Bir Sayfa Seçin

Online Gitar Dersleri

Çağımız elektronik çağı, her şeyin “e-” takısı almaya başladığı şu günlerde, Online Gitar Dersleri evinin konforunda ve fazla bir maliyete katlanmadan Gitar Çalmayı Öğrenmek İstiyorum diyenlerin imdadına yetşiyor. Gitar çalmaya heves etmiş bir genç ya da işlerinin peşinde koşturmaktan bir türlü kendi hobisine fırsa ayıramamış ve içinde ukde kalmış bir yetişkin. Sağlıklı ve doğru yöntemlerle kısa sürede gelişim sağlayarak eşine dostuna ya da iş arkadaşlarına gitar çalabilir. Daha önce de kendimden örnekler vermiştim. Bu nedenle konuyu tekrar açmıyorum. Öner Yavuz “Online Gitar Dersleri” ile amacınıza ulaşabilirsiniz. Kısa süre içinde Gitar Dersleri Videoları ile gitar çalmayı öğrenmiş yüzlerce insan arasındaki yerinizi alabilirsiniz.

Öner Yavuz Online Gitar Dersleri

Öner Yavuz

Öner Yavuz

Öner Yavuz’un Online Gitar Derslerini ilk izlediğimde o samimiyeti ve kolay öğretmen yeteneğini hemen gördüm. Eğitimler basit bir şekilde başlıyor. Kurslardaki gibi deli gibi nota öğrenmeye başlamıyorsunuz. Nota, Müzik bilgisi tabi ki önemli. Ama gitar çalmak isteyen herkes bir ay sonra konservatuvar sınavına girmeyecek. Dersleri sıkı bir şekilde takip ettiğinizde notaları da gitardaki yerlerini de fark etmeden öğrenmeye başlıyorsunuz. İkinci parmak üçüncü tel ikinci perdenin hangi nota olduğunu kısa sürede zaten ezberlemiş oluyorsunuz. Başlangıcında gitarla yapmaya başladığınız daha doğrusu başarabildiğiniz çalışmalar insanı heveslendiriyor. Öğrendiği şeyleri uyguladıkça aslında temel bilgilerle beraber teknik bilgilerle de donatıldığını görmeye başlıyor.

Online Gitar Dersleri Avantajları

Her şeyden önce evinizdesiniz. İşten çıktıktan sonra yorgun bir biçimde kravatınızla elinizdeki çantanızla ve gitarınızla bir yerlere yetişmeye çalışmıyorsunuz. Konular Gitar Dersleri Videoları ile anlatıldığından durdurup geri sarmak, başa almak yavaş çekimde izlemek gibi bir şansınız var. Kurslarda karşınızdaki eğitmene kaç defa aynı soruyu sorabilirsiniz. Hocanız hep aynı ve sizin istediğiniz saatte orada. Gece uyurken ses kayıtlarını bir kulaklık yardımıyla dinleyebilir ve gitardan çıkan seslere ve notalara kulaklarınızı alıştırabilirsiniz. Bu sırada Online Gitar Dersleri sayesinde eğitmeninizin verdiği önemli bilgileri beyninize kazıyabilirsiniz.

Online Gitar Dersi Video

Öner Yavuz Online Gitar Dersleri Videosunu ücretsiz olarak yukarıda paylaşmıştım. Serinin 1.videosu olan bu yayında Öner Yavuz’un Gitar Eğitim Videoları içeriği hakkında bilgileri edindiğinizi düşünüyorum. Projenin çıkış noktası olarak şu cümleyi söyleyebiliriz.

Gitar konusundaki başarısızlığın nedeni siz değilsiniz

Bir insanın gitar çalarak şarkı söyleyebilmesi için yetenek tabi ki önemlidir. Ancak başlangıç seviyesi için genel problem öğretmenin öğrenciyi anlamaması olarak tanımlanabilir.

Öner Yavuz Online Gitar Dersleri için tıklayın.

Benzer Konular: