Bir Sayfa Seçin

Karizma sırları hakkında Ricci ile sohbet

Daha önceki yazılarımda karizma sırları sitesinden ve kurucusu Ricci’den bahsetmiştim. Yayınladığım yazılardan sonra okuyucularımdan sitede yer alan RicciOx Sosyal İletişim Kitabı, Tanışma anları telesemineri ve online flört e-rehberi ile ilgili sorular almaya başladım. Bir kısmını kendi bildiğim kadarı ile yanıtladıktan sonra, aslında bu soruları Ricci’ye sormanın daha doğru olacağını düşündüm. Kendisi ile buluşup hem bana gelen soruları hem de aklımdaki soruları kendisine yönelttim. Verdiği içten ve samimi cevaplardan dolayı karizma sıraları sitesinin sahibi Ricci’ye teşekkür ederim. Lafı fazla uzatmadan hemen sohbet detaylarını sizinle paylaşmak istiyorum.

Amaçlar farklı olsa da hemen hemen herkes çekici ve karizma sahibi olmak, ilk tanışma anlarında karşısındakini etkilemek ister. Ricci karizma sırları sitesinde yayınladığı makaleler ve hazırladığı e-kitaplarla okurlarıyla önemli bilgiler paylaşıyor.

Çekicilik, Sosya iletişim, Karizma ve İlk tanışma anları Ricci ile sohbet

Ricci Kimdir?

Karizma sırları RicciRicci : Son 16 yılımı iletişim psikolojisi ve çekicilik bilimi üzerine araştırmalar ve kişisel deneylere ayırdım. Bu sırada 200 den fazla ekitap ve seminerleri neredeyse ezberledim. Bu bir hobiydi benim için. Ve sadece çocuklarıma anlatırım dediğim sırları anlatmaya üniversite de yaşadığım kötü bir olay sonrasında başladım.

Uzaktan tanıdığım biri herkesin gözü önünde kız arkadaşını dövmeye başlamış ve kendisi de hapse atılmıştı. Nedeni de kızın ayrıldıktan 3 gün sonra başka biriyle çıkmaya başlamasıydı. Kendime şunu dedim “Bildiklerimin %5 ini bilse bu adam bunu yapmaz, bunların hiç birini yaşamazdı.” Anlamsız olduğunu bilsemde kendimde sorumluluk hissettim. Bu olaydan sonra websitemi açtım. Ve çekici bir hayat oluşturma ve gerçekten hoşlandığımız bir kızla karşılaştığımızda ne yapmamız gerektiği konusunda 150 den fazla makale ve 13 tane ekitap, kitapçıklar seminer ses kayıtları hazırladım. Ve daha konusu belli olan 6 kitabım daha var sırada.

Asıl işim tercümanlık olduğu için Türkiye’ de kendilerine has bir şeyler yaparak insanlara gerçekten faydalı olanların sayısının ne kadar az olduğunu biliyorum. Benim farkım 16 yıllık araştırma ve tecrübelerimden ziyade, özgün ve Türkiye de işe yarayan, yüzlerce kez denemiş ve öğretmiş olduğum şeyleri yazmam sanırım.

Neden Ricci ismini seçtiniz?

Ricci:Ricci’ yi seçmemin özel bir nedeni yok aslında. Bir nevi sahne ismi gibi düşünebilirsiniz. Daha sonra kendi ismimi kullanmayı düşünmüş olsam da, Ricci ismiyle tanınmış olduğum hem de kendi ismimi paylaşmak konusunda kendimi rahat hissetmediğim için bu yolu seçtim. Websitemde ve facebookta fotoğraflarımı ve hakkımda çok daha fazla şeyi bulabilirsiniz.

Çekicilik, Sosyal iletişim ve Karizma ile ilgili ne tür eğitimler aldınız ?

Ricci:Benim hayatım sadece kadın erkek ilişkileri konusunda değil, neredeyse her konuda kendimi geliştirmekle geçti aslında. Hayatı dolu dolu yaşamak ve hiç bir anımı ziyan etmemek en önem verdiğim şeylerden bir kaçı.

Kadın erkek ilişkileri konusu dünyanın hem en eğlenceli hem de en önemli belki de tek konusu. Hayatımızdaki bir çok problemin temelinde aslında bu konunun olduğunu fark etmek zor değil.

Kendimi eğitmeye ortaokulda yaptığım kişisel bir deneyle başladım. Bu deneyim hakkında ayrıntılı bilgiyi websitemde bulabilirsiniz.

Üniversiteye başladığımda ise o zaman ki en iyi arkadaşımın yardımıyla Avrupa ve Amerika’ da aslında bu konuyla baya ilgilenen insanlar olduğunu fark ettim. Ve bu konuda bulabildiğim bütün ekitapları ve seminerleri ezberledim neredeyse. Ve gerçekten harika görünüyorlardı. Okurken bile böyle hissediyordum.

Bu seminerlere ve kitaplara yüzlerce dolar harcadım.

Sonra bir gün bir kaç kız arkadaşımla otururken konuşamadığımı, şimdi ne yapsam diye düşündüğümü fark ettiğim de çok fazla ve içi dolu olmayan bilginin insana ne gibi ciddi zararlar verebileceğini anlamış oldum.

Bu seminerlerden öncesinde çok daha iyiydim. Çünkü başkalarının değil kendi tarzımı kullanıyordum. Kalıpsal yerine doğal çekiciliğimle insanlarla tanışıyordum. Başarımın asıl sırrı buydu.

Mümkün olan her yer de bunu hatırlatırım: Tavlamak işe yaramaz.

Karakterini ve hayatını çekici kıldığında insanları kendine çekmeye başlarsın.

Önemli olan çıktığın kız sayısı değil, hayatının aşkıyla mı birliktesin. Önem vermediğin, önüne gelen insana asılmayı değil, gerçekten hoşlandığın bir kızla karşılaştığımızda yapmamız gerekenler neler. İşte ben insanlara 5 senedir bunu nasıl yapacaklarını anlatıyorum.

Edindiğiniz tecrübeleri e-kitap olarak değil de eğitim ya da seminer şeklinde aktarmayı düşündünüz mü?

Ricci: Açıkçası kendi tecrübelerime dayanarak toplu seminerleri ekitaplar ya da birebir eğitimler kadar yararlı bulmuyorum. Çünkü seminere gidiyorsunuz ve bir kaç saatlik motivasyon elde ediyorsunuz ve çıkıyorsunuz bitti, bu kadar. Ama ekitabın çok büyük iki avantajı var.

Birincisi dışarı çıkmanıza bile gerek yok. 1-2 dakika da indirip okumaya başlayabiliyorsunuz. Bu müthiş bir şey.

İkincisi bilgiler her an kolay bulunabilecek şekilde elinizin altında oluyor, sonsuza kadar. Seminerler de belki seminer notları verilir ya da verilmez. Ancak elbetteki bu geniş bir açıklamanın yerini tutamaz. Heleki cümle örnekleri çoksa bu çok daha önem kazanıyor. Kitaplarımda da en çok cümle örneklerine önem verdim.

Ekitaplardan daha iyi olduğunu düşündüğüm tek şeyse, birebir eğitimdir. Buna 2 senedir profesyonel şekilde devam ediyorum. Ve ekitaplarımla birleşince tabir yerindeyse durdurulamaz hale geliyor danışanlarım. Birebir eğitimlerimde ekitaplarımda anlatamayacağım, göstererek anlatmam gereken en gizli silahlarımı aktarıyorum. Ve adı üstünde, birebir olarak sadece o kişiye özel, o kişinin takıldığı noktalara ağırlık vererek anlattığım toplam 8 saatlik bir eğitim veriyorum.

Eğitim bittikten sonraysa 30 gün boyunca telefonla bana istediklerini danışabiliyorlar. Bu benim zamanında hayal bile edemediğim bir fırsat.

Bu yaz aynı zamanda toplu bir seminer vermeyi de düşünüyorum ancak bu bir seminerden ziyade beni görmek isteyen okur ve danışanlarımla bir toplanma ve soru cevap şeklinde olacak.

Neden “sosyal iletişim e-kitabı” hazırladınız?

Ricci: İnsanların, özellikle erkeklerin kadın erkek ilişkileri konusunda itiraf edemeselerde neler çektiklerini en iyi bilen insanlardan biri olduğum konusunda iddialıyım. Hayatım boyunca kaç ayrılık yaşadım, kaç kez ekildim sayısını gerçekten bilmiyorum.

kızları tavlamak için sosyal iletişimŞimdi bir insan şansına ve görücü usülü tanışmalara güveniyorsa ona ben yardımcı olamam. Ben sadece istedikleri türden, her açıdan doyurucu bir ilişki yaşamak isteyen insanlara yardımcı olabilirim.Bu konudaki başarımızı etkileyen en önemli şeyin nasıl çekici olabileceğimizi aslında bilmediğimizden VE BUNU İTİRAF EDEMEDİĞİMİZDEN kaynaklandığını çok iyi biliyorum. Google dan bulduğumuz “sadece kendin ol” vari forum mesajları vs. ne yazık ki kimseye bir yarar sağlamış değil yüzyıllardır. Bunu itiraf etmek benim içinde kolay değildi… Erkek gururu diyelim.

Tavlamak ile Çekici olmak arasında yüzeysel ve derin anlam olarak çok büyük fark var. Ve şu son 16 yılda şundan emin oldum: Bir erkeğin çekiciliğini en az %700 artırması onun elindedir. Sadece doğru eğitime ihtiyacı var.

Sosyal İletişim Ekitabı, keşfetmiş olduğum belki de en önemli teknik olan Espiritüel Özgüven tekniğim üzerine kurulu bir ekitap. Bu teknik sadece doğal çekiciliğimizi kullanarak çekiciliğimizi nasıl bir anda %700 artırabileceğimizin anahtarı. Her hangi bir şey ezberlemeye gerek olmaması ve her durumda kullanılabilir olması en iyi tarafı.

Bu tekniği “Bunda şeytan tüyü var” dediğimiz “doğallar” ile arkadaşlık kurarak, gözlemleyerek ve fikirlerini sorarak yıllar için de mükemmelleştirdim ve bir formül haline getirerek Sosyal İletişim Ekitabında paylaştım.

Sosyal İletişim ekitabı, bence en önemli konu olan mentalite ve motivasyon hakkında çok önemli anlatımlarımla başlıyor ve giderek cümle örnekleriyle ve tekniklerle çok eğlenceli bir hal alıyor. Sadece Sosyal İletişim Ekitabındaki örnek cümle ve teknik sayısı 70′ i geçiyor.

Neden  “tanışma anları telesemineri” hazırladınız?

Ricci:Tanışma anları, biz erkeklerin en çok takıldığı bölüm şüphesiz ki, kadın erkek ilişkileri konusunda. Bütün korkularımız ve beklentilerimiz birleşip bu nokta da toplanıyor. Adı bile var: Tanışma Korkusu.

ilk tanışma anlarıAslında her gün belki de hayatımızın aşkı olabilecek fırsatlarla bir şekilde karşılaşıyoruz. İşte, otobüs durağında, gittiğimiz bir kitabevinde… Ancak bizi o beğendiğimiz kızın yanına gidip konuşmaktan alıkoyan, titrememize ve hareket bile etmemize engel olan Tanışma Korkusu diye bir duygu var. Önem vermediğimiz bir kızsa bu o kadar sorun değil, ama gerçekten hoşlandığımız bir kıza denk geldiğimizde işin rengi buna dönüyor.

Bu korku yüzünden, evlenme teklif etmek yerine askere gitmeyi tercih eden insanlar var. TeleSeminerin ilk yarım saati sadece tanışma korkusu üzerine bildiğim ve işe yaradığına şahit olduğum egzersiz ve tekniklerden oluşuyor.

Sonrasındaysa her erkeğin izlemesi gerektiğini düşündüğüm filmlerden 3 ü üzerinde günlük hayatımızda rahatlıkla karşılaşabileceğimiz diyaloglar üzerinden analizler de bulunuyorum. Ve sonrasındaysa iyi bir açılışın özelliklerini, 10 dan fazla en iyi “doğal açılışlarımı” ve 21 günlük Tanışma Anları Egzersizini paylaşıyorum. Tabi bunun haricinde bir çok bonus kitapçık ve birebir eğitim ses kaydını da ücretsiz veriyorum.

Neden online flört rehberi hazırladınız ?

Ricci: Facebook veya başka bir sosyal ağ ya da arkadaşlık sitesine girdiğinizde normal güzellikteki bir kıza bile ne gibi yorumlar yapıldığını görüyoruz.

Açıkçası amacım bunun işe yaramadığını ve arkadaşlık sitelerinde başarılı olmamız ve hem kızlar hem de erkekler açısından nasıl daha kaliteli ve güvenli bir şekilde bir ilişkiye başlayabilir ve bunu ilerletebiliriz, Online Flört ekitabımın konusu kısaca bu.

Son yıllar da sosyal ağ sitelerinde tanışarak evlilikle sonuçlanan bir çok hikaye duyabiliyoruz.

facebookta kız tavlamaAncak insanların neredeyse %99′ u bu konuda başarılı olamıyor. Çünkü iyi bir profilin önemini bilmiyorlar. Hangi fotoğraflarını koymaları gerektiğini, kendileri hakkında neler yazmaları gerektiğini. Kısacası gerçek hayatta olduğu gibi sosyal ağ sitelerinde de nasıl çekici bir şekilde farklı olabileceklerini adım adım profil oluşturmaktan ilk randevuya kadar her şeyi anlatıyorum.

Bu konuyu bence önemli kılan şeyse şu: Gerçek hayatta tanıştığımız bir kadınla ilişkimiz ilerlediğinde illaki facebook, hi5, myspace gibi sosyal ağ adreslerimizi paylaşırız ve profilimiz ne kadar çekici olursa hoşlandığımız kadının gözünde aynı oranda daha da çekici hale geliriz. Tabi tam tersi de mümkün.

Verdiğiniz eğitimlerin arkasında mısınız?

Ricci: 3 yıldır websitem aktif durumda ve 160 makalemin yanında 13 tane ekitap, kitapçık, ses kayıtları mevcut. Ve birebir eğitimler de veriyorum.

Anlattıklarımın işe yararlığından emin olmasam bütün bunları yapamazdım.

Bir şeyi herkesin beğenmesi olanaksız bir şey ancak şu 3 yılda bana gelen yorumların %99′ unun olumlu hatta harika olması, yaptıklarımın boş veya göz boyamadan ibaret olmadığının bir kanıtı.

Kız erkek ilişkilerinde gerçekten yardımcı olabiliyor musunuz?

Ricci: Benim söylemem ne kadar uygun kaçar bilmiyorum. Bunu 7000 den fazla üyeme sorabilirsiniz.

İlla söyle Ricci derseniz, bu konudaki en iyi yardımı verdiğimi söylerim. Ama sormadığınıza göre…

Eğitim süreleri ya da kitap sayfa sayısı hakkında bilgi verebilir misiniz?

Ricci: Önemli olan sayfa sayısı değil, verilen bilginin kalitesi ve işe yararlığı olduğunu düşünüyorum. Ama merak edenler için mesela Sosyal İletişim Ekitabı 192 sayfa, tanışma anları telesemineri 1,5 saat kadar sürüyor. Online Flört ekitabı 93 sayfa. Ve bunların yanında verdiğim 15-20 sayfa arasında değişen toplam 8 ekitapçık var. Ve 2 saatlik birebir eğitim ses kayıtları.

Birebir eğitimlerim ise daha önce bahsettiğim gibi 8 saat sürüyor. Bazen bunu da geçtiği oluyor.

Ürününüz sadece erkeklere mi hitap ediyor?

Ricci:Evet, sadece erkeklere yönelik bütün websitem. –> Siteyi ziyaret etmek için tıklayın…

“Kadınlar erkeklerden olgundur” diye bir söz var, doğru.

Biz erkekler çocukluğumuzu bilgisayar oyunları ve futbol üzerinde ustalaşarak geçirirken, kızlarsa kadın ve gençlik dergilerini okuyarak ve evlerinde toplanıp fikir alışverişleriyle yeni teknikler de ustalaşarak geçirdiler.

Web sitemi aradaki bu uçurumu kapatmak için hazırladım aynı zamanda.

İnsanları kandırmakla suçlandınız mı?

Ricci: Olmadı değil. Okulda ve aile yaşantımızda, daha çok baskıcı yöntemlerle eğitim alarak büyümüş olduğumuzdan dolayı bu konuda bir önyargımız olması doğal sanırım.

Özellikle erkeklik gururumuz kendimizi sadece bu konuda değil her konuda geliştirmemize ve kendimizi şu an olduğumuzdan çok daha başarılı kılmamıza engel oluyor.

Websitem her açıdan yasaldır. Ve Manas ve Meyepa A.Ş. leri de sponsorlarım aynı zamanda.

Ben çeviri yapıp kendiminmiş gibi satmıyorum insanlara.

Hayatımızı direkt olarak neredeyse her konuda etkileyen bir alanda insanlara en iyi yardımı vermeye çalışıyorum ve bunun için aylar boyunca günde 14 saat çalıştığımı biliyorum. Hala da çalışıyorum. Hala anlatıyorum.

Ben 16 yıl boyunca kendim araştırmış, denemiş ve öğrenmiş olduklarımı insanlara anlatıyorum.

Kısacası büyük bir emek var burada, bunu websiteme baktığınızda görebilirsiniz zaten.

Sizin eklemek istediğiniz bir şeyler var mı?

Ricci:Açıkçası kadın erkek ilişkileri konusunda çok önemli bir bilgiyi atlamak istemem.

Her şey çekicilik ile başlıyor.

İster uzun ister kısa süreli bir ilişki olsun.

Ve konu çekicilik olduğunda popüler, yakışıklı ve zengin olmanın NEREDEYSE hiç önemi olmadığına onlarca kez şahit oldum.

Bunlar elbetteki bir avantajdır ancak çok yakışıklı birinin, ezilip büzülerek bir kızla konuşmaya gidip başarılı olamadığına şahit (hatta kendi yaşamış) olanlar vardır.

Çekicilik konusunda sahip olduğumuz en büyük güç karakterimizdir.

Ses tonumuz, vücut dilimiz, konuşma şeklimiz, kişisel imajımız, kültürlü, eğitimli, espirili olmamız vs. Asıl bunlarla ilgileniyor kadınlar.

Yoksa dünyanın en zengin ve en seksi kadınlarından biri olan Pamela Anderson, dünyanın 3 kez en çirkin erkeği seçilen Mick Jagger ile parası ya da “yakışıklılığı” için mi evlendi?

Bu çok önemli, bu kadının ne paraya ihtiyacı var, ne daha popüler olmaya. Dünyadaki erkeklerin %90′ ı sadece bir gülüşüne “tav” iken, neden dünyanın en çirkin adamıyla görüşmeyi bıraktım, evlensin?

Ortada bizim göremediğimiz tuhaf şeyler dönüyor.

Nedenini söyliyeyim. Çünkü bu adam “iyi çocukların” aksine kadınların neye istediği tepkiyi verdiğini biliyor.

Tipik bir kötü çocuk bu adam. Bir sonraki anında ne yapacağı belli değil, asi, bir televizyon gibi kanal değiştirdikçe yeni şeyler çıkıyor. Aşırı özgüvenli ve tabi espirili. Çekici bir hayatı var.

Bu saydıklarımın hiç birinin parayla ya da yakışıklılıkla ilgisi yok görüldüğü gibi. Karakterle ilgisi var.

Ve bu çok iyi haber çünkü karakter geliştirilebilir.

Daha bunun gibi günlük hayatta karşılaştığım onlarca örnek sayabilirim ama anlaşılmıştır eminim.

Röportaj benim içinde güzel bir değişiklik oldu. Size  teşekkür etmek istiyorum.

Danışanlarıma, okur ve dostlarıma da ayrıca destek ve ilgileri için teşekkür ederim. En sevdiğim ve en faydalı konulardan biri olduğunu düşündüğüm çekicilik bilimi konusunda insanlara daha pek çok şey katmaya yeni e-kitaplar ve eğitimlerle devam edeceğim.

Herkese Selamlar

Karizma sırları ile bu konuda kaynak arayan insanlara çok değerli bir hizmet verdiğinizi belirtmek isterim.

Çekicilik“, “sosyal iletişim“, “karizma”, “ilk tanışma anları” ve diğer konularda desteğe ihtiyacınız olduğu anda “Ricci”den yardım alabilirsiniz.  Ayrıca sohbeti sonuna kadar okuyanlar için bir sürprizim daha var. Karizma sırları sitesinde yer alan “Sosyal İletişim Seti”, “Tanışma Anları Telesemineri” ve “Online Flört Rehberi” setlerini %10 indirimli olarak satın alabilirsiniz. Ödeme sayfasındaki “Kupon Kod” yazan yere NJO-72D5k-10 kupon kodunu yazarsanız tüm ürünlerde %10 indirim kazanacaksınız. Ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

 

 Benzer Konular: