Bir Sayfa Seçin

Odaklı Trafik Affiliate Marketing

Bugünkü yazımı Mert Eryiğit‘in hazırlayıp satışa çıkardığı Odaklı Trafik Affiliate Marketing Kursunu incelemeye ayırdım.

Uzunca bir zamandır yazıyı hazırlamayı planlamıştım ama iş yoğunluğu vb. gibi etkenlerden dolayı bu önemli yazıyı ancak yazabildim.

Odaklı Trafik Affilaite Marketing Kursu

Mert Eryiğit – Odaklı Trafik Affiliate Marketing Kursu 1. Modül

Affiliate (Satış Ortaklığı) sistemi Türkiye’de kendine yer bulduktan sonra günümüze kadar farklı affiliate marketing kursları ve eğitimleri hazırlandı. Ama diğerlerinin ortak noktası -ki bence en büyük handikaplarıydı- kursa katılan kişiye balık tutmayı öğretmek yerine balık veriyorlardı.

Tamam bu ürünü çıkaranların da amacı para kazanmak olabilir. Para kazanma amacıyla yapılıyor olması da son derece doğal. Ama diğer ürünlerde karşılıklı “kazan-kazan” ilkesi ön planda değildi. Peki Mert Eryiğit’in hazırladığı Affiliate Marketing kursun diğerlerinden farkı ve avantajları nelerdir? Neden Odaklı Trafik Affiliate Marketing kurs tercih edilmeli. Tüm yönleriyle sizin için inceledim.

Bu incelemeleri yaparken 12 yıllık satış ortaklığı tecrübeme göre değerlendirme yaptım. Kıyısından köşesinden Affiliate olarak çalışmaya daha önce başlamış ya da bu işe yeni başlayacak arkadaşlar için her yönüyle inceledim. odaklı trafik affiliate marketing kurs yazısında aşağıdaki başlıkları bulabilirsin.

Odaklı Trafik Nedir?

Affiliate Nedir?

Pasif Gelir Elde Etmek Ne Anlama Geliyor?

Odaklı Trafik Affiliate Marketing Kurs İçeriği

Odaklı Trafik Yorumları

Odaklı Trafik Affiliate Marketing Kurs Sırları

Mert Eryiğit Kimdir?

Odaklı Trafik Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Odaklı Trafik Affiliate Marketinfg Kursuna Nasıl Kayıt Olurum?

Odaklı Trafik Nedir?

Odaklı Trafik satış ortaklığı kursu; aktif olarak başka bir işte çalışırken pasif olarak internet’ten gelir elde etmeyi hedefleyenler ya da doğrudan bu işten geçimini sağlamak isteyenler için hazırlanmış dijital bir kurstur. Odaklı Trafik ismi ise internet üzerinde araştırma yapan insanların odaklandığı konu ile ilgili özel trafik çekme yönteminden geliyor. Mantık olarak bakıldığında son derece akılcı bir yönteme yatırım yapmayı ön görüyor.

Örneğin internet üzerinde bebek bezi arayan birisine gitar eğitim kursu tanıtımı yaparak satış elde etmeyi hedeflemek hayalci bir yaklaşım olur. Mesela kendini örnek al. Şu an bu sayfayı okumanın sebebi google üzerinde “Odaklı Trafik Kursu”, “Odaklı trafik affiliate marketing kursu”, “Pasif gelir elde etmek” vb. gibi kelimelerle araştırma yapıyor olmandır. Senin ilgilendiğin alanda yazı yazarak ve gerekli altyapı çalışmalarını yaparak seni siteme çekmeyi başarabildim. Açıkça söylemek gerekirse -ki aslında bu bir çeşit ispat olacak- seni ikna edip ürünü almanı sağlayabilirsem bende satıştan komisyon elde ediyor olacağım. Sen ya da bir başkası bu yazıyı okuyarak kursa kaydını yaptırdığında daha önce yüzlerce kişide olduğu gibi komisyonu hak edeceğim.

Bir sonraki  “Affiliate Nedir?” başlığı altında yukarıda bahsettiğim konunun detaylarına değineceğim. Odaklı Trafik Nedir? Sorusuna dönecek olursak; insanların ilgilendiği konu başlıklarında siteye trafik çekmek anlamına gelir. Bu sadece arama motorları üzerinden gerçekleşmez.

  • Sosyal Medya ( Facebook, instagram, twitter vb.)
  • Bloggerlık (ücretli ya da ücretsiz)
  • E-mail marketing
  • Diğer site ve forumlar

Yukarıdakilerden herhangi birini ya da bütün halde hepsini kullanarak ürün tanıtımı yapılabilir.

Odaklı trafik kayıt

Affiliate Nedir?

Affiliate – Satış ortaklığı sistemi Türkiye de ve dünyada uzun yıllardır kullanılan meslektir. İnternet üzerinden Affiliate network sistemine dahil herhangi bir ürünün satışına aracılık ederek komisyon kazanan kişiye affiliate denir. Nasıl bir emlakçı evi gezdirip kiralar ya da satarsa ve yaptığı işten komisyon kazanırsa affiliate de internet üzerinden tanıtım yaparak satışa aracılık eder ve komisyon kazanır.

Gizli affiliate ya da açık affiliate olarak tabir edebileceğim modeller mevcut. Gizli affiliateler ziyaretçi ile asla muhatap olmazlar. Yazı ya da reklam üzerinden ürün tanıtımı yapar, blogdaki yorumlara cevap yazar, mailing yaparak satışı gerçekleştirmeye çalışır. Açık affiliateler ise biraz daha interaktif olurlar. Kurdukları youtube kanalları, facebook ve instagram sayfaları üzerinden daha aktif çalışarak satışa yönlendirmeye çalışırlar. Her iki modelde de nihai amaç gelen ziyaretçiye (-ki odaklı trafik prensibi içinde zaten gelen ziyaretçinin konu ile ilgili ve satın almaya hevesli olması beklenir-) tanıtımı yapılan ürünün satılması söz konusudur.

Pasif Gelir Elde Etmek Ne Anlama Geliyor?

Pasif gelir kavramının adı maalesef yapılan yanlış tanıtımlar ve ürünler sayesinde kötüye çıkmıştı. Neyse ki Mert Eryiğit gibi girişimci ve akılcı arkadaşlar bu kötü izlenimi silmeyi başardılar. Önceden neden kötüydü, şimdi neden iyi?

Her işte olduğu gibi art niyetli kişiler olabilir. Internetten para kazamak ya da evden para kazanmak terimleri “emek harcamadan para kazanmak vaadiyle” yıllarda kötüye kullanıldı. İnsanlara basit işlemler yaptırarak “Al buradan para kazanırsın” gibi kandırmaca teklifler sunuldu. Ve yine maalesef ki insanlarımız da kolay para kazanma hevesiyle başladıkları işlerden gelir elde edemeyince kötü anılarla piyasadan ayrıldı.

Halbu ki Affiliate marketing sisteminde mimariyi doğru yapılandırmak düzenli ve sabit gelir anlamına geliyor. Her şey yasalara ve kanunlara uygun şekilde para kazanılıyor. Nereden mi biliyorum? Kendimden.. Mert Eryiğit’ten ve pazarda yer alan yüzlerce affiliate’den biliyorum. Eğer sende yerini almak istiyorsan doğru yerden başlaman gerekiyor. Bunun da doğru yolu Odaklı Trafik Affiliate Marketing Kursudur.

Peki Neden Odaklı Trafik Kursunu tavsiye ediyorum? Yazının devamında içerik vb. teknik konulara yer vereceğim. Ama NEDEN? sorusunun asıl cevaplarını aşağıdaki birkaç satır cümlede bulabilirsin.

Odaklı Trafik… Çünkü; Denenmiş ve dünya genelinde kabul görmüş tüm yöntemleri bu kursta bulabilirsin.

Odaklı Trafik… Çünkü; Sana balık vermiyor, balık tutmayı öğretiyor. Öğrendiğin yöntemlerle kendi tekniklerini de oluşturabilirsin, böylece rakiplerinden bir adım öne geçebilirsin.

Odaklı Trafik… Çünkü; Aklına takılan sorular ve stratejiler hakkında Mert Eryiğit’ten destek alabilirsin.

Odaklı Trafik… Çünkü; En temel bilgilerle başlayarak kendini yavaş yavaş geliştirmeni sağlayacak tüm bilgileri kurs içeriğinde bulabilirsin.

Odaklı Trafik Affiliate Marketing Kurs İçeriği

Kurs toplamda 6 modül ve 3 hediye kitaptan oluşuyor. Modüllerde ve hediye kitaplarda genel olarak nelere yer verildiğine bakacak olursak;

Odaklı Trafik Modül 1

Modül 1 satış ortaklığı sisteminin tanıtımına, temel bilgilere, ürün seçimine, tanıtım yapılırken kullanılacak blogun alımına ayrılmış. Aslında buna yol haritası demek mümkün. Çünkü bu aşamadan sonra gelecek tüm çalışmaların temeli bu bölümde atılmış oluyor. Temeli sağlam atmak ileride yapılacak çalışmalardan verim alınmasını garanti altına alır. Satış ortaklığından para kazanmak için atılacak adımların en önemlisi bu modül 1 ve modül 2 de anlatılan bilgilerden oluşuyor. Diğer aşamalarda oluşan hatalar telafi edilebilir, ama bu 2 bölümde yapılanların telafisi pek mümkün olmaz. Her şeye baştan başlamayı gerektirebilir.

  • Temel Affiliate Marketing Bilgisi
  • Affiliate Network ( Satış ortaklığı ağına kayıt)
  • Satış ortaklığı Ağı tanıtımı ve kullanımı
  • Satılacak Ürün İncelemesi
  • Anahtar Kelime Analizi (SEO Alanı)
  • Domain (Alan Adı) ve Hosting İşlemleri

Odaklı Trafik Modül 2

Tanıtım yapacağın blogun kurulumu ve gerekli ayarların yapılması bu bölümde ele alınmış.

  • WP (WordPress Kurulumu)
  • Web sitesi tasarımı
  • WP’ye ait önemli eklentiler ve kurulumları
  • SEO (Arama Motoru Optimizasyonu) uyumlu makale ve yazarlık
  • Afiliate Özel İpuçları

Odaklı Trafik Modül 3

Gelir getirecek olan affiliate linkinin eklenmesi, sitenin güvenliğinin sağlanıp korunması, ziyaretçilerin güvenini kazanmak modül 3’te ele alınmış.

  • Affiliate (Satış Ortağı Linki Eklemek)
  • Banner (Görsel Reklam Aracı) Tasarlamak
  • SLL Sertifikası Kurulumu
  • Site Hızı Önerileri ve Çalışması

Odaklı Trafik Modül 4

Web sitelerinin olmazsa olmazı SEO (arama motoru optimizasyonu) ile ilgili can alıcı bilgiler modül 4’te yer alıyor. Sitenin hem google hem de ziyaretçiler tarafından beğenilmesi gerekir. Hazırlanan site hem insan hem de makine dostu olmalıdır. İşte bunu belirleyen SEO kurallarına uyumlu şekilde hazırlanan siteler arama motorlarında üst sıralara çıkmayı başarır.

  • Ücretsiz (Organik) Trafik Oluşturmak
  • SEO Hakkında Önemli Bilgiler
  • Site içi ve Site Dışı SEO Teknikleri
  • Web Master Tools ve Google Analytics Araçları

Odaklı Trafik Modül 5

Günümüzün vazgeçilmez ortamı sosyal medya ortamıdır. İnsanların sosyal medyada geçirdiği vakti düşünürsek bir pazarlamacının sosyal medyada olmayacağını düşünmek anlamsız olur. İnsanların hem vakit geçirdikleri hem de her şeyden haberdar oldukları sosyal medya platformları tanıtım ve satış için iyi organize edilmesi gereken bir alandır. Odaklı Trafik Modül 5’te tam olarak sosyal medyanın pazarlama gücünden nasıl yararlanacağını anlatıyor.

  • Sosyal Medya Taktikleri
  • Facabook’un Satış Ortaklığı Sisteminde Kullanılması
  • Facebook ve Googl Plus Sayfa Oluşturmak
  • Facebook Paylaşım Taktikleri
  • Facebook Ücretli Reklam Taktikleri
  • Sosyal Medya Eklentisi Kurulumları

Odaklı Trafik Modül 6

Pazarlama ve satışın diğer önemli ayağı da e-mail marketingdir. Rastgele SPAM (Gereksiz) şekilde yapılan mailing hiç bir işe yaramaz. Bir plana ve stratejiye dayanmalıdır. Modül 6 bu konuda bilmek istediğin her ayrıntıyı sana sunuyor.

  • E-mail Marketing ( E-posta pazarlaması) Önemi
  • Liste Oluşturmak
  • Ücretsiz Kitapçık Hazırlamak
  • Mail Otomasyon Sistemi
  • Manuel Mail Gönderimi
  • Aşamalı Mail Stratejisi

Odaklı Trafik Yorumları

Ürün hakkındaki gerçek kişilerin yaptıkları yorumları aşağıda görebilirsin.

Buğra Abayhan

Ürün Sahibi & Danışman

“Eğitim içeriği acayip derecede doyurucu, dolu dolu bilgiler olan bir eğitim içeriği… Daha önceden bu tarz eğitimleri inceledim, ama bu gerçekten diğerlerinden çok farklı bir eğitim. Herhangi bir bilgi sakınmadan her şeyin anlatıldığı bir eğitim olmuş. İzledikten sonra insan affiliatelik yapmadan duramıyor.”

Rıdvan G.

Kursiyer

“Gelecek internette, her anlamda… Bu reddedilemez bir gerçek! Bu gücün farkında olup insanları kişisel menfaatleri uğruna harcayan hayal tüccarlarlarının varlığı da… Ancak Odaklı Trafik internetten para kazanmaktan çok daha fazlasını, bir hayat tarzını vadediyor. Setten öğrendiğim başlarda boş zamanlarımda ek iş olarak uğraştığım yöntemlerle kazancım birkaç yılın sonunda şuan da neredeyse ortalama maaş düzeyine ulaştı. Bunu kimsenin anlatmasıyla değil. Kendiniz deneyimlemelisiniz. Kaybedecek gerçekten hiçbir şeyiniz yok. Para kazanmaya bakış açınız değişecek!”

Odaklı Trafik hakkındaki diğer yorumları buraya tıklayarak sitesinden okuyabilirsin

Odaklı Trafik Affiliate Marketing Kurs Sırları

Bu başlığı özellikle seçtim. Böyle sırlar, gizemler ve gizli formüller hep dikkatimizi çeker. Ama şimdi size vereceğim sırrı hiç bir yerde bulamayacağınızı düşünüyorum. Evet… Odaklı Trafik eğitim setinin sırrını açıklıyorum… “Çalışmak, emek harcamak ve doğru taktikleri uygulamak”. Bu sayede havadan para kazanmayı düşünmeden boş vakitlerinde dahi çalışarak, bir nevi hobi olarak görerek düzenli ve sabit gelir elde etmen mümkün.

Eğitim setinin ilk saniyesinden son saniyesine kadar ihtiyacın olan tüm bilgilere ulaşabileceksin. Bütünlük bozulmadan sade dille anlatım sayesinde kısa sürede geldiğin noktaya kendin bile inanamayacaksın.

Mert Eryiğit Kimdir?

Mert Eryiğit hakkında onlarca satır yazmak mümkün. Ama işine sadık, özenli ve çalışkan satış ortağı olarak tanımlayabilirim. Onun hakkında daha fazla detay almak istiyorsan birlikte çalışabilirsin. Eğitimine katılarak hem birlikte çalışabilir hem de onu tanıyabilirsin. Ama şimdilik bilmen gereken şey affiliate marketing konusunda eğitim almak isteyenler için doğru kişi olduğudur.

Odaklı Trafik Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Odaklı Trafik herhangi bir Affiliate Network öneriyor mu?

Cevap: Evet, satış ortaklığı sistemini anlatırken kendi yapınızı kurmana yardımcı olup Satış Ortaklığı Ağına kaydını yapmanı da sağlıyor. Bu sayede ürün tanıtımına hemen başlayabilirsin.

Soru: Kazanacağım komisyonları Odaklı Trafikten mi alacağım?

Cevap: Hayır, Odaklı Trafik bir eğitim platformudur. Ödemeler Satış Ortaklığı Ağı güvencesiyle yapılır.

Soru: Girmeyi düşündüğüm bu iş yasal mıdır?

Cevap: Evet… Kesinlikle yasaldır. Ödemelere ait tüm işlemler belgelidir. Vergiler ve diğer yasal mevzuatlar birebir yerine getirilir. Zaten ödemelerin güvencesi TTK (Türk Ticaret Kanunu) esaslarına göre kurulmuş olan affiliate network firmasıdır.

Diğer soru ve cevaplar için buraya tıklayarak Odaklı Trafik Affiliate Marketng Kursu resmi satış sitesini ziyaret edebilirsin.

Odaklı Trafik Affiliate Marketinfg Kursuna Nasıl Kayıt Olurum?

Kayıt işlemini resmi sitesinden yapabilirsin. Ama dilersen nasıl bir eğitim alacağını görmek ve fikir sahibi olmak için de ücretsiz 4 adet videoyu izleyebilirsin. Eğer internet üzerinden para kazanmak, pasif olarak gelir elde etmek istiyorsan doğru tercih Odaklı Trafik Affiliate Marketing Kursu olmalıdır.

Ücretsiz Odaklı Trafik Kurs Üyeliği

Ücretsiz Odaklı Trafik Kurs Üyeliği

 

Benzer Konular: