Bir Sayfa Seçin

Online Kazanç Formülleri – Erün Albayrak

Online Kazanç Formülleri Erün Albayrak’ın hazırladığı ve yayınladığı videolu bir eğitim setidir.

Konusu: Internetten Para Kazanmak, Online İş (Online Bussiness).

Bugüne kadar internette online para kazanmak ile ilgili pek çok video izledim, yazı okudum. Doğruyu söylemek gerekirse içlerinde profesyonel olarak hazırlanmış tek eğitim seti bu. Yaklaşık 2007 yılından beri internetten para kazanıyorum, online işler yaparak ek gelirin ötesinde gelirler elde ediyorum. Zaten bu blogun senaryosu online para kazanmak konusunu öğrendiğimde tamamen değişti.

Erün Albayrak’ın videosunu izlemek için tıkla.

Bu blog, önceleri sadece bilgi vermek amaçlı amatörce hazırladığım bir blogdu. Ziyaretçiler geldikçe sevinmeye başlamıştım. Yorumlar beni sevindiriyor yeni yazılar yazmak için teşvik ediyordu. Her başarı yeni bir girişimin anahtarıdır. Bende bu ziyaretlerden para kazanabileceğimi keşfettim. Ve kolları sıvadım. Yüzlerce kaynak okudum. Günlerimi, saatlerimi bu işi araştırarak geçirdim. İlk başta büyük bir güvensizlik vardı. “Internetten kim kime durduk yere para verirdi”. Evet “Durduk Yere” kimse kimseye para vermiyor. Bir şeyler yapmalısınız. Emek harcamalısınız. Edindiğim tecrübeler sayesinde internetten para kazanıldığını gördüm. Bunun bir şehir efsanesi olmadığını kendime ve beni tanıyanlara  ispatlamıştım.

Şimdi “E madem biliyosun bize neden anlatmıyorsun” diyebilirsiniz. Maalesef anlatmak ayrı bir yetenektir. Herkesin her konuda yeteneği olamıyor. Tamam bu konularla ilgili olarak daha önce yazılar yazmıştım ama… dediğim gibi yetenek meselesi. Madem anlatamıyorum, bu konuda yeteneğim yok, o zaman anlatan birilerini bulayım dedim. Ve “Erün Albayrak’ın Online Kazanç Formülleri Kitabını“, daha doğrusu ” videolu eğitim setini” buldum.

Affiliate Marketing Eğitimlerinde Yeni Bir Aktör

Erün Albayrak, Affiliate Marketing sektörüne ışık tutarak, internetten yüksek gelir elde etmek isteyenler için yeni bir eğitim seti yayınladı. Çok büyük bir rekabetin yaşandığı bu alanda yeni bir aktör yerini aldı. “İş, Para ve Hayat Oyununun Kuralları Değişti!” sloganıyla yola çıkan Erün Albayrak 10 yılı aşkın süre Amerikada kaldı, orada edindiği tecrübeleri bilgi birikimi ile harmanlayarak bir kaynak altında topladı,  adına “Online Kazanç Formülleri” adını verdi. Oldukça iddalı olan bu ürünün, tanıtım videosunu izlediğinizde sizde kaliteyi ve profesyonelliği hemen fark edeceksiniz. Videoyu izlemek ve Erün Albayrak’ın ücretsiz olarak verdiği “Internetten Para Kazanmanın 6 Akılcı Yolu” isimli kitapçığı indirmek için buraya tıklayın. Kitapçık denildiğine bakmayın 43 sayfalık dolu dolu bir kaynak. Yazının devamını okumanızı kesinlikle tavsiye ederim. Ancak, yazıya devam etmeden önce bir link daha vermek istiyorum. Bu link Erün Albayrak’ın 2 Haftalık ücretsiz eğitimlerinin verildiği sayfaya gidiyor.

 

Erün Albayrak Kimdir?

erün albayrak kimdirKendisine sorarsanız bu soru önemsiz bir soru. Ona göre “Erün Albayrak Kimdir?” sorusundan ziyade “Erün Albayrak Senin için ne yapabilecek?” sorusu daha önemli. Ben yine ondan alıntı yaparak devam ediyorum. Adet yerini bulsun” ve kısaca hayatından bahsedeyim. Endüstri Mühendisi olan Erün Albayrak, Mühendislik işletmesi okumak için gittiği Amerikada 10 yıl kalır. Daha sonra memleket hasreti ve aile sevgisi ağır basarak Kıbrıs’a döner. Döndüğünde çok iyi imkanlarla çok iyi bir şirkette çalışmaya başlar. Ancak bir müddet sonra “ Harcadığım mesai ile başkalarını zengin etmek yerine, kendimi zengin etmeliyim” diye düşünür. Hayalperest, sorumsuz olarak adlandırılmasına sebep olan kararını verir ve o güzelim işi bırakır. Akabinde “Online Bussiness” – “Online iş” dünyasına adımını atar. Yurtdışında edindiği tecrübeler ona büyük bir ivme kazandırmıştır. “Internetin gücünü, bize sunduğu imkan ve fırsatları kullanarak kazanç elde etmek” diye tarif ettiği Online İş Modellerini, Erün Albayrak’ın kendi ağzından dinlemek daha doğru bir yaklaşım olacaktır.

Çoğu zaman dinlemek okumaktan daha keyifli olabiliyor. Online Kazanç Formülleri Eğitim setinin beni en çok etkileyen tarafı bu oldu. 15 bölümden oluşan program PDF, MP3 ve video formatında hazırlanmış. 3-5 kuruş kazanmadan “Internetten Para Kazanmak” konusunda bilgi veren, verdikleri bilgileri kendileri bile uygulamayan, klişe laflardan, sıkıcı yazılardan sıkıldıysanız  “Hayatınızı Değiştirebilecek” tanıtım videosunu izlemeniz için 15 dakikanızı ayırmanızı istiyorum. Kaybedeceğiniz hiçbir şey yok. Sadece tıklayın ve izleyin..

Online Kazanç Formülleri Konuları Nelerdir?

Erün Albayrak‘ın hazırladığı bu sette diğer kaynaklardan çok farklı teknikleri öğrenmeniz mümkün. Bildiğiniz gibi online para kazanmak Türkiye’de yeni yeni kabul edilen bir kavram. Yurtdışında ise tam bir sektöre haline gelmiş durumda. Bunun farkında olan ve para kazanan insanların yaşadığı rekabeti anlatmaya kelimeler yetmez. O rekabetin içinde yer alan biri olarak tecrüblerini bu denli açık ve net dile getiren bir kaynağı daha önce bulmayı isterdim. Başlangıç ve ileri seviyelerle ilgili çok etkili ve sağlam bilgiler var. Bu programda anlatılan taktiklerin, uzmanlaşmış Affiliateler tarafından onaylanmaması imkansız. Beş, altı yıl gibi bir süreyi bu bilgileri öğrenmek ve tecrübe edinmek için gerçirmiş bir affiliate, bu işe ilk adım attığında bu bilgileri okumuş olsaydı şu anda geldiği yere çok daha kısa bir sürede gelebilirdi. Az önce bahsettiğim gibi “Online Kazanç Formülleri Programı” 15 bölümden oluşuyor. Aşağıdaki başlıkların pek çoğu ile ilgili olarak hazırlanmış 20-30 sayfayı geçmeyen ürünlerin olduğu düşünüldüğünde bunun tam bir program olduğu ortaya çıkıyor.

  • Bölüm 1 : Online Kazanç Formüllerine Giriş
  • Bölüm 2 : Online Girişimcilerin Farklı Dünyası
  • Bölüm 3: Online İş Yaparak Internetten Para Kazanmak
  • Bölüm 4: Online İş Başarı Sırları
  • Bölüm 5: Online Kazanç Modelleri ve En Çok Kazandıran Ürünler
  • Bölüm 6: E-kitap
  • Bölüm 7: Blog
  • Bölüm 8: SEO
  • Bölüm 9: Mail Marketing
  • Bölüm 10: Facebook
  • Bölüm 11: Twitter
  • Bölüm 12: Video (Youtube)
  • Bölüm 13: Webinar / Teleseminer
  • Bölüm 14: Internet Reklamcılığı
  • Bölüm 15: İlk Online Kazancın

 Online Kazanç Formülleri Hediye (Bonus) Kitaplar

“Online Kazanç Formüllerinini” satın aldığınızda aşağıdaki kitaplara da sahip oluyorsunuz. Web sitesi kurma el kılavuzu

  • Online Girişimcilerin Yaptığı 14 Büyük Hata
  • Zengin ve Yoksul Düşünce Yapısı
  • İhtiyaca yönelik videolar
  • Sürpriz İçerikler

2 Haftalık Ücretsiz Eğitim

Genel güvensizlik ve endişeler nedeni ile Erün Albayrak çok güzel bir uygulama başlatmış. Proramı satın almadan önce nelere sahip olabileceğinizi görebilir ve deneyebilirsiniz. 2 haftalık ücretsiz eğitimlere katılmak için buraya tıklayın.

Online Kazanç Formüleri Yorum

Bu konuda çok açık ve net konuşacağım. Erün Albayrak’ın – Online Kazanç Formüllerini görmeden önce, birisi bana gelip “Türkiyedeki affiliate sayısı artacak, çok sağlam affiliateler yetişecek ve kazancını elinden alacaklar” deseydi güler geçerdim. Ama şimdi böyle düşünmüyorum. Uzun yıllarda elde edilebilecek tecrübelerin hepsi bir kaynak altında. Çok kısa sürede önemli yol katedilebilir. En azından şöyle söyleyebilirim, Erün Albayrak’ın hazırladığı Online Kazanç Formülleri Programına emek veren herkes rahatlıkla para kazanabilir.

Online Kazanç Formülleri ile sizde kendinize ve çevrenize Internetten Para Kazanmanın şehir efsanesi olmadığını kanıtlayabilirsiniz.

Benzer Konular – Benim yazdığım ama anlatmayı beceremediğim (yetenek meselesi) yazılar :