Bir Sayfa Seçin

öner yavuz gitar eğitim seti

Açıkça söylemek gerekirse Öner Yavuz Gitar Eğitim Seti ile ilk karşılaştığımda internet’te daha önce görmüş olduğum online gitar eğitimleri ya da gitar eğitim videoları ile aynı olduğunu düşünmüştüm.Önceki tecrübelerimden dolayı bu konuda ön yargılı olduğumu belirtmek isterim. Online ya da değil almış olduğum aslında daha doğru bir tabirle “Başladığım ama devam etmediğim” Gitar derslerini hiçbir zaman ilerletemedim. Eminim pek çoğunuzda benim yaptığım gibi bir enstrüman aldınız ve kurslara yazıldınız. Bazılarınız ise hiç kursa ve eğitime katılmadan evde kendi kendine gitar çalmayı öğrenmek istedi. Ben kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Her defasında hüsrana uğradım. Gerek işlerimin yoğunluğu, gerek verilen eğitimlerin sıkıcılığı istediğim seviyeye gelmemi hep engelledi. Ta ki Öner Yavuz’un Gitar Eğitim Seti ile tanışana kadar. Aslında kendisi ile yüz yüze sohbet etmek fırsatını da yakaladım. Öncelikli olarak, Öner Yavuz‘a bana vakit ayırdığı teşekkür etmek istiyorum. İsterseniz şimdi sadede gelelim. Nedir bu “Öner Yavuz Online Gitar Eğitimi?”, İçeriğinde neler var?, Eğitimi süresi kaç saat?, Diğerlerinden farkı nedir?

 Öner Yavuz Gitar Eğitim Seti İçeriği

Bu gitar eğitim video seti ile ilgili bilgilere geçmeden önce şunu belirtmek istiyorum. Yazı içerisinde Öner Yavuz’un kendi görüşlerine de yer vereceğim. Bir araya geldiğimizde ona sorduğum sorulardan bir tanesi de “Neden bu Gitar Eğitim Setini hazırladınız?” oldu. Aldığım cevap son derece ilginç geldi bana.

Bir ırmak hayal edin, ırmak kendi kanalında akıyor gibi gözükür. Bazıları sadece suya bakarken bazıları da ırmağın çevresine verdiği hayatı izler. Irmaklar hem çevrelerinden beslenirler, hem de çevrelerini beslerler. Denize ulaşana kadar pek çok zorlu engeli aşarlar. Kayaları öğütür üzerinden geçer, başaramazsa altından, sağından solundan dolanır. Geçtiği yerlerde tabiata hayat verir. Kimi yerde ufak kollara ayrılır, kimi yerlerde ufak kollarla kavuşarak büyür. Sonunda denize ulaşır. Hikaye burda bitmez. Denizlerin üzerinde engel yoktur. Buharlaşır sular, başka yerlere taşınır ve oralara yağar. Oralardaki hayatı canlandırır, can bulur. Bende bunu hedefledim. Bugüne kadar yüzlerce lira para harcayarak eğitim almış, hayaller kurmuş ama hayalleri yıkılmış insanlara destek olmak istedim. Kurslarda “Sen gitar çalmayı öğrenemezsin” denen insanlara bu gitar eğitim seti ile gitar çalmayı öğrettim hayat verdim. Aldığım geri dönüşler de bana can verdi azim verdi.

70 Adet videodan oluşan gitar eğitim seti A’dan Z’ye tüm merak edilenleri cevaplıyor. Videoların içinde konu başlığı ile ilgili uygulamalara ayrı ayrı yer verilmiş. Öner Yavuz kişilik olarak ulaşmaya çalıştığı ve bugüne kadar ulaştığı kitleye “TL” ya da “$” gözükle bakmamış. Verdiği içeriğin ve eğitimin hakkı bence şu anki fiyatının çok çok üstünde. İnsanlar rahat ulaşabilsinler ve sadece ihtiyacı olan bölümleri alabilsinler diye hazırladığı eğitimleri tek tek videolar halinde de sunmaya başlamış. İçerik o kadar zengin ki gitar ile ilgili her şeyi bulabiliyorsunuz. Hatta bu gitar eğitimini satın alıp uygulayanlar kendileri öğrendikten sonra ders vermeye başlamışlar. Hemen kısa bir örnek vermek istiyorum. 1 gecede “Artık Sevmeyeceğim” parçasını çok kolay bir şekilde gitarla çalmayı öğrendim. Ben yapabiliyorsam herkes yapabilir diye düşünüyorum. En kısa sürede kendi videomu da ekleyeceğim. Umarım sizlerde beğenirsiniz. Başladığım ama bir türlü ilerleyemediğim bu alanda bir gece içinde gösterdiğim gelişim beni gelecek adına oldukça umutlandırdı. Yapabilirsem çalışmalarımı kaydedip burada yayınlayacağım bu sayede kendi gelişimimi de kayıt altına almış olacağım. Şimdi hemen içeriğe bir göz atalım,

  • Hangi Gitarla Başlayalım

    Öner Yavuz Kimdir

    Öner Yavuz Gitar Eğitim Seti

  • Gitar Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?
  • Tel Seçimi
  • Sol elle tellere ve perdelere basmayı öğrenmek
  • Sağ el çalışmaları
  • Tırnak temizliği kesim şekli ve uzunluğu
  • Gitar Tamiri
  • Gitar Akordu
  • Gitar bakımı
  • 40’a yakın parçanın solo çalınması
  • Popüler şarkıların akorları
  • Ritm Atmak
  • Beste Yapmayı Öğrenmek

Öner Yavuz Gitar Eğitim Seti Süresi

Süre oldukça uzun bir süre 70 adet video ve 16 saat sürüyor. Bu sürenin uzunluğunu anlamak için şöyle düşünün; Gitar Eğitimi için kursa gittiğinizde aylık olarak 8 saatlik bir eğitim için 200 – 350 TL arası para ödüyorsunuz. Genellikle kursa başlamanıza neden olan eğitmen, ilk 2-3 saatlik dersin ardından sizi bir odada yalnız bırakıyor ya da yanında çalışan başka bir eğitmene teslim ediyor. Siz gerçek eğitmenden eğitim almış olmuyorsunuz. Arada bir gelerek bir iki pofpoflama ile eğitim devam ediyor. Gerçekten çok iyi eğitim veren kurumları bu işin dışında tutuyorum. “Öner Yavuz Gitar Eğitim Seti” ile aynı konuları tekrar tekrar izleme ve yeni fikirler kazanma şansınız var. Eğitmeniniz hiç değişmiyor ve her an karşınızda. Bu nedenle 16 saatlik eğitimin gerçek süresi aslında 1 – 1.5 yıllık bir bölümü kapsıyor. Aylık ortalama 300 TL’den hesaplarsak 300*18= 5400 TL çok iyi para. Bu eğitim setine ise sadece bir kez ödeyerek sahip olabiliyorsunuz.

Bu eğitim videoları zatan youtube’da var

Öner Yavuz’un Gitar dersleri zaten youtube’da var, neden para ödeyeyim? En çok gelen sorulardan bir tanesi bu. Evet Öner Yavuz para ile satılan videolarının 16 tanesini ücretsiz ve tam sürüm olarak kendisi paylaşıyor. İşin manevi boyutu burası zaten, insanlar ücret vermeden de bilgi sahibi olabiliyorlar. En azından satın alacak kişiler ne alacaklarını tam olarak görebiliyorlar. Diğer videolar ise yine bölümler halinde yayınlanıyor ama tam olarak açık değiller. Önemli kısımları gizlenmiş durumda. Yine gitar eğitimi alacak olanlar ilerleyen bölümlerde neler olduğunu görerek alma imkanına sahip olabiliyorlar.

Aslında bu sorunun en net cevabı “Emeğe saygı” olmalı. Bu tür bir paylaşım internette ücretsiz olarak dağıtılsa bile bu kadar kalender bir insan olan Öner Yavuz’a haber verilmelidir diye düşünüyorum. En azından ben bunu bir görev olarak algılıyorum.

Öner Yavuz Gitar Eğitim Seti’nin Diğerlerinden Farkı

Maddiyatla maneviyatı ayırabilecek yaştayız. Birisi konuştuğu ya da bir şey önerdiği zaman altında yatan gerçek sebebi hemen anlayabiliriz. Bize önerilen şey gerçekten işe yarıyor mu? yoksa para tuzağımı hemen kavrayabiliriz. Öner Yavuz’a ait yukarıdaki video’yu tekrar izlediğinizde ne demek istediğimi sanırım daha iyi anlayacaksınız. Öner Yavuz Gitar Eğitim Seti maddiyattan çok kişilerin kendilerini farklı yollarla ifade etmesini hedefleyen bir program. Öner Yavuz‘a gitar eğitim videolarını hazırladığı ve bana vakit ayırdığı için  tekrar teşekkür ediyorum.