Bir Sayfa Seçin

Sanal Oyunlar

Sanal Oyunlar çıktı çıkalı, arkadaşlar arasında oynanan oyunlarda daha kanlı bir hale geldi :). Eskiden arkadaşlarla bir araya gelindiğinde; 51, batak, pişti, kızma birader, monopol, tavla gibi oyunlar oynanırdı. Oyun sonunda en fazla biraz tartışma çıkar, tavla yenilen rakibin koltuk altına sıkıştırılır eve gönderilirdi. Çağımız teknoloji çağı olduğundan artık arkadaşlar internet üzerinde bir araya gelerek “sanal oyunlar” oynuyolarlar. Oyunun çeşidine göre ya tüm malvarlığıi, ya tüm köyleri, ya da kendisi yok oluyor :).

Bu oyun çılgınlığı büyüdükçe birçok insanda bu sanal oyunlar üzerinden para kazanmaya başladılar. Web tabanlı sanal oyunlar üzerinden bir hesap açıp, hesabı o oyunun kriterlerine göre en yüksek seviyeye getirip sattığınızda astronomik rakkamlarda paralar kazanılabiliyor.

Sanal Oyunlar bağımlılık yapar mı?

Kesinlikle evet. Gece yarısı uykusundan uyanıp tarlasını sulayan, atlarını besleyen, askerlerini yağmaya gönderen, hammaddelerini uzay gemilerine yükleyip seyehate gönderen birçok arkadaşım oldu. Bu bağımlılardan biride benim 🙂

Sanal Oyunlar Ücretli mi?

Oynanan oyununa göre değişmekle birlikte, sanal oyunlar için kayıt ücreti ödemezsiniz. Ancak oyun içindeki bazı gelişmiş özelliklerden yararlanabilmek için daha sonra para ödemeniz gerekir. İsterseniz tüm oyunu 5 kuruş para vermeden oynayabilirsiniz. Ama eminim bir müddet sonra ufakta olsa,  sanal oyunlara para vereceksiniz.

Web Tabanlı Sanal Oyunların Listesi

Burda bizzat kendimin oynadığı ya da yakın arkadaşlarım tarafından oynanıp beğenilmiş olan sanal oyunlar ile ilgili listeyi görebilirsiniz. Eklemek istediğiniz başka bir oyun var ise yorum bırakmanız yeterlidir.

 

Uydu Haberleşmeden okuyabileceğini diğer başlıklar: