Bir Sayfa Seçin

Kenzül Dua Kitabı PDF İşe Yarıyor mu?

PDF olarak okuyucularına ulaştırılan Kenzül Dualar Kitabı gerçekten işe yarıyor mu? Okuyanlar ne dedi, detayları yazımızda bulabilirsiniz.

Kenzül Dua Kitabı Yorumları

Kenzül Dua Kitabı Hakkında

Son 2 yıldır rağbet gören Kenzül dualar kitabını sizin için inceledik. Kitap incelemeye başlamadan önce “Gerçekten işe yarıyor mu? sorusuna cevap vermek mantıklı olacak. Olaya farklı açıdan yaklaşmak istiyoruz, çünkü hassas bir konu. “Dünya dualar üzerine kurulmuş” derdi büyüklerimiz. Duaların varlığı, gerçekliği, insana verdiği huzur tartışılmaz. Dara düştüğümüzde, Allah’tan yardım istemek ya da sahip olduklarımıza şükretmek için dua ederiz.

Dua insanın iç dünyasını temizleyici etkiye sahiptir. Allah’a sığınmak güç, huzur ve mutluluk verir. Allah’a sığınmanın yollarından bir tanesi de dua etmektir. Konunun uzmanı olmadığım için duaların şekli konusunda bilgi vermem mümkün değil. Ama kabul edilip edilmeyeceği konusunda söyleyeceklerim var elbet. Dualarınızın kabul edilip edilmeyeceğinin garantisini kimse veremez. O Allah ile kul arasındadır. Siz duanızı edersiniz takdir edip kabul edecek ya da etmeyecek olan yüce Allah’tır.

O yüzden bu duayı et isteklerin %100 kabul olacak tarzı yaklaşımları hiç bir zaman onaylamadık. Ne var ki duaların kitaplarda toplanmasına derlenmesine de karşı olmadık hiç bir zaman. İnsanlar dua etmek istiyor olabilir ama nasıl edeceklerini bilmiyorlardır, etseler bile doğru yapıp yapmadıklarını konusunda şüpheleri olabilir. Yardımcı kitaba ihtiyaç duyabilirler. Kenzül Dua Kitabı ya da Anahtar Dualar Kitabı da tam olarak bunu yerine getiriyor.

Kenzül Dualar Kitabını Kim Yazmış?

Kenzül Dualar Kitabı Abdülkadir Çelik tarafından derlenmiş ve yayınlanmış. Kendisini tanımıyoruz, dolayısıyla hakkında bilgi vermemiz doğru olmayacaktır. Başka internet sitelerinden aldığımız bilgilerin doğruluğunu onaylamadan yayınlamak doğru gelmediğinden yayınlamadık. Ama siz kendisine mail adresi üzerinden ulaşabilir ve sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. Hatta aldığınız cevapları bizimle paylaşırsanız sitemizde yayınlar ve sizin gibi aynı soruları soranlara yardımcı olmuş oluruz.

Abdülkadir Çelik’e Nasıl Ulaşırım

Kenzül dualar kitabı yazarı Abdülkadir Çelik’e buraya tıklayarak kendi sitesi üzerinden erişebilirsiniz. Sayfasındaki iletişim formunu doldurun ve gönderin. Gelen cevapları da bizimle paylaşırsanız seve seve yayınlarız.

Kenzül Dualar Kitabı Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Kitap hakkında en çok merak edilen soruların cevapları;

  • Kitap basılı yayın mıdır?: Hayır. Kitap basılı yayın değildir. PDF formatında hazırlanmış e-kitaptır.
  • Kitabı nasıl okurum: Ödeme sonrasında kitabın indirme linki mail adresinize gönderilir. Gelen maildeki linki tıklayarak kitabı indirebilir cep telefonu, tablet ya da bilgisayardan okunabilir.
  • Ödeme nasıl yapılıyor: Türkiye içinden Kredi Kartı, Banka Havalesi ya da PTT Havalesi kullanılırken, yurt dışından Kredi Kartı ile ödeme yapılabilir.
  • Kitap kaç sayfa: 626 sayfa
  • Kitapta nasıl dualar var: Kitap oldukça detaylı hazırlanmış. Hemen hemen her konuyu kapsayan dualar var.

Kenzül Dualar Kitabı PDF İndir

kenzül dualar işe yarıyormu

Yukarıdaki resme ya da buraya tıklayarak resmi satış sitesini ziyaret edebilirsiniz. Satın al butonunu tıklayarak Kenzül dualar kitabını indirerek okuyabilirsiniz.

Benzer Konular: