Bir Sayfa Seçin

Kenzül Dua Kitabı

Kenzül Dua Kitabı yazarı Abdülkadir Çelik kitap hakkında bilinmesi gerekenleri sizler için anlattı. Anahtar dualar olarak da bilinen kitap okuyanların hayatlarını değiştirdi. Abdülkadir Çelik’in kaleme alıp PDF formatında hazırladığı kitap, hemen hemen her konuda dertlerine derman arayanlara yönelik dualara ev sahipliği yapıyor.

kenzül dua kitabı pdf indir

Şimdi 10 dakikalığına kendini okuduklarına vermeni istiyorum. Abdülkadir Çelik’e göre Kenzül Dualar Kitabını okuyanların hayatları sonsuza kadar değişti. Kitap hakkında edinmek istediğin tüm bilgileri bu sayfada bulabileceksin.

Kenzül Dua Kitabı Nedir?

Evet ilk sorumuzun cevabıyla başlayabiliriz. Kenzül dua kitabı PDF içinde onlarca konu hakkında derlenmiş dualar vardır. Hemen hemen her konu hakkında dua var. 626 sayfadan oluşan kitap bölümlere ayrılmış durumda. Okuyucunun kafasını karıştırmadan, ihtiyacına göre ulaşmak istediği anında ulaşabildiği sistem büyük kolaylık sağlıyor.

Abdülkadir Çelik kitabı hakkında şunu söylüyor;

Allah’ın izni ile duaların muazzam gücünden istifade ederek murad ettiğin her şeye kavuşmanı temin edecektir.

Sen niyaz ederken içten ve samimi olursan hangi duaların edileceğini bilirsen kendini daha rahat hissedersin. Kenzül dua kitabı içinde yer alan duaların kabul olup olmayacağı ise tamamen Allah katında değerlendirilir. İşte bu duaları edersen %100 kabul edilir demek bana doğru gelmiyor. Şimdi aklına hemen az önce yukarıda kurduğum cümleler gelebilir “Kenzül dua kitabı PDF okuyanların hayatları değişti, sıra sende.” Evet hayatları değişir tabi, dua etmek insanın içini temizler, doğruya ve ahlaklı olana yönlendirir. Dua etmekten kimseye zarar gelmez, ama muradına kavuşmak, istediğini elde etmek ancak ve ancak Allah’ın takdiriyle olur.

Kenzül Dua Kitabı PDF Nedir?

Bir üstteki maddede anlaştıysak PDF şeklindeki kitaptan bahsetmek istiyorum biraz. Bu kitap basılı bir yayın değildir, ev adresine ya da kargo adresine herhangi gönderim olmaz. Kitabın indirme linki mail adresine OdaklıPazar tarafından gönderilir. Sende kenzül dua kitabı PDF indirme linkine tıklayarak kitabı cep telefonu, tablet ya da bilgisayardan okuyabilirsin.

PDF olması aslında büyük avantaj; yırtılma, kaybolma, silinme, ıslanma gibi sorunlar olmaz. Dilediğin yerde dilediğin anda hemen telefonundan açıp okuyabilirsin.

Kenzül Dua Kitabının İçinde Hangi Dualar Var?

Sanırım yazının en uzun kısmı burası olacak. 626 sayfalık kitabın içinde hangi dualar olduğunu şurada 1 – 2 satıra sığdırmaya çalışacağım. Gerçi yukarıda biraz bahsetmiştim, hemen hemen her konuda her kapıyı açan anahtar dualar bu kitabın içinde. Dualar Allah’a yakarmak, şükretmek, ihsan etmesini istemek, iç huzuru için edilir.

Üd’ûnî estecib lekum. / Bana dua edin size icabet edeyim.(Mü’min, 40/60)

Yukarıdaki ayet o kadar açıktır ki. Üzerinde tartışmaya bile gerek yok. Peygamberimiz de bu konuda hakkında oldukça açık mesajlar vermiştir.

Acele etmediği müddetçe her birinizin duasına icâbet olunur. Ancak şöyle diyerek acele eden var:Ben Rabbime dua ettim duamı kabul etmedi.

Kul, günah talep etmedikçe veya sıla-i rahmin kopmasını istemedikçe, duası icâbet görmeye (kabul edilmeye) devam eder.

Kısacası dua etmek, niyaz etmek günah istemediğin sürece icabet görür. İcabet kabul etmek anlamında kullanılmıştır.

Kenzül Dua Kitabındaki Dua Kapsamı

Abdülkadir Çelik kitabında yer verdiği ve danışanlarının başarılı olduğu duaları şu şekilde özetliyor.

  • Kendisi daha önce sevgililerine kavuşmak isteyip de kavuşamayanların duaları okuduktan sonra Allah’ın izniyle aşklarına kavuştuklarını,
  • Maddi zorluk çekenlerin dualar sayesinde bolluğa kavuştuklarını,
  • İşlerinde başarısız olanların kurdukları işletmeleri ayakta tutamayanların dualardan sonra muvaffak olduklarını,
  • Sınavlara hazırlanırken ya da sınavlarda konsantre olamadıklarını söyleyenlerin başarıyı yakaladıklarını,
  • Günümüz deyimiyle depresyonda olanlar ya da kendilerini iyi hissetmediklerini belirtenler kezül dua kitabındaki dualardan sonra iç huzuru yakaladıklarını,
  • Karı-koca arasındaki ilişkilerin zayıfladığı dönemde ettikleri dualarla ilk günkü ilgiyi tekrar yakaladıklarını söyleyenler,
  • Eskiden mutlu oldukları ama bir sebepten ayrıldıkları eski sevgililerini tekrar geri kazandıklarını belirtenler,
  • Kendini zayıf ve yetersiz görenler dualardan sonra öz güven kazandıklarını,
  • İnsan ilişkilerinde zorluk yaşayanların ilişkilerini toparladıklarını,

Abdülkadir Çelik’e gelen yorumlardan anlayabiliyoruz. İnanılmaz gibi gözüken başarı hikayeleri kendisine bizzat iletilmiş, öte yandan OdaklıPazar üzerinden indirilen PDF kitapların hepsi belirli iade oranının altında kalması şartıyla sistemde kalmasına izin veriliyor. OdaklıPazar yetkililerinden aldığımız bilgiye göre kitap çok satan kitaplar arasında ve kitabın iade oranı kabul edilen %3’ün altında. Yani Kenzül Dua PDF okuyan 100 kişiden 97 kişiden fazlası memnun.

Kenzül Dualar Kitabında Neler Var?

Yukarıda gelen yorumlardan özet çıkarmanız mümkün. Onlarca duayı tek tek söylemek mümkün değil ama kitabın kimlere hitap ettiğini şu şekilde özetleyebilirim.

  • Aşık olduğu insana bunu söyleyemeyenler,
  • Kocasıyla ya da karısıyla aralarındaki muhabbeti arttırmak ve sevgiyi güçlendirmek isteyenler,
  • Gerek özel hayatında gerekse iş hayatında başarıyı yakalamak isteyenler,
  • Topluluk karşısında eli ayağına dolaşmadan kendinden emin şekilde konuşmak isteyenler,
  • Maddi sıkıntıları def etmek ve rahata kavuşmak isteyenler,
  • Okul hayatında başarılı olmak isteyenler,
  • Sevdiği, hoşlandığı insanı kendine bağlamak isteyenler,
  • Sağlıklarını kaybedip tekrar sağlıklarına kavuşup hastalıklardan kurtulmak isteyenler,
  • Terk edip giden sevgilinin tekrar geri gelmesini isteyenler,
  • Kötü enerjilerden kurtulmak isteyenler,

için derlenmiş ve bir araya getirilmiş duaları Anahtar dualar kitabında bulabilirsin. Kenzül dualar kitabı pdf içinde yer alan duaları denemek herhangi bir risk taşımıyor. Nasıl mı?

Kenzül Dua Kitabı PDF İade Garantili

Manevi olarak bakıldığında dua etmenin sana hiç bir zararı olmayacak, aksine huzur bulacak ve ruhunun temizlendiğini hissedeceksin. Maddi olarak bakıldığında ise yine kaybın yok. Kitabı satın aldıktan sonra 60 gün içinde paranı geri alabilirsin. Gördüğün gibi kaybedeceğin hiç bir şey yokken kazanabileceğin çok şey var. Kitap yorumlarına göz atmadan karar vermeyebilirsin, ama artık sabırsızlanıp duaları bir an önce okumak istiyorsan aşağıdaki resme tıklayarak Kenzül Dua Kitabı PDF hemen indirip okuyabilirsin.

kenzül dualar işe yarıyormu

Abdülkadir Çelik’in verdiği dua şartları ve zamanlarına bağlı kalarak niyaz ettiğin sürece Allah’ın izniyle dualarının kabul edileceğini söylüyor.

Dua kitapları arasında önemli yeri olan En etkili aşk duaları kitabının incelemesine buradan ulaşabilirsiniz.

Kenzül Dua Kitabı Yorumları

Ben maalesef kitabın yorumlarını telif hakları gereği burada yayınlayamıyorum. Ama Abdülkadir Çelik’e ulaşıp dualarının kabul olduğunu belirten teşekkür yorumlarına ve kenzül dua kitabı PDF buradan ulaşabilirsin.

Benzer Konular: