Bir Sayfa Seçin

Palyaço Burun Bot

Uzun zamandır “Palyaço Burun Bot” ya da “Palyaço Burun Ayakkabı” arıyorsunuz. Yolda, otobüste, metro’da birisinin ayağında gördünüz ve “Palyaço Çizmeyi” çok beğendiniz. Ama bir türlü bulamadınız. Doğru yerdesiniz. Çeşit çeşit (Açma deri, Deri)  rengarenk (Kırmızı, Bordo,Yeşil, Çiçek Desenli, Siyah, Mavi) boy boy (ayakkabı, çizme, bot, postal) Palyaço Burun Botları buldunuz.

PALYAÇO BOT SPİARİŞLERİNİZ İÇİN SAHİBİNDEN.COM SİTESİNİ AŞAĞIDAKİ RESME TIKLAYARAK ZİYARET EDERBİLİRSİNİZ.

palyaco_bot

El Yapımı Palyaço Burun Bot, Palyaço Çizme

Konusunda usta ve yetenekli imalatçılar tarafından kaliteli malzeme kullanılarak yapılan Palyaço Ayakkabılar evladiyelik ve hediyelik. İster kendinize, ister sevgilinize hediye edebileceğiniz son derece şık ve kullanışlı Palyaço Burun Botlar şimdi inanılmaz fiyata. Konusunda uzman ve Türkiye’de ilk defa bu tasarımı uygulayan ustaların elinden çıkan Palyaço botların fiyatları da inanılmaz. 180  – 200 TL arasında satılan Palyaço Bot şimdi sadece 150 TL.

palyaço burun bot, palyaço burun çizme

Siyah Palyaço Burun Bot 150 TL

palyaço burun bot, palyaço burun çizme

Kırmızı Palyaço Burun Bot 150 TL

Palyaço Burun Bot Siparişini Nasıl veririm?

Palyaço burun bot Kapıda Ödeme, Kredi Kartı, EFT/HAVALE ya da PTT Bank aracılığı ile güvenli bir biçimde ödemenizi yapabilirsiniz.  buraya tıklayarak palyaco_botgüvencesi ile alışverişinizi yapabilirsiniz.

Palyaço BOT, ÇİZME, AYAKKABI ve Kovboy Çizme modelleri

Tüm modellere ait resimler kısa süre sonra eklenecektir. Şu anda yapım aşamasında olan sitemiz tamamlandığında, modelleri daha rahat seçebilecek ve sipariş verebileceksiniz. Bayanların vazgeçemediği ve yıllardır modası hiç geçmeyen Palyaço Burun Bot, Palyaço Burun Çizme, Palyaço Burun Ayakkabı, Kovboy Çizmesi modellerini buradan ve daha sonra hazırlık aşamasındaki sitemizden temin edebilirsiniz.

Palyaço Bot Malzemesi

Etkileyici görünümü kadar kullanılan malzemesi ile de dikkat çekiyor. 1980’li yıllarından ortalarından itibaren ağırlıklı olarak üretilmeye başlanan bu modellerin taklitlerinin çıkması 1990 yılların sonlarında denk geliyor. Bilindiği gibi “taklitler ancak asıllarını yaşatır”. 30 yıllık bir tecrübenin ürünü olan palyaço botların daha pahalı ve kalitesiz taklitlerinden sakının. Görüntüsü aynı gibi gözükse de kalıplardaki farklılık hemen dikkat çekiyor. Palyaço Bot, Palyaço ayakkabı ya da Palyaço çizmelerin en önemli özelliklerinden bir tanesi, burun kısmı ve tabanıdır. Burun kısmındaki hatları oluşturan özel kalıp sadece bizde.

Palyaço Burun Bot Fırsatını Kaçırmayın

Kısa bir süre için tanıtım fiyatından satılacak olan Palyaço Botlar daha sonra 150 TL’den satılmaya başlanacaktır. Numarası yok diye üzülmeyin. Özel sipariş üzerine Palyaço Botlar yapılmaktadır. İstediğiniz uzunluğu, taban ve burun modelini resimlerden seçerek kendinize has stilinizi yaratabilirsiniz. Bunun için sadece sizden isteyeceğimiz ölçüleri vermeniz yeterli. Palyaço Burun Bot en kısa sürede (2 hafta) hazırlanarak adresinize gönderilecektir.

Palyaço Burun Bot, Palyaço Burun Çizme, Palyaço Burun Ayakkabı siparişleriniz için buraya tıklayın