Bir Sayfa Seçin

Suzuki Grand Vitara Karter Koruma (Alt Koruma)

Karter Koruma Nedir? yazımda, konuyu incelememin sebebinin Suzuki Grand Vitara Karter Koruma (Alt Koruma) hakkında araştırma yapmak olduğunu belirtmiştim. Bu tarz araçlar hem şehir içi hem de arazi şartlarında kullanıma elverişli araçlar. Ancak şartlar biraz zorlandığında karter koruması olmadığı için araç zarar görebiliyor. Araştırma yaparken off road ve off road araçlarında modifiye konusunda uzmanlaşmış Çağlar bey ile tanıştım ve onun yaptığı çalışmaları inceledim. Sonuçlar son derece başarılı. Suzuki Grand Vitara Karter Koruma (Alt Koruma) taktırmak için kendisi ile iletişime geçebilirsiniz. İletişim bilgilerini yazının sonunda veriyor olacağım. Biz şimdi işin biraz teknik detayına girelim. Burada yer alan düşünceler ve açıklamalar tamamen Çağlar Bey’in tecrübelerini ve çalışmalarını yansıtmaktadır.

Karter Koruma Yapımı

Suzuki Grand Vitara Karter (Alt) Koruma

Uygulamalara ait diğer fotoğrafları mail ile isteyebilirsiniz…

Grand Vitara Alt Koruma Faydaları (Karter Koruma)

Çağlar bey ile yaptığım görüşme sonrasında 2006 sonrası Suzuki Grand Vitara Karter Koruma hakkında aldığım bilgiler bana yeterince doyurucu geldi. Malzeme özelliklerine ve formuna geçmeden önce Grand Vitara, Vitara JLX, Jimni ve Samurai modellerinde test edilmiş ve başarılı sonuçlar alınmış olan Karter Korumanın faydalarından bahsetmek istiyorum

  • Aracın formuna uygun olarak tasarlanmıştır. Montaj ve De-montaj için araçta herhangi bir tadilata gerek yoktur. Kesme işlemi uygulanmaz.
  • Radyatör alt kısmı, Karter, Ön Diferansiyel, Direksiyon Kutusu, Şanzıman ve arazi şanzımanı gibi oldukça yüksek maliyetli parçalar korunur. Aşağıdan gelebilecek darbelerin önüne geçilir.
  • Düz formu kanallı yol olarak tabir edilen; tekerleklerin çukurda gittiği durumlarda, aracın gövdesinin yer ile temasında sürtünmeyi azaltır. Çıkıntılı parçaların içeride kalmasını sağlayarak, gövdenin çamura saplanmasını engeller.
  • Aracın gövdesinin oturması durumunda önden ya da arkadan kurtarma girşimlerinde işleri kolaylaştırır.

“Suzuki Grand Vitara Karter (Alt) Koruma” hayati önem taşıyan ve pahalı parçaları korurken aynı zamanda da zorlu arazi şartlarına adaptasyonu da arttırır. Peki yüksek güçte uygulanan bu kuvvetlere karşı mukavemet ve koruma nasıl sağlanıyor. Bu da Çağlar Bey’in kullandığı malzemede, montaj işçiliğinde ve tasarımında gizli. Kendisi Karter Koruma ile ilgili şu bilgileri bizimle paylaştı.

Grand Vitara Karter Koruma Özellikleri

Çağlar bey 2006 sonrası ve öncesi Suzuki Grand Vitara Karter Koruması ve yukarıda saydığım diğer araçlarla ilgili olarak hazırladığı Karter Korumalarla ilgili olarak şu bilgileri verdi.

  • Karter Koruma; 5800’lü seri magnezyum ile güçlendirilmiş 4mm kalınlığındaki Alüminyumdan üretilmiştir. Kullanılan malzemenin sertliğini ve hangi koşullara dayanıklı olduğunu gözünüzde canlandırabilmeniz için ufak bir bilgi vermek istiyorum.
  • Magnezyum yapısı ve oluşturduğu alaşımların sertliği, dayanıklılığı ve hafifliği sebebiyle Uçak ve Füze üretimlerinde tercih edilen bir metaldir.Dolayısı ile 4mm kalınlığında standart bir alüminyumun dayanıklılığı ile mukayese edilmemelidir.
  • Gümüş renklidir. Paslanma yapmaz.
  • Hafiftir. Grand Vitara Karter Koruması için oluşturulan yapı 13 Kg. ağırlığındadır. Dolayısı ile araca fazladan bir yük bindirmez.

Grand Vitara Karter Koruma Fiyatı Nedir?

Off Road şartlarına uygun sert, dayanıklı ve hafif Karter Koruma fiyatı 300 TL’dir.

Grand Vitara Karter Korumayı Nasıl Temin edebilirim?

Aşağıdaki iletişim bilgilerinden Vitara JLX , 2006 öncesi Grand vitara, Jimny ve Samurai modellerinde zorlu arazi koşullarında denenmiş Karter Koruma ile ilgili bilgi alabilirsiniz. Suzuki Grand Vitara Karter Koruma (Alt Koruma)  ile ilgili bilgi almak için mail ya da telefon yoluyla irtibata geçebilirsiniz. info@uyduhaberlesme.com

Edit 31.Ocak.2013

Suzuki Vitara Karter Koruma (Alt Koruma – Karter Muhafaza) ile ilgili detaylı bilgi almak için;

caglarkoker@hotmail.com

0532 363 35 08

Benzer Konular: