Bir Sayfa Seçin

uydu internet fiyatları

Uydu internet fiyat bilgilerini bulabileceğiniz bu yazımda Türkiyede farklı servisler üzerinden uydu internet hizmeti veren firmaların fiyatlarının  bir ortalamasını almaya çalıştım. Pazardaki genel resime bakacak olursak,  firmalar   yurtdışında bulunan servis sağlayıcılarla yaptıkları anlaşmalar doğrultusunda servis veriyorlar. Internette “uydu internet” olarak arama yaptığımda bu alanda faaliyet gösteren birçok firma ile karşılaştım ve fiyat bilgileri, kullanılan ekipmanlar verilen servis özelliklerini karşılaştırmak istedim. Burada herhangi bir firma ismi vermeyeceğim. Özel olarak ilgileniyorsanız bana iletişim bölümünden ya da info@uyduhaberlesme.com adresinden ulaşabilirsiniz.

uydu internet

Uydu internet fiyat bilgilerini paylaşmadan önce, sistem hakkında ufak hatırlatmalar yapmak istiyorum. Servis sağlayıcıların neredeyse ortak sloganı haline gelmiş olan birkaç cümle ile hemen bitiriyorum. Çift yönlü internet, Kolay ekonomik kurulum, Media desteği, 7/24 servis desteği, yüksek verimlilik, kesintisiz yüksek hız, ADSL ve Mobil kapsama alanlarının olmadığı yerlerde ya da onlara alternatif olarak kullanılması, taşınabilirlik, telefon görüşmeleri.

Uydu internet Kaça gelir?

Bana ençok sorulan sorulardan bir taneside bu soru. Fiyatlar firmadan firmaya verilen hızlara ve uydu internet cihazlarına göre değişiyor. Yukarıda da belirttiğim gibi ortalama fiyatları veriyorum. Fiyat aralıklarının bukadar açık olmasının sebebi farklı firmalar farklı paylaşım oranları veriyorlar. Listede aynı hızlar için 1/30 – 1/10 vb. paylaşım oranları mevcut.

Uydu internet fiyat tablosu

512 / 128   – -> 350TL – 600TL

256/ 1024 – -> 700TL- 1200TL

512/1024   –> 1300TL- 1600TL

1024/1024–> 1900TL – 2500TL

Konu ile ilgili özel fiyat çalışmaları isterseniz bana iletişim bölümünden ulaşabilirsiniz. İstediğiniz konfigürasyon doğrultusunda maliyetler  konusunda yardımcı olabilirim. Burada görmüş olduğunuz fiyatlara kurulum ve ekipman bedelleri dahil değildir. Firmalar geliştirdikleri politikalar gereği uygulama yapıyorlar ve bir kısmı ücret talep ederken bir kısmı ücretsiz kurulum avantajı sunuyor.

YahClick ve Tooway Uydu İnternet Fiyatları

Ka-Band paylaşımlı uydu internet hizmetleri Türkiye’de yaygınlaşmaya başladıkça fiyatlar da aşağıya doğru inmeye devem ediyor. Aylık 40 TL gibi rakamlara Bireysel Kullanıcılar da uydu internet hizmetlerinden faydalanabiliyor. Fiyatlar hakkında detaylı bilgili YahClick Uydu internet fiyatları sayfasından edinebilirsiniz.

Bireysel ve Kurumsal Kullanıcılar için farklı paketlerle hizmet verilmektedir. 10GB kota’dan 300 GB kotaya kadar 15Mbps download hızlarında paketler mevcut. Fiyatları görmek için buraya tıklayın.

Benzer Konular: