Bir Sayfa Seçin

Online Kilo Kontrol Programı

Online Kilo Kontrol Programı Nedir? İşe yarıyor mu? Nasıl takip ediliyorum? gibi soruların cevabını bu yazımda bulabilirsiniz. Zayıflamak, kilo vermek, kilo almak günümüz insanının en temel problemlerinin başına geliyor. Dikkat ederseniz, devletin de “Obezite” ile ciddi bir mücadele içinde olduğunu görebilirsiniz. Televizyonlarda yayınlanan “Kamu Spotu” bilgilendirme reklamlarında “Obezite ile Mücadele” sloganı sık sık kullanılmaktadır. Tam bu dönemde “My Diyet – Online Kilo Kontrol Programı” adı altında yeni bir uygulama başlatıldı. Program hakkında detaylı bilgiler vermek istiyorum.

online kilo kontrol programi - my diyet

Size Özel Online Diyet Programı için TIKLAYIN

Genellikle kilo vermek istediğimizde hemen karar alır ve uygulamaya başlarız. Kulaktan dolma ya da yalan yanlış bilgilerle yemekten kesilir, ızdırap çekeriz. Tahmin edebileceğiniz gibi Pazartesi başladığımız diyetimiz en iyi ihtimalle salı akşamı ya da en kötü ihtimalle Pazartesi öğlenden sonra son bulur ve kilolarımıza karşı açtığımız savaşımızda, kilo hanesine bir sayı işleyerek maçı kaybederiz.

Evde tek başınıza kilo vermek için attığınız adımları gözünüzün önüne getirin. Metabolizmanızı tanımadan ve herhangi bir test yapmadan YENMEYECEKLER listesi oluşturulur. “Vaktim yok, spor salonuna gidemem” diyerek hemen bir koşu bandı, bisiklet ya da merdiven hareketinin benzerini yaptıran aletler eve alınır.  Genellikle 15 günden sonra kullanılmaz, ya bir arkadaşa verilir ya da evin kömürlüğünde çürümeye terk edilir.

Bir uzman desteğinden yoksun, kontrolü olmayan ve gelişim evrelerinin takip edilmediği bu süreç az önce de bahsettiğim gibi hüsranla biter.

Online Kilo Kontrol Programı ile Kontrol Altında Sağlık Kilo Verin

uzman diyetisyen gökmen gök

Gökmen Gök

Uzman Diyetisyen Gökmen Gök tarafından hazırlanan ve takip edilen bu yöntem ile emek verdiğiniz her şey kontrol altında olacak ve gelişiminiz hem uzmanlar tarafından hem de sizin tarafınızdan izlenebilecek. Size özel bir diyet programıyla artık kilolarınızdan kurtulabileceksiniz. Bu programın beni en çok etkileyen tarafı bu oldu. Program tamamen size özel olarak hazırlanıyor. Bu tür bir diyet için herhangi bir merkeze gitseniz, gittiğiniz her randevu için  200 TL ‘den başlayan fiyatları gözden çıkarmanız gerekiyor.

Online Kilo Kontrol Programı Nasıl İşliyor?

Detaylarına diğer yazılarda değineceğim. Ön bilgi olarak bu bölümü okumak faydalı olacaktır. Aslında bir diyetisyenden randevu almak ile hemen hemen aynı anlama geliyor. Üyelik gerçekleştirildikten sonra, size iki adet form gönderiliyor. Formdaki bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurarak geri gönderiyorsunuz. Programınızı takip edeceğiniz bir sayfaya giriş yapıyorsunuz. Bu sayfa (üyelik alanı) size özel diyetin uygulanacağı bölümlerden oluşuyor. Bazı testleri yaptırmanız da istenebilir. Bu durumda tamamen sizin metabolizmanıza uygun, sağlıklı kilo vermek için gerekli diyet programının alt yapısı hazırlanmış oluyor.

Üyelik alnında günlük olarak alınması gereken besinler ve miktarları belirtiliyor. Siz bu çizelgeyi takip ederek yediklerinizi işaretliyorsunuz. Fazladan bir şeyler yediyseniz onları da programınızda işaretliyorsunuz. Diyet programınızın sporla desteklenmesi gerekiyor. Yapılması gereken egzersizleri ve sürelerini de yine bu ekrandan görebiliyorsunuz. Hareketlerin nasıl yapılması gerektiği uzmanlar tarafından videolu bir şekilde anlatılmış durumda. Yine yaptığınız egzersizleri bu takip ekranına işliyorsunuz. Diyetisyeninizle internet üzerinden video konferans şeklinde görüşme imkanına da sahipsiniz.

Diyete başladığınız günden itibaren tüm bilgiler günlük olarak sizin tarafınızdan siteye giriliyor. Bu sayede 3 ay sonra ya da 6 ay sonra hangi aşamada olduğunuzu görebiliyorsunuz. Tabi ki bu süre zarfında uzman diyetisyeniniz tarafından yönlendirilmeye deva ediyorsunuz.

Online Kilo Kontrol Programı Avantajları

Size özel bir diyet  programı olması en büyük avantajı olarak gözüküyor. Diğer avantajlarını aşağıdaki gibi sayabilirim.

  • Uzman Diyetisyen Gökmen Gök tarafından hazırlanır.
  • Uzman bir diyetisyenin yanında Yaşam Koçu ve Spor Koordinatörünüz olur.
  • Programınızı online olarak internet’ten takip edebilirsiniz.
  • Uzman Diyetisyeniniz, Yaşam Koçunuz ve Spor Koordinatörünüz ile web üzeriden görüntülü ve sesli iletişim kurabilirsiniz.
  • Kilolarınızdan dolayı kariyer fırsatlarını kaçırmazsınız.
  • Büyük beden elbise aramak zorundan kalmazsınız.
  • Yüksek vizite bedelleri ödemezsiniz.
  • Gelişiminizi “Online Kilo Kontrol Programı” ekranından kendiniz de takip edebilirsiniz.
  • Kendinizi disipline edebilirsiniz.
  • Herhangi bir HAP kullanmazsınız.
  • Ameliyat olmanıza gerek yok.
  • Diyetisyene gitmek için zaman harcamazsınız. O size gelir.

My Diyet - Online Diyet Programı

 Online Kilo Kontrol Programı – My Diyet Nasıl Üye olabilirim?

Bu tür bir online diyet listesine ulaşmak tabi ki yine online yöntemlerle olacaktır. Evinizden çıkmanıza gerek kalmadan hemen üye olabilir ve kilolarınızdan sağlıklı ve akıllı bir biçimde kurtulabilirsiniz. Gazete ve Televizyonlarda kilo verdiren HAP’larla ilgili onlarca ürkütücü haberi görüyoruz. Ayrıca bilinçsizce yapılan diyetlerin vücuda nasıl zarar verdiğini okuyoruz. Tüm bunlardan korunmak ve Online Kilo Kontrol Programına üye olmak için BURAYA tıklamanız yeterli.

Benzer Konular: