Bir Sayfa Seçin

Tooway Türkiye

Tooway Uydu internet servisi nihayet Türkiyede. Tooway Türkiye  ile artık Uydu üzerinden çift yönlü ucuz internet dönemi başladı. Uzun süredir sonuçlandırılmaya çalışılan proje ile KA-Band üzerinden uydu erişimi sağlanabilecek. Daha önceki yazımda  ( Tooway uydu internet (Eutelsat) ) teknik açıdan detaylı bilgilere yer vermiştim. Bu yazımda ise hizmetin genel detaylarını, “Tooway Türkiye” uydu internet fiyatlarını ve nereden satın alabileceğinize dair bilgileri bulabilirsiniz.

Tooway Uydu internet nedir?

Tooway ile uydu üzerinden çift yönlü uydu internet erişimi sağlanır. Hızlı ve pratik kurulumu ile altyapının yetersiz kaldığı ( -Karasal hatların olmadığı-) bölglerde kısa sürede evinize ya da ofisinize uydu üzerinden internet bağlantısı sağlayabilirsiniz.

Tooway Kotalı mı?

Şu anda verilen  Tooway Türkiye Paketleri iki ana kategoriye ayrılmış olarak gözüküyor. Standart ve Profesyonel Tooway paketleri olarak adlarılan paketlerin hepsi koltalı. Başlangıç promosyonu olarak tüm kotalı servislerin kota değerleri 2 katına çıkarılmış durumda. Örneğin normalde 4Gb’lık kota promosyon amaçlı olarak 8Gb’a çıkarılmış.

Tooway Uydu internet Fiyatları

Tooway Türkiye uydu internet erişim fiyatları 2 ayrı kategoride 8 farklı paket ile satışa çıkarıldı. Farklı kullanıcı profilleri düşünülerek hazırlanmış paket fiyatlarını aşağıda görebilirsiniz.

Standart Tooway Uydu Internet Paketleri

tooway türkiye az kullanım

STD Paket Az kullanım

Tooway uydu internet Sık kullanım

STD Paket Sık Kullanım

tooway türkiye uydu internet yogun kullanım

STD paket Yoğun Kullanım

tooway uydu internet çok yoğun kullanım

STD Pakey Çok Yoğun Kullanım

Profesyonel Tooway Uydu Internet Paketleri

tooway uydu internet pro paket 1

PRO Paket 8

tooway uydu internet pro paket 2

PRO Paket 10

tooway uydu internet pro paket 3

PRO Paket 50

tooway uydu internet pro paket 4

PRO Paket 80

Tooway Türkiye Kurulumları

VSAT Uydu Haberleşme firmasından Adem Serttaş’ın yaptığı açıklamayı aşağıda bulabilirsiniz.

Tooway Tükiye  Uydu İnternet Projesini bir yıldır takip ediyoruz. 14 05 2012 Pazartesi günü ESER telekom ile yapmış olduğumuz sözleşme ile TÜRKİYE geneli montajlarını üstlenmiş bulunuyoruz…

tooway Türkiye uydu internet kurulum

Tooway Geniş band uydu internet kurulum Videoları (İngilizce)

Video 1

Video 2

Benzer Konular:

Kaynak: http:// toowayturkiye.com