Bir Sayfa Seçin

SpyBubble – Cep Telefonu Casus Programı

SpyBubble, Cep Telefonu Casus Programıdır. Cep telefonu casus yazılımlarını genellikle çiftler eşlerini takip etmek için, babalar ve anneler çocuklarını kontrol altında tutmak için tercih ediyorlar. Evet, bu tür programlar kesinlikle bu görevi yerine getirebilirler. Hatta bunun için oluşturulmuş diyebiliriz. Ancak konuyu sadece aile bireylerinin takibi olarak ele almak bu programların gücünü küçümsemek olacaktır. Şirket sahipleri, çalışanlarının şirket hatlarını hangi amaçlarla kullandıklarını, mesai saatleri içinde ne tür aktivitelerle meşgul olduklarını ve hatta toplantı sebepleri ile ofisten ayrılan personelin nereye gittiğini SpyBubble – Cep Telefonu Casus Programı sayesinde takip edebiliyorlar. SpyBubble sistesini ziyaret etmek için buraya tıklayın ya da aşağıdaki resme tıklayarak doğrudan satın alın.

spybubble-indir

SpyBubble Nedir?

Az önce de bahsettiğim gibi “SpyBubble Cep Telefonu Casus Programıdır”. İzlenmek istenen kişinin cep telefonuna ya da tablet bilgisayarına kurularak o kişinin tüm hareketleri izlenebilir. Peki SpyBubble ne tür faaliyetleri izleyebiliyor ve bunları nasıl takip edebiliyoruz.  SpyBubble satın alındıktan ve takip edilmek istenen cep telefonu ya da tablete yüklendikten sonra telefondaki tüm kritik bilgileri internet üzerinde bulunan başka bir ana makineye (Server) gönderiyor. Satın alma sırasında sizin adınıza oluşturulan giriş bilgileri ile internet olan herhangi bir yerden ana makineye (Server) ulaşıyorsunuz ve aşağıdaki bilgilerin hepsini görebiliyorsunuz.

Aldatan Eşi Yakalamak

SpyBubble cep telefonu takip programı talebinin en büyük nedenlerinden birisi Aldatan Eşi Yakalamak olarak gözüküyor. Gelen mesajlar ve yorumlar bu yönde ağırlık kazandı. İnsan ilişkilerine karışmak ve birlikteliklere zarar vermek ve olaylara müdahil olmak istediğimiz durum değil. Ne var ki gelen sorulara cevap vermek vaktimizi bir hayli almaya başladı. Editör ekibimiz konuyla ilgili bir araştırma yaptı ve Aldan eşi yakalamak için gereken alternatifleri değerlendirdi. Gelen soruların önüne geçmek ve çözüm üretebilmek için kitap tavsiyesinde bulunabiliriz. Aldatan eşi yakalamak kitabı kişinin kendi kendine takip ederek sonuca ulaşabileceği etkili yöntemleri içeriyor. Kitabı incelemek ve satın almak için buraya ya da aşağıdaki resmi tıklayabilirsiniz.

aldatan-esi-yakalamak

SpyBubble Cep Telefonu Casus Programı Özellikleri

SMS Takip Özelliği

  • Gönderilen tüm SMS’ler
  • Alınan tüm SMS’ler

SpyBubble inanılmaz bir SMS takip ve kayıt sistemine sahiptir. Gönderilen ve alınan tüm SMS mesajlarının günlüğünü tutabileceksiniz. Telefonu kullanan kişi mesajlarını silse bile siz görebileceksiniz.

Telefon Çağrıları ve Konuşmalar

  • Arayan Numara
  • Aranan Numara
  • Arama saatleri
  • Arama süreleri

Eğer arayan ya da aranan numara telefona kayıtlı ise ismini doğrudan görebileceksiniz. Ayrıca telefona kayıtlı tüm numaraları görebilirsiniz. Pro Versionu aldığınız zaman konuşmaları gerçek zamanlı olarak dinleme imkanına sahip oluyorsunuz.

GPS (Global Positioning System) Küresel Yer Belirleme sistemi ile telefonun tam olarak nerede olduğunu belirler ve size google haritalarında gösterir.

  • Eşiniz gerçekten iş toplantısında mı?
  • Çocuklarınız gerçekten okulda mı?
  • Çalışanınız geç gelme sebebi gerçekten trafik mi ?
  • Öğremek için SpyBubble kullanın

E-posta ve URL  izleme özelliği

  • Gelen ve giden tüm postaların günlüğü tutulur.
  • URL izleme özelliği; SpyBubble ile girilen tüm internet sitelerinin adreslerini öğrenebilirsiniz.

 Fotoğraf izleme özelliği

  • SpyBubble – Cep Telefonu Casus Programı ile telefonda bulunan ya da dışarıdan gönderilen tüm fotoğrafları bir sunucuya gönderilir. Sunucuya yüklenen fotoğrafları görüntüleyebilirsiniz.

 SpyBubble Cep Telefonu Casus Programı Nasıl Çalışır?

SpyBubble yüklendiği telefondaki tüm uygulamaları izler ve internet üzerinden erişebileceğiniz bir sunucuya kaydeder.
Tüm yapmanız gereken, SpyBubble’ı izlemek istediğiniz telefona birkaç dakika içinde yüklemektir. Bu yükleme işlemi için bilgisayar dahisi olmanıza gerek yok. Cep telefonu, bilgisayar vb. konularda hiç bir deneyimi olmayan ev hanımları bir 2-3 dakika içinde bu programı ilgili cep telefonuna yükleyebiliyorlarmış. Daha sonra kaydedilen tüm aktiviteleri herhangi bir bilgisayarı kullanarak görebilirsiniz. Üreticinin iddialı olduğu diğer bir konu ise bu cep telefonu casus programının tespit edilememesidir. Bir kere kurulduktan sonra spybubble kendini çok iyi gizler ve asla tespit edilemez.

cep-telefonu-casus-programi

Dünyanın herhangi bir yerindeki bilgisayardan takip imkanı

İhtiyacınız olan tek şey internet. Dünyanın herhangi bir yerindeki bilgisayardan istediğiniz zaman bilgileri görüntüleyebilirsiniz. Piyasada bulunan benzer yazılımlar için fazladan uygulamalar kullanmak zorundasınız. Ayrıca diğer yazılımlar SpyBubble’ın sunduğu özellikleri sunamıyorlar ve daha pahalılar. Ayrıca tüm bu takip sistemini herhangi bir dedektif tutarak ta sağlayabilirsiniz. Tabi ki bu çok pahalı bir yöntem olurdu. Ailevi sırlarınızı hiç tanımadığınız birine anlatmak durumunda kalırsınız. Ya da çalışanlarınızın her biri için ayrı ayrı dedektifler tutmak zorunda kalırsınız. Ayrıca görünüş aldatıcı olabilir. Dedektifin kendi düşüncelerini ve duygularını işine karıştırmadan size doğru bilgiler aktarabileceğinden emin olamazsınız. Çok masum bir iş yemeğinde çekilmiş fotoğraf siz ve eşiniz açısından hoş sonuçlar doğurmayacaktır.

Ürün çok ilginç bir ürün. Şahsen Şüphecilik, kaygı duyguları ile yürütülen ilişkilerin başarılı olamayacağını düşünüyorum. İlişkiler karşılıklı güven esasına dayanmalıdır. Ancak şu da bir gerçek ki insanların çoğu karşısındakini aptal yerine koyuyor. Ne diyeyim böyle bir yazılımdan sonra gerçeklerin gün yüzüne çıkması an meselesi.

SpyBubble Kimler için?

  • Eğer birisinden ve onun davranışlarından şüpheleniyorsanız,
  • Eğer insanlara güvenmekte zorluk çekiyor ve gerçekleri öğrenmek istiyorsanız,
  • Eğer birisinin size söylediği yerde olup olmadığını öğrenmek istiyorsanız,
  • Eğer çocuklarınızı kontrol altında tutmak; kimlerle konuştuğunu öğrenmek, nereye gittiğini bilmek istiyorsanız

Kısacası gerçekleri tam olarak öğrenmek isteyen herkes için.

SpyBubble Cep Telefonu Casus Yazılım programının iki adet sürümü var ve tek sefer ödeme esasına dayanıyor. Bir kere satın aldıktan sonra birden fazla telefona kurma ve o telefonları izleme hakkına sahip oluyorsunuz. Standart versiyon $47, Pro versiyon $84.90. Pro versiyonun tek farkı, anlık olarak konuşmaları dinleyebiliyor olmak.

Eğer SpyBubble – Cep Telefonu Casus Programını indirmek ve kullanmak istiyorsanız buraya tıklayın.

GÜNCELLEME: Spybubble firması satışlarını durdurma kararı almış. Sizden gelen istekler üzerine spybubble kadar, hatta ondan daha etkili bir yazılım araştırdım ve FLEXISPY casus yazılımını buldum. Dilerseniz buraya tıklayarak bu programı inceleyebilirsiniz.

Benzer Konular: