Bir Sayfa Seçin

sevgilimi nasıl geri kazanabilirim

“Eski sevgilimi nasıl geri kazanabilirim” yorumlarını okumak için buraya tıklayın.  Sevgilimi özledim, Sevgilimi geri istiyorum diyenler yorumlarını ve görüşlerini paylaşınca yapılan hatalar gün yüzüne çıkıyor. Her şeyin, seni sevgilinden daha uzaklaştırdığını hissediyor musun? Her fırsatta sevgilimi nasıl geri kazanabilirim diye soruyor musun? Belkide onu geri kazanacak ipuçlarını bulabilirsin ya da seninle aynı duyguları paylaşan birine yardımcı olabilirsin.

Ben bir yazı ile tüm dertlerine ilaç olamam, ancak bu sorunu sadece senin yaşamadığını bilmek seni rahatlabilir. Biyolojiye göre insanlar; doğarlar, büyürler, ürerler ve ölürler. Çünkü biyoloji bilmi olayın duygusal tarafı ile ilgilenmez. Aşk acısı çeken birisine göre ise insalar; doğarlar, severler, büyürler, severler, aşık olurlar, terk edilirler ve ölürler. Terk edilmek herkesin korkulu rüyasıdır. Ancak unutulmamalıdır ki hayat bir şekilde akmaya devam edecektir. Karamsar, umutsuz ve bitik  bir psikolojide olmak, “sevgilimi nasıl geri kazanabilirim” sorusunu soran birine göre değildir. Dimdik durmak gerekir.

Edit 22.10.2014

Sizlerden gelen uyarılar üzerine yazımı tekrar gözden geçirdim. Öncelikle yazımdan ilham alarak Eski sevgilisini geri kazanmak için adım atan ve başarı hikayelerini benimle paylaşan herkese teşekkür ederim. Eski sevgilisiyle bana birlikte bana mesaj atıp, “artık sevgiliyiz” diyenlere de mutluluklarının devamını dilerim.

Az önce de bahsettiğim gibi gelen mesajlar beni düşünmeye itti ve öz eleştiri yaptım. Yazının içinde eksik kalan taraflar vardı. Bunları tespit edip doyurucu bilgiler vermek üzere araştırmalar yapmaya başladım. Ve çok güzel bir site ile karşılaştım. Sitedeki arkadaşın söyledikleri son derece mantıklı ve hemen hemen benim yazacaklarımı kaleme almış. Bu nedenle onun yazdıklarını tekrarlamak yerine doğrudan ilgili yazının linkini buradan paylaşmak istiyorum. Eski sevgilimi nasıl geri kazanabilirim? başlığı altında adım adım neler yapılması gerektiği çok güzel bir şekilde anlatılmış.

sevgilimi nasıl geri kazanabilirim, ne yapmam gerekiyor ?

Daha önceki yazılarımda da belirttiğim gibi öncelikle en çok yapılan şu hataları yapıyorsanız, yapmaktan vazgeçin;

  • Telefon ve mesaj kirliliğine son
  • Çok üzgün olduğunu defalarca söylemeye son
  • Acındırmaya son ( – Herhalde daha önceki yazılarımda en çok kullandığım cümle -)

Bunları yapmak sizi hedefinize yaklaştırmak yerine daha da uzaklara savuracaktır. Sanırım en son nerede olduğunuzu siz bile bilmiyor olacaksınız. Bu davranışların negatif etkileri araştırmalar ile ortaya konulmuştur. Negatif davranışları değiştirmek ve işleri yoluna koymak sizin elinizde. Aşağıda bir kaç ip ucu görebilirsiniz.

sevgilimi kazanmanın yolları

sevgilimi geri istiyorum

Öncelikle sürekli onu düşünmeyi, sevgilimi özledim demeyi, iletişimi bir süre kesin. Bu süre zarfında kendinize zaman ayırın. Sosyal faaliyetlere katılın, gündelik hayatınıza devam edin. İlgilenmiyormuş gibi gözükmeye çalışın. İçinizdeki güçlü duyguları bastırmanız gerekiyor. Oldukça zorlu bir süreçtir. Ancak bu ilgisizlik onun dikkatini çekebilir. Neden onu özlemediğinizi, neden onu aramadığınızı düşünmesine sebep olabilir. Sizden sürekli haber aldığı sürece sizi merak etmeyecektir ya da özlemeyecektir. İlgiden boğulan birisi özleyemez. Bu dönem içinde gözlemler yapın, izleyin. Bu süreci lehinize çevirebilirsiniz. Sizi özlemesini sağlayabilirsiniz.

İnsan doğasında vardır. Birazdan söyleyeceğim deyim halk arasında da yerleşmiştir zaten. Genel kabul görmüş bir söylemdir. “Kaçan Kovalanır” ya da ” Gönül Kaçanı Kovalar”. Bu son cümleler ile “sevgilimi nasıl geri kazanabilirim” hakkında yazılmış olan “Eski Sevgiliyi Yeniden Kazanmak Kitabı” hakkında ön fikir vermiş oldum. Yazımın başında da belirttiğim gibi paylaşılan duygular , yapılan hataları ortaya çıkarır.

Sevgilimi geri istiyorum

Bu paragrafın başlığına dikkat edin. “Sevgilimi geri istiyorum” demek tek başına yeterli değildir. Bu düşünce ile kavrulup tutuşsanız da, kendinizi kahretseniz de tek başına yeterli değildir. Sizi anlayan ve bu konuda yardımcı olabilecek profesyonel yardım almanız gerekebilir.

Sevgilimi nasıl geri kazanabilirim yardım edin

Kendine olan öz güvenini kazanmalısın. Olayları objektif bir gözle inceleyerek neler yapılması gerektiğini tespit edip adımlar atmalısın.

Zor olan daha güzeldir. Bunu her zaman duymuşsunuzdur. Zor olanı elde etmek daha büyük mutluluk verir. Sevgilimi nasıl geri kazanabilirim sorusu içinde olduğu sürece bu problemi çözmekten kaçamazsın. Ya yaralarını sarıp hayata devam edeceksin ya da onu geri kazanmak için doğru adımları atacaksın. Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yolları isimli e-kitapta sana yardımcı olacak tüm bilgileri bulabilirsin.


Benzer Konular: