Bir Sayfa Seçin

boyumu nasıl uzatabilirim

Boyumu nasıl uzatabilirim? Uzun boylu olmayı istemek, insanların temel iç güdülerinden bir tanesidir. Bir çok kişi “Eğer uzun boylu olsaydım; daha çekici ve daha alımlı görünür, daha fazla saygı görürdüm” diye düşünür. Kısa olmak ciddi bir problem olarak algılanır ve kişinin kendine olan güvenine zarar verebilir. Bu yazımın amacı; boy gelişimini bilimsel olarak incelemek ve “boyumu nasıl uzatabilirim” sorusuna doğal yollardan cevap verebilmektir.

boy nasıl uzar?

“boyumu nasıl uzatabilirim?” sorusu için önce boy’un nasıl uzadığına bakalım. Boy uzaması, vücudun diğer gelişimleri gibi hormonlar tarafından sağlanmaktadır. Medyanın etkisiyle adından en sık söz ettiren hormon, büyüme hormonu’dur. Büyüme hormonu, yağları azaltmak, yaşlanmayı geciktirmek, kas gelişimini hızlandırmak gibi görevleri yerine getirir. Doğal olan büyüme evrelerinde bu hormonun salgılanması yaş ilerledikçe azalır. Tüm profesyonel spor dallarında bu hormonu içeren ilaçların kullanılması doping nedeniyle yasaklanmıştır. İlk olarak 1950’li yıllarda kullanılmaya başlandı. Hormonlar oluşturdukları kimyasal reaksiyonlarla, vücuttaki diğer hücreleri etkilerler. Büyüme hormonu beyindeki hipofiz bezinden salgılanır, hücre büyümesi ve kemiklerin uzaması gibi bir takım nedenleri ortaya çıkarır.

Boy uzaması ve büyüme süreci

Boy uzamasının temel faktöri genetik yapıdır. Atalarımızdan bize miras kalan genler boy uzunluğumuzu belirler. Bunun dışındaki etkenlere değinmeden önce olaya hormonların sebep olduğunu bilmemiz gerekir. Hipofiz bezi uyarıldığında, büyüme hormonu salgılanır. Bir takım zincirleme reaksiyonlar sonucu büyüme faktörü vücut tarafından gerçekleştirilir. Bir doktor ya da uzman olmadığımıza göre, boy uzamasını sağlıklı bir şekilde ilerleyebilmesi için büyüme hormonunun salgılanması gerektiğini bilmemiz yeterlidir.

boyumu nasıl uzatabilirim

boy nasıl uzar

Hormanlara doğrudan müdahalede bulunmak çok ters sonuçlar ortaya çıkarabilir. Ayrıca, bu tür iğne ile yapılacak müdahaleler oldukça pahalı çözümlerdir. Büyüme hormonu dışında, Östrojen hormonu da boy uzamasına etki etmektedir. Bunu bir çeşit vana gibi düşünebilirsiniz. Östrojen seviyesinin yükselmesi büyüme hormonunun salgılanmasını etkiler. Östrojen seviyesi yüksek olan kadınların boyları bu nedenle daha kısadır. Vücuttaki östrojen seviyeleri azaltılarak boy uzaması sağlanabilir. Ancak bu yöntem yine hormon dengelerini değiştirmek anlamına gelmektedir. Hormon dengelerini bilinmedik yöntemlerle değiştirmek ciddi hasarlara sebep olabilir.

boyumu nasıl uzatabilirim – boy uzatma formülü

Boy uzatma formülü ile 6 haftada 2-7 cm uzamanız mümkün. Peki bu nasıl oluyor. Boy uzatmak sadece hormonlar ile yapılmıyor. Hormonların düzeylerini arttırırken, boy uzamaya yönelik takviye uygulamalarla sonuç alınabiliyor. Boy uzatma formülünde yer verilen yöntemleri kısaca aşağıda özetledim. boyumu nasıl uzatabilirim hakkında detaylı bilgi almak için buraya tıklayın.

  • Boy uzatma egzersizleri içinde en fazla yarar sağlayan hareketleri kapsayan detaylı bir egzersiz programı.
  • Boyunuzun neden daha fazla uzamadığını öğrenin. Boy uzamasında çok önemli bir yeri olan büyüme kıkırdaklarını tekrar nasıl harekete geçirebileceğinizi keşfedin
  • NASA’nın ortaya çıkardığı bir teknikle boyunuzu nasıl uzatabileceğinizi öğrenin. NASA yerçekimsiz ortamlarda astronotların kas ve kemik yapılarının sağlıklı olarak kalabilmesi için araştırmalar yapmıştır.
  • Büyüme Hormonu Tedavileri’nin Arkasındaki Gerçeği Ortaya Çıkarın.  Bu tedavileri test etmekle geçen uzun yıllar sonrasında detaylı raporlar ve bulgular elde ettik. Gerçekten işe yarayıp yaramadıklarını ve iddia ettikleri gibi etkili olup olmadıklarını öğrenin.
  • Buzdolabınızda şu anda bulunabilecek yiyeceklerle büyüme hormonunuzun seviyesini yükseltecek tarfilere ulaşın.
  • HGH salınımı için uykunun önemini ve ne kadar uyumanız gerektiğini öğrenin..
  • Size, boyunuzu uzatabilecek tek ürünün aslında kendiniz olduğunu anlatacağız.
  • Ameliyet ve cerrahi yöntemleri tanıyın.
  • Boyunuzun ne kadar uzayabileceğini keşfedin
  • Ağırlık kaldırma ile boy arasındaki ilişkiyi fark edin..
  • Hipnoz ve refleksoloji tabanlı sahte iddiaları ortaya çıkarın.
  • Omurganızın kısalmasını önleyecek belli başlı faaliyetleri öğrenin.
  • Hollanda’daki insanların boy oranlarındaki artışın sebeplerini öğrenin. Denenmiş ve başarılı olmuş hareketlerin etkinliklerini görün.
boyumu nasıl uzatabilirim diye aramaya son verin

boy uzatma formuluBu kitapta verilen yöntemler sayesinde, sağlıklı ve doğal yollardan boyunuzu nasıl uzatabileceğinizi öğrenin. Boy bir insanın her şeyi demek değildir. Ancak, sosyal hayat üzerinde etkileri büyüktür. Sıkıntılarınızdan ameliyat olmadan, kendi kendinize kurtulabilirsiniz. boyumu nasıl uzatabilirim formülü e-kitabını indirmek  için BURAYA tıklayın

Benzer Konular: