Bir Sayfa Seçin

Onu Elde Et Kitabı

Onu elde et kitabı PDF formatında hazırlanmış kitaplar arasındaki yerini yeni almış elektronik kitaptır. Yeni olmasına karşın kaliteli içeriği sayesinde kısa zamanda memnuniyet basamaklarını hızla tırmanmayı başardı. Onu elde et kitabı yorumları, içeriği hakkında ve yardımcı kitapları hakkındaki bilgiyi yazının içinde bulabileceksiniz. Onu el tut kitabının yazarının kaleminden çıkan kitap. Erkek-kadın ayır etmeksizin sevgilisi, eşi, erkek arkadaşı, kız arkadaşı ile olan ilişkileri düzenliyor.

İlişkinin başlangıcında atılması gereken adımlar atılmadığı takdirde ileride sorunlar yaşanmaya başlar ve kısır döngü içinde karşılıklı suçlamalarla ilişki yok olur gider. Olaya tersten başladığımın farkındayım Onu elde tut kitabı ilişkinin ileri safhaları için hazırlanmış bir kitap. Sevdiğin erkeği ya da hoşlandığın kadını elde etmek için onu elde et kitabı tam bir rehber kitap niteliğinde.

Onu Elde Et Kitabı Ne Anlatıyor?

Hoşlandığın kadını ya da erkeği elde etmek için atılması gereken doğru ve mantıklı adımları anlatıyor. Hani hoşlanırsın da gidip konuşamassın, öylece bakarsın. Sonra iş işten geçer sen duygularını açıklayamadan başka birisi elini çabuk tutmuştur. İşte bu duruma düşmemek için onu elde etmek için neler yapman gerektiğini öğreneceksin. Internet’te benzer kitaplar var. 20-30 sayfa civarında ve herkesin bildiği klişeleri anlatıp duruyorlar. Onu Elde Et Kitabı ise işinde uzman bir ekip tarafından onlarca durum üzerinde inceleme yapılarak hazırlanmış bir kitaptır.

Onu Elde Et Kitabı ve Hediye Kitapları

Onu elde et kitabı kendini tanımanı sağlayarak plan yaptırıyor. Bunun için aşağıdaki yardımcı kitaplar (hediye) sana yol gösterecek. Onu elde et kitabı ile birlikte ücretsiz olarak veriliyor.

  • İlk İzlenim Testi ve Beni Baştan Yarat
  • Kıskançlık Testi
  • Onunla Sohbet

Yardımcı kitaplarla beraber onu nasıl elde edeceğini keşfedeceksin. Onu elde et kitabı ya da diğer ismiyle onu elde et PDF hakkında detaylı bilgiyi linklere tıklayarak okuyabilirsin.

Onu Elde Et Kitabı Yorumları

Günler ilerledikçe ve önerilerinizi uygulamaya devam ettikçe değişiyorum, gelişiyorum. Harika kadın olmama az kaldı sanıyorum. Her şey için teşekkürler. Herkese tavsiye ederim

Berna/Yaş:27

İnanamıyorum 🙂 Etrafımdaki erkeklerin hepsi daha bir başka bakıyor bana. Tabi o da :)) Çok mutluyum. Çalışmalarım devam etmekte, Sonucu yazıcam sizlere
Burcu/ Yaş:24

Sende hayatını değiştirmek hayatının kadını ya da erkeği ile yakalayacağın fırsatı kaçırmamak için onu elde et kitabını oku.

Benzer Konular: