında ne kadar çarpık sonuçlar doğurduğunu gayet net bir biçimde ortaya koyuyor. Yüzlerce çift üzerinde yapılan bilimsel araştırmalar sonucunda geliştirilen yöntemleri bir arkadaş edasıyla sizinle paylaşıyor. Aslında beni en çok etkileyen yönlerinden bir tanesi bu yaklaşım tarzı ve önerdiği yöntemler oldu. Hiç tanımadığım birisine ya da çok yakınımda olan ancak bu tür sorunları bilmesini istemediğim insanlara derdimi anlatmak zorunda kalmadan, kendimi tanıma fırsatım oldu.

Kocanın Kalbini Kazan – Kocam Beni Sevmiyor e-kitap işe yarıyor mu?

Kocanın Kalbini Kazan

Kocanın Kalbine Gir

Bence kesinlikle işe yarayan bir kitap. Az önce de bahsettiğim gibi kendini tanıma fırsatı bularak yapılan hataları gün yüzüne çıkartan bir tarzı var. Aynı hataların başkaları tarafında da yapıldığını görmek ve çözümü olduğunu bilmek, insanı yalnızlık ve çözümsüzlük duygusundan kurtarıyor. Hele 2. ya da 3. okuyuşunuzda kendi içinizde daha derinlere inerek, kocanızın kalbine giden yolun sadece midesinden geçmediğini, beynine ve düşüncelerine hakim olarak kalbine giden başka bir kestirme yolun daha varlığından haberdar oluyorsunuz.

Kitaptan bazı başlıklar vermek istiyorum. Gönül isterdi ki, okuduğum kitabın tüm sayfalarını burada yayınlayayım. Ancak bu yazara büyük bir haksızlık olurdu.

  • Bazı Kadınlar Başarılı Olurken Bazıları Neden Başarısız Olur?
  • Kendini Sabote Etme Döngüsü
  • Nasıl Yapacağınızı Öğrenene Kadar İstediğiniz Şeye Sahip Olamazsınız
  • Sağlıklı ve Sağlıksız İlişkiler
  • Evliliğe ve Birlikteliğe Zarar Veren 5 Sabotajcı
  • Nasıl Erkeğinizin Rüyası Haline Gelirsiniz?

Tüm bunlar kaybolmaya yüz tutmuş ilişkileri canlandırmak ve tekrar eski ahengi yakalamak için gerekli olan adımları detaylı bir şekilde anlamanıza yardımcı oluyor. İçten içe sizin mutluluğunuzu kıskanan, sizin durumunuzla ilgileniyormuş gibi gözüküp aslında umurunda olmayan, hiç birşey hakkında bilgisi olmayan pasif dinleyici arkadaşlarınızdan alacağınız tavsiyeler sizi yanıltabilir. Bu kitap eşliğinden kendinizi keşfedebilir ve yöntemlerinizi kendiniz uygulayabilirsiniz. Kocam Beni Artık Sevmiyor diyorsanız, buraya tıklayarak kitabı incelemenizi tavsiye ederim.

Benzer Konular: