Bir Sayfa Seçin

Kadir Karapelit

Neden mi Kadir Karepelit? Açıklıyayım; Internet’ten para kazanmak ve online gelir elde etmek pek çok insan için halen hayal. İnsanların yapabilecekleri ise hayalleri ile sınırlıdır. Bu klişe laftan sonra size bir TV reklamını hatırlatmak istiyorum. Yakın zamana kadar reklam dönüyordu. “Getir götür ismail”. Küçük bir çocuğun mahalleliye yaya olarak erzak getirip götürmesiyle başlayan bir reklamdı. Önceleri bahşiş karşılığında tek başına çalışıyordu. Talepler artınca işini ufak ufak büyütüp bisiklet ile servis yapmaya başladı. Bir sonraki adımda mahalleden bir kaç arkadaşını daha yanına alarak bir ekip kurdu. Reklamın sonunda o küçük çocuğun uçaklarla taşımacılık yapan bir kargo firması vardı. Sanırım hepiniz hatırlamışsınızdır “Getir Götür İsmail’i”. Kimi insanlar hayal ederler ve o hayalin peşinde koşarak başarıyı yakalarlar. Bunun için özel meziyetlerin olması gerekir. “Peki bunun Kadir Karapelit‘le ne ilgisi var?” diyebilirsiniz. Kadir Karapelit şu anda 19 yaşında gencecik bir girişimci. Pek çoğumuzun “Hayal” edemeyeceklerini o hayal etti ve hayata geçirdi.

Kadir Karapelit Kimdir?

Kadir Karapelit ile tanışıp sohbet ettik. Kendisini anlattı. Yaptıklarından ve yapacaklarından bahsetti. Etkileyici ve aktif bir online girişimci. Bugünkü yaşıtlarının çoğunun bilgisayar karşısında oyun oynadıkları, facebook gibi sosyal paylaşım sitelerine saatlerce kamp kurdukları dönemde o işin farklı bir boyutunda yaşıyordu. Henüz 7 yaşında bilgisayarla tanışıp oyun sitelerinden önce bilgisayarın kasasını açan bir çocuktan bahsediyoruz. Ekranda görünenden çok bilgisayar’ın içinde neler olduğunu merak ediyordu. 9 yaşına geldiğinde kendini donanım konusunda oldukça geliştirmişti. Artık o oyun sitelerinin nasıl yapıldığını merak ediyor , kendi sitesini nasıl kurabileceğini düşünyordu. Facebook’ta birilerini dürtmek yerine 11 yaşına kadar nasıl web sitesi yapılacağını öğrenmişti bile. Aile dostlarının vasıtasıyla bir acentanın web sitesi işlerini üstlendi ve altından başarılı bir şekilde kalktı. Artık Kadir Karapelit‘in kendine güveni gelmişti. Web sitesi, yazılım, bilgisayar donanımı derken “Intenet’ten Para Kazanmak”, “Online Gelir” elde etmek konuları dikkatini çekmeye başlamıştı.

kadir karepelit kimdir

Kadir Karapelit  – Kazanç Teknikleri

Arada geçen dönemde internet’ten nasıl para kazanılacağını araştırmış. Deneme yanılma metodu ile pek çok yöntem test etmiş. Onlarca site açarak başarının anahtarını bulmaya çalışmış. Bu dönemde kurduğu kimi siteler başarıyı yakalarken kimileri başarı kelimesinin çok uzağında kalmış ama yılmamış. Sonunda kurduğu sistem ile internet’in ve bilgisayar’ın olduğu her yerden para kazanabilecek bir konuma gelmiş. Aslında bu anlatılanlar “Affiliate Marketing” ve “Online Bussiness” isimleriyle dünya genelinde bilinen bir pazarı tarifliyor. Türkiye’de de hızlı gelişen bir sektörden bahsediyoruz.    Kendi gelişimini tamamladıktan sonra, bu işe yeni başlayacak olan online gişirimciler için bir kaynak oluşturmaya karar vermiş. Kadir Karapelit – Kazanç Teknikleri adlı e-kitabını oluşturmuş. Daha sonra son derece kazançlı olan Anket siteleri üzerinden nasıl para kazanıldığını anlatan Anket Doldur Para Kazan kitabını yayınlamış. Anket Doldur Para Kazan kitabına linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.  Şu anda hem kendisi hem de bu eğitim setini alanlar internet’ten para kazanıyor.

Kadir Karapelit ve yeni projesi

Türkiyedeki affiliate marketing sektöründe satış ortağı ya da ürün sahibi olarak yer alanların pek azı kendi isimlerini kullanarak bu işe girerler. Benim bildiğim gerçek isim sayısı iki elin parmaklarını geçmez. Genelde takma isimlerle piyasada yer alırlar. Kadir Karapelit de kendi ismini kullananların arasında yer alıyor. Bu da onun yaptığı işe ne kadar çok güvendiğini gösteriyor. Sohbetimiz sırasında bana yeni projesinden bahsetti. Şu ana kadar elde ettiği tüm tecrübeyi takipçilerine aktaracak. Yaptığı çalışmanın adı OrkaPlus. OrkaPlus bir bilgisayar yazılımı içerecek. Proje tamamlandığında daha detaylı bilgilere ulaşacağız.

Kazanç Teknikleri

Daha önce farklı ürünlerin altına imza atan Kadir Karapelit, her çıkardığı yeni üründe ya da güncellemede hali hazırda ürününü almış olanları mağdur etmemek için yeni halini de tüm takipçilerine göndermişti. Bu yeni projesinde de aynı yöntemi uygulamayı düşünüyor. Dediğim gibi sürprizin tadı kaçmasın, kısa bir süre sonra yeni bir yazı ile projeyi tanıtırım. Kadir Karapelit hakkında merak edilenleri cevaplamaya çalıştım, umarım faydalı olmuştur.

Benzer Konular: