Bir Sayfa Seçin

terk eden sevgiliye mektup

“terk eden sevgiliye mektup” neden yazılır ki ? Internette bu kelimelri arattığınıza göre; ya içinizde birikenleri bir mektupla dile getirip kendinizi rahatlacaksınız ya da eski sevgilinizi geri kazanmak için son bir çaba içine girdiniz. Neresinden bakarsanız bakın, netice itibari ile hala içinizde kalan birşeyler var. İlk söylediğimi yapmak için internette araştırma yapmanıza gerek yok. Zaten kararınızı vermişsiniz ve kaybedeceğiniz bişeyiniz yok. Rahat olabilirsiniz. Ancak onu geri kazanmak için son bir şans olarak  “terk eden sevgiliye mektup” yazmayı düşünüyorsanız daha dikkatli olmanız gerekir. Son şansınızı da kaybetmeyin.

Terk eden sevgiliye mektup nasıl yazılır?

Yazacağınız mektupla, tamir etmeye çalıştığınız olayları büsbütün içinden çıkılmaz hale getirebilirsiniz. Onlarca hatta yüzlerce insan gözünün önünde duran gerçekleri göremediği için son şanslarını da kaybetmekte. Daha önceki yazılarımda “Eski sevgiliyi geri kazanmanın garantili yollarından” bahsetmiştim. Bu kitapta birbirinden değerli yöntemleri bulabilirsiniz. Bu kitap hakkında yeni bir duyuruyu sizlerle paylaşmak istiyorum. Kitabın yanında alacağınız “2. şans mektubu” ile atacağınız adım çok daha planlı olacaktır.

2. Şans mektubu nasıl hazırlanmış?

Bu mektup hazırlanırken, klasik hale gelmiş hatalar tespit edilmiş. Özellikle anlatılmaya çalışılmak istenen net bir biçimde ortaya konmuş. Genellikle duygusal olduğumuz anlarda, söylemek istediklerimizi tam olarak aktardığımızı düşünürüz. Ancak, okuyan kişinin ne anlamlar çıkarabileceğini düşünmeyiz. Biz çok doğru birşey yaptığımızı düşünürken, aslında zayıflıklarımızı, acınacak durumda olan yanlamızı ve özgüvensizliğimizi yansıtırız. Bu tür davranışlar eski sevgiliyi geri kazanmaktan çok onu kaybetmeye yarar.

Eski sevgiliyi kazanmak için tavsiyeler ücretsiz kitapçık

Şu ana kadar anlatılanlar ücretsiz bir e-kitap haline getirilmiş. Aşağıdaki formu doldurarak bu kitapçığa hemen sahip olabilirsiniz. Kitapta eski sevgiliyi geri kazanmakla ilgili tavsiyelere yer verilmiş.

Son karar sizin

Eski sevgilinizi geri kazanmak istermiyor ve sadece içinizdekiler atma ihtiyacınız varsa fazla bir araştırma yapmaya gerek yok. En doğru kararı siz verirsiniz. Eğer onu geri kazanmak istiyorsanız, iş biraz değişiyor. Çünkü duygusal baskı altında kuracağınız cümleler başınıza iş açabilir. Dikkatli olmak lazım. Bu konuda kendini kanıtlamış kaynaklardan bilgi almakta fayda var. Şu ana kadar bu yazıyı okuyup kitabı alan hiç kimseden olumsuz bir geri dönüş olmadı. Eğer sizin bir eleştiriniz olursa burada yayınlayabilirim. Terk eden sevgiliye mektup için (2. Şans mektubu) buraya tıklayın.

Benzer Konular: