Bir Sayfa Seçin

Beni aniden terk etti

Eğer “Beni aniden terk etti” diyorsanız. Yazının devamını okuyun. Büyük ihtimalle sizde en çok yapılan hataları yapıyor ve hatalarınızı göremiyorsunuz. En büyük tehlike yaptığınız hataların farkına varmamaktır. Size çok doğru görünen bazı şeyler aslında sevgilinizi kendi ellerinizle “Eski Sevgili” haline dönüştürmektir.

Beni aniden terk etti diyorsanız.. bunları yaptınız mı?

Bir erkekle berabersiniz ve her şey çok güzel gidiyor. Birlikte geçirdiğiniz zamanın size yetmediğini düşünüyorsunuz. Ona olan duygularınızın gün geçtikçe yoğunlaştığını fark ediyorsunuz. Aynı duyguları onun da sizin için besleyip beslemediğini anlamaya çalışıyorsunuz. Gözünüze sevgi dolu ve sevecen gözüküyor. Birlikte geleceğinizi planlamaya başladınız bile.

sevgiliyi geri kazanma

Eski sevgilisini geri kazanmak için hazırlanmış bir kitap (e-kitap)

Sizi aniden terk eder

Bunca güzellikten ve duygu yoğunluğundan sonra kendinize geldiğinizde terk edildiğinizi ya da sizi aniden terk edeceğinin sinyallerini görürsünüz. Sizinle daha az zaman geçirmeye başlamıştır. Saatlerce kulaklarınız yanıncaya kadar konuştuğunuz telefonunuz çalmamaya başlamıştır. Konuşmalar kısalmış, sessizlikler uzamıştır. Konuşurken sizden başka hiçbir şeye değer vermezken, şimdi siz telefonun diğer ucundayken araya “akşamki maçı kim alır, oran ne?” gibi reklam almaya başlamıştır. Haftasonu için yaptığınız planların önüne “birdenbire” çıkan “bir takım” işler çıkmaya başlamıştır. Bu sürecin sonunda bırakın telefonlarınıza cevap vermeyi, cevapsız aramalarınıza bile geri dönüş olmaz. Herşeyi yaptığınızı düşünüyorsunuz, onu kaybetmemek için daha fazlasını vermeye başladınız. O sizden uzaklaştıkça, dikkati sizin üzerinizden kaydıkça siz bir adım daha attınız. Onun gönlünü hoş tutmak için tepsilerle yatağa kahvaltı götürdünüz. En güzel yemeklerinizi yaptınız, güzel bir akşam geçirdiniz ama sadece o kadar. Hala size soğuk ve uzak. Onunla yaptığınız konuşmalarda hiç bir şekilde yaranamıyorsunuz. Söylediğiniz her kelime ya da cümle itici geliyor ve ona ulaşamıyorsunuz. Bir müddet sonra kurduğunuz cümlelerin onun için hiçbir şey ifade etmediğini düşünüyorsunuz. Gözden kaybolmak, buharlaşıp ordan uzaklaşmak istiyorsunuz.

sevgiliniz sizi aniden terk etti

terk edilmek… Üzücüdür!!!

Neden beni aniden terk etti

Uzaklaşmak, kaçmak istemek yeni bir dönemin başlangıcı aslında. Bu aşamadan sonra genellikle “Cevapları yanlış yerde aramak” dönemi başlar. Sorunu çözmek için başvurduğunuz kaynaklar işi iyice içinden çıkılmaz bir hale sokar.

  • Kadın dergileri
  • Kız arkadaşlarınızın tavsiyesi: En tehlikeli arayışlar bunlardır. Buradan alınacak cevapların tarafsız olduğuna inanamazsınız. Kendi arkadaşları ile ilgili yaşadıklarını sizin aracılığınız ile dışa vurmak ve intikam almak isteyebilirler. Ya da sizin erkek arkadaşınızdan hoşlanabilirler. Bu çok büyük bir sürpriz olmaz.

Erkeklerin işi daha kolay Bilinen bazı klasik yöntemler maalesef erkeklerde işe yaramıyor. Onlara; Çiçek almak, mektup yazmak, e-posta göndermek, SMS atmak, telefonda sorgulamak ve uzun uzun konuşmak. Tüm bunları yaşayıp denediyseniz sizde biliyosunuz ki tüm bunlar İŞE YARAMIYOR!!!

Beni aniden terk etti diyorsanız ve yardım istiyorsanız “Eski sevgiliyi geri döndürmenin garantili yolları” adlı kitabı indirip okumanızı tavsiye ederim.

Benzer Konular: