Bir Sayfa Seçin

tivibu

tivibu nedir? tivibu nasıl çalışır? ip tv nedir? tivibuya nasıl üye olurum? bu ve bunun benzeri sorularınızı tivibu sistemlerle ilgili bu yazımda yanıtlamaya çalışacağım. Uydu Televizyon yayınlarında hergeçen gün gelişmeler yaşanırken, yayın maliyeti daha düşük, kurulumu kolay IP TV uygulamalarıda (örneğin tivibu) hayatımıza giriş yapmış bulunuyor. Bu yazımda bulamadığınız ve aklınıza takılan soruları 0232 243 84 84’ten öğrenebilirsiniz, ya da iletişim bölümünden mesaj gönderebilirsiniz.

tivibu nedir?

tivibuev fiyat

tivibuev internet üzerinden TV keyfi

tivibu internet üzerinden televizyon kanallarını  seyretmenize olanak sağlayan yayın sistemidir. Farklı platformlardaki uygulamaları ile son dönemde isminden sıklıkla söz ettirmeyi başarmıştır. tivibucep, tivibuweb ve tivibuev gibi alternatifleri mevcuttur. Ben bu yazımda ağırlıklı olarak tivibuev üzerinde duracağım.

Az öncede bahsettiğim gibi  tivibu sistemi evinizdeki mevcut internet altyapısını kullanır. Genişband internet erişim kanalı üzerinden televizyon yayınları evinize ulaşır. Kapalı bir ağ üzerinden güvenle kullanabilirsiniz. tivibuev sistemlerinde televizyon yayınları, IP paketlerine dönüştürülerek genişband internet hatları üzerinden taşınır ve evlerde tam tersi işlem uygulanarak televizyondan izlenebilecek hale getirilir. tivibuev hizmeti ile neleri satın almış oluyorsunuz ?

  • Kirala izle: Sistem dahilinde bulunan en yeni filmleri ya da daha önceden vizyonda bulunan filmleri kiralayarak evinizin konforunda izleyebilirsiniz.
  • Seç izle: O onda seçerek izleyebileceğiniz film, dizi, belgesel programlarından oluşur
  • Tekrar izle: Kaçırdığınız bir filmi ya da diziyi bir tuşla tekrar izleyebilirsiniz.
  • Durdur izle: Yayınları durdurabilirsiniz, böylece en can alıcı yerlerini kaçırmadan dilediğinizde tekrar başlatabilirsiniz.
  • Geri al izle:Kaçırdığınız bölümleri geri alarak tekrar izleyebilirsiniz. Meraklısı olduğunuz yayınların tek karesini bile kaçırmazsınız.
  • Yerli yabancı TV kanalları: Aldığınız pakete göre değişiyor toplamda şu anda 109 kanal mevcut.
  • HD kalitesi: HD kalitesinde yayın yapan TV’leri izleme imkanı
  • TV üzerinden geniş bant internet
  • Sinema kanalları: 7TL karşılığı sinema kanallarına abonelik imkanı
  • İnteraktif uygulamalar: TV üzerinden kullanabileceğiniz interaktif uygulamalar. (Yemeksepeti, mesajlaşma, Burçlar, uçuşbilgileri vb. uygulamalar ve yakında facebook ve twitter desteği)

tivibuev ve kota

Birçok yerde eksik ve yanlış bilgilendirme sonucu tivibuev tam bir kota canavarı olarak gösterilmiştir. tivibuev kotanızdan harcamaz. Kotanızdan bağımsız olarak çalışır. İster sınırlı ister sınırsız internetiniz olsun teknik altyapıya sahipseniz tivibuev hizmetiniz kota tasanız olmadan rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bildiğiniz gibi HD yayınlar genişband sistemlere ihtiyaç duyarlar dolayısı ile download edilen paket miktarları oldukça fazladır. Ancak, tivibuev hizmeti kotanıza dokunmamaktadır. Burda dikkat edilecek nokta download ve surf hızınızın azalıyor olması. tivibuev sistemi ile internet kullanımınız aynı hat üzerinden yapıldığı için internet hızınız (surf ve diğer download ) yavaşlayacaktır. ancak tivibu nedeniyle kota aşımı yaşamayacaksınız.

tivibuev tarifleri ve tivibuev ücretleri

tivibuev şu anda 3 tip fiyatlandırma seçeneği ile sunulmaktadır. Bu paketler  kanal sayıları ve seç izle bölümündeki içeriklere göre değişik fiyatlarla satılmaktadır. Detaylı bilgi için tivibuev broşürünü (pdf) dosyasını burdan indirebilirsiniz.

  • Başlangıç paketi 9.90TL
  • Standar paket 19.90TL
  • Standart Plus paketi 29.90TL

tivibuev  hangi illerde ?

Tivibu Ev servisleri şimdilik şu illerde verilmektedir. ADANA, ANKARA, ANTALYA, AYDIN, BALIKESİR, BURSA, ÇANAKKALE, DENİZLİ, DİYARBAKIR, ELAZIĞ, ERZİNCAN, ERZURUM, ESKİŞEHİR, GAZİANTEP, HATAY, İSTANBUL, İZMİR, KARABÜK, KAYSERİ, KOCAELİ, KONYA, MANİSA, MARDİN, MERSİN, MUĞLA, SAKARYA, SAMSUN, TEKİRDAĞ, TRABZON, VAN.

tivibuev için neler gerekli?

Uydu yayınlarını alabilmek için çanak anten, LNB ve uydu receiver gibi ekipmanlara ihtiyaç duyulduğu artık herkesçe malum. Peki tivibuev hizmetinden yararlanmak için neler gerekli?

  • tivibuev şu anda 30 ilde hizmet vermektedir.
  • HD yayınları izleyebilmek için 8Mbit bağlantı hızında internete sahip olmanız ya da şebekenizin bunu desteklemesi gerekir. Şebekeniz bunu desteklemiyorsa HD yayınları izleyemessiniz. Gerekli araştırma başvurunuzdan sonra bizim tarafımızdan yapılmakta ve durum size bildirilmektedir.
  • HD yayınlar için HD uyumlu bir televizyonunuzun olması gerekir. Televizyon markası önemli değildir. Bu standartı destekleyen herhangi bir televizyon ile kullanabilirsiniz.

tivibuev için gerekli donanım

tivibuev için altyapınız yeterli ise ve yukarıda listesini verdiğim 30 ilden birindeyseniz aylık ücretler dışında herhangi bir ekipmanı sizin almanıza gerek yok. tivibuev hizmetini satın aldığınızda bir modem ve gelen yayınların TV’den izlenmesine olanak sağlayan settop box ücretsiz olarak veriliyor ve ayarları yapılıyor. Evdeki mevcut modeminiz sökülerek size iade ediliyor. Airties modem ve settop box kullanıma hazır halde teslim ediliyor.

tivibuev sistemi

iptv tivibuev cihaz

tivibuev modem

Tüm başvuru ve sorularınız için

0232 243 84 84

 

 

 

 

 

Benzer Konular: