Bir Sayfa Seçin

Tenis Sanatı E-kitabı

Tenis sanatı e-kitabı yeni başlayanlar ve kendisini geliştirmek isteyenler için Halil Öztürk tarafından hazırlanmış tenis eğitim kitabıdır. Tenis maçlarının TV kanallarında yayınlanma sıklığı arttıkça Tenis sporuna olan ilgi de günden güne artıyor. Özellikle son dönemlerde Çağla Büyükakçay, Marsel İlhan gibi sporcular tenise olan ilgiyi yoğunlaştırıyor.

Tenis eğitiminin diğer spor dallarına nazaran pahalı olması, tenis sevenleri kendi kendilerine geliştirme çabası içine itiyor. Maalesef ilgi duymak ve sevmek başarılı olmak için yeterli değil. Doğru antrenman programı, yeterli teknik ve taktik bilgi olmadan kulaktan dolma bilgilerle herhangi bir spor dalında başarıyı yakalamak imkansızdır. Emek ve çaba sarf ederek etkili yöntemlerle kendi kendini geliştirmek mümkün. Tenis sporuna olan sevgi ve tutku profesyonel yardım almadan başarının hamurunu oluşturmaz. Aksine başlangıçta kazanılan yanlış alışkanlıklar oyuncunun tekniğinde düzeltilmesi zor hatalara yol açar. Başlangıç seviyesinde ya da ilerki seviylerde sporcu fiziksel, taktik, teknik ve psikolojik olarak geleceğine yatırım yapmalıdır. Maç kazanabilen, rakibini okuyabilen ve psikolojik olarak kendini hazır tutan sporcular başarıyı yakalar.

Halil Öztürk Tenis Sanatı Kitabı

Tenis eğitim kitaplarının içinde en ilgi çekeni Halil Öztürk’ün hazırladığı “Tenis Sanatı” kitabıdır. Tenis eğitim seti olarak düşünebileceğin kitabın sana kazandıracaklarını şöyle sıralayabiliriz.tenis-egitim-kitabi

  • Yeni başlayanlar tenise doğru tekniklerle başlama imkanı bulacaklar.
  • Tenise bir süredir ilgi duyan ama istediği seviyeye bir türlü gelemeyenler gelişim için doğru adımların nasıl atılacağını öğrenecekler.
  • Kazanma stratejilerine hakim olacaklar
  • Vuruş teknikleri
  • Duruş Teknikleri

Neden Tenis Eğitimi Kitabı Almalıyım?

Tenis sanatı isimli tenis eğitim kitabını almak için fazla düşünmeye gerek yok aslında. Çünkü; herhangi bir tenis kursuna ya da eğitmenine ödeyeceğin 1 aylık ücretin yarı fiyatına tenis eğitim setine sahip olabilirsin. Tenis oynarken tekniğini nasıl geliştireceğini bilmiyor ya da tekniğinle ilgili sorunlar yaşıyorsan çözümleri kolayca bulabilirsin. Rakibine değil de kendi hatalarına yeniliyorsan kendini yenilemen ve geliştirmen gerekiyordur. Antrenman ve maç performansını eşitlemek istiyorsan Tenis sanatı eğitim setini okumalısın. Okumaya hemen başlamak için buraya tıkla.

Halil Öztürk Tenis Kitabı

Halil Öztürk Kimdir? 23 yılı aşkın süredir profesyonel sporculuk ve 8 yıllık tenis kariyerine sahiptir. Tenise başladığı ilk yıllarda hocadan ders alacak maddi gücü olmadığı için tenis eğitimi için farklı yollar aratırmış. İnternet’ten izlediği videolarla kendini geliştirmeye çalışmış, Ancak ilerleyen dönemlerde aldığı bilgilerin yetersiz olduğuna karar verip farklı hocalarla antrenmanlara katılmış. Hiç biri kendi seviyesinin üstüne çıkmasında yardımcı olamamış. Maçlar sırasında sorunlar yaşamış. Kaynak arayışı içine girdiğinde herhangi bir kaynak da bulamamış. Uzun çalışmalar sonucunda kendisini geliştirmiş, kendisinden sonra tenis sporuna ilgi duyanların da aynı sıkıntıları yaşamamaları ve boşa akit harcamamaları için Tenis sanatı kitabını hazırlamış.

Kısacası Amerika’yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Hali hazırda başarılı tenisçilerin tekniklerini ve çalışma programlarını içeren tenis eğitim seti sayesinde vakit kaybetmeden kolayca öğrenebilirsin.

Halil Öztürk’ün hazırladığı tenis eğitim kitabı olan “Tenis Sanatı” kitabını indirmek için hemen tıkla.