Bir Sayfa Seçin

Vaslui – Fenerbahçe

Vaslui – Fenerbahçe maçı bir üst tura geçmek için son derece önemliydi. Maçın gollerini ve yorumunu aşağıda bulabilirsiniz. İlk maçta 1-1 berabere kalan iki takım şampiyonlar liginin kapısını aralamak istiyorlardı. Kağıt üzerinde üstün olan Fenerbahçe, Vaslui karşısında 4-1’lik bir galibiyet elde etti ve bir üst tura çıkan takım oldu. Fenerbahçe’nin bir üst turdaki rakibi Cuma günü çekilecek kura ile belirlenecek.

Volkan Penaltı Kurtardı

Maçın skoruna bakarak yorum yapılırsa Fenerbahçe’nin ezici bir üstünlük kurduğunu düşünebilirsiniz. Ancak durum pek de öyle olmadı. İlk 15 dakikada baskılı arzulu ve istekli bir oyun ortaya koyan Fenerbahçe, Caner Erkin’le bulduğu golden sonra klasik rahatsızlıklarını tekrar sahaya yansıtmaya başladı ve hemen ardından golü yedi. Bu golle beraber moral motivasyonunu da kaybeden Fenerbahçe kalesinde önemli pozisyonlar verdi ilk yarı 1-1 bitti. Maçın kırılma anı ise skor 1-1 iken Volkan’ın çıkarttığı penaltı oldu. Rakip takımın başarılı oyuncusu N’Doye penaltı atışından yararlanamadı ve derin bir nefes aldık.

Dirk Kuyt Kalitesini gösterdi

Dirk Kuyt hem yaptığı koşular, hem sahaya yansıttığı enerji hem de son vuruşlardaki ustalığı ile kaliteli bir kumaşa sahip olduğunu gösterdi. Takımını rahatlatan 2. golün ve 3. golün sahibi oldu. Dirk Kuyt, son dakikalarda Aykut Kocaman tarafından oyundan alınarak taraftara alkışlatıldı. Yerini Mousa SOW aldı. Oyuna girdikten kısa bir süre sonra sağ çaprazdan kaleye gönderdiği şut çok güzeldi ve Fenerbahçe’nin 4. golü oldu.

Vaslui – Fenerbahçe maçı nasıldı?

İlk karşılaşmaya göre Vaslui – Fenerbahçe maçı sonuç açısından oldukça keyifliydi. Ancak takımın eksikliklerinin olduğu belli. Arkadaşlığın üst düzeyde olduğu yedek kulubesindeki oyuncuların şakalaşmasından ve saha içindeki futbolcuların birbirlerine davranışlarından anlaşılıyor. Buna rağmen istenen tempo henüz yakalanabilmiş değil. Top  oyuna çok geç sokuluyor ve yan pas geri pas şeklinde vakit geçiriliyor. Takımı olgun bir şekilde atağa kaldıracak, dikine top oynayan futbolcu eksikliği hissediliyor.

Vaslui – Fenerbahçe golleri ( 1 -4 )

Fenerbahçenin Muhtemel Rakipleri

Cuma günü şampiyonlar ligi play-off maçları için kuralar çekilecek, Fenerbahçe’nin muhtemel rakiplerini aşağıda görebilirsiniz. Fenerbahçe bu galibiyet ile bir ust tura geçti. Bir sonraki turda elense bile, EUFA Avrupa Ligine doğrudan katılım hakkı elde edecek.

  • Dinamo Kiev
  • Panathinaikos
  • Spartak Moskova
  • Braga
  • Kopenhag

“Vaslui – Fenerbahçe” maç istatistikleri

Stat: Ceahlaul
Hakemler: Sergei Karasev, Tikhon Kalugin, Dmitri Mosyakin (Rusya)
Vaslui: Coman, Milanov, Varela, Charalambous, Salageanu, Antal (Dk. 83 Zsiga), Caue (Dk. 73 Sburlea), N’Doye (Dk. 79 Raul Costin), Sanmartean, Stanciu, Niculae
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Bekir İrtegün, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Cristian, Caner Erkin (Dk. 61 Stoch), Alex (Dk. 81 Mehmet Topal), Kuyt (Dk. 85 Sow)
Goller: Dk. 12 Caner Erkin, Dk. 71 ve Dk. 76 Kuyt, Dk. 90 1 Sow (Fenerbahçe), Dk. 14 Niculae (Vaslui)
Sarı Kartlar: Dk. 40 N’Doye, Dk. 75 Milanov (Vaslui), Dk. 42 Caner Erkin, Dk. 58 Hasan Ali Kaldırım, Dk. 73 Stoch (Fenerbahçe)

Kaynak hurriyet.com.tr

Benzer Konular: