Bir Sayfa Seçin

Yataktaki Kraliçe Özeti

Yataktaki kraliçe özeti okuduktan sonra, yataktaki kraliçe PDF kitabını ücretsiz indirmek için sayfanın sonundaki bağlantıyı kullanın. Yazının sonuna geldiğinizde gerekli linki bulabilirsiniz.. Yazının tamamını okumadan bağlantı linkine tıklarsanız önemli açıklamaları kaçırabilirsiniz. Edineceğiniz bilgilerle kitaptan aldığınız verimi katlayabilirsiniz. Sibel Savaş’ın yazdığı kitaba sahip olmadan önce bilmeniz gerekenleri sizin için yataktaki kraliçe özet başlığı altında not aldık.

Yataktaki Kraliçe PDF İndir

İndirilebilir kitap olan yataktaki kraliçeyi tek cümle ile özetlemek gerekirse; “Mutlu kadın mutlu eder” diyebiliriz.

PDf formatında indirilebilir bir kitap olduğundan akıllı telefon, tablet veyahutta bilgisayardan okunabilir. Adobe Acrobat Reader programını yüklü olduğu android ya da IOS (iphone) üzerinden rahatlıkla okunabilir. Akıllı telefonunuzda Adobe Acrobat Reader yüklü değilse önce ücretsiz olarak programı edinin. Yataktaki kraliçe ücretsiz indir adımları altında ilgili linkleri bulabilirsiniz. Self help olarak tabir edilen kitaplar arasında Türkçe kaliteli kaynak bulmak oldukça zordur.. Kendine yardım olarak çevirebileceğimiz kitap türleri içinde yataktaki kraliçe etkili bir yere sahiptir. Kişisel gelişim alanında ya da günlük problemerinizle ilgili cevaplayamadığınız Nasıl? Hangi yöntem? Ne yapmalıyım? Nasıl başarabilirim? tarzı sorularınıza cevap bulabileceğiniz tarzda kitaplardır.

Yataktaki Kraliçe de konusunda uygun olarak eşler arasındaki cinsel sorunların çözümüne yönelik olarak hazırlanmıştır. Onun evine ve size bağlı bir hale gelmesini istiyorsanız adım adım takip edebileceğiniz önerileri yataktaki kraliçe pdf’te bulabilirsiniz. Kendine yardım tarzı kitapların hepsinde olduğu gibi derdinizi ya da gizlemek istediğiniz sorunları kimsenin bilmesine öğrenmesine gerek yok. Yaşanmış ve çözüm bulunmuş sorunlara ait yönlendirici bilgileri kendi hayatınızda da uygulayabilirsiniz. Ufak dokunuşların hayatınızın akışını nasıl değiştirdiğini kendiniz görebilirsiniz.

Yataktaki kraliçe özet

Yataktaki Kraliçe Kitabının Özeti

“Mutlu kadın, mutlu eder”. Evet gerçekte bunu erkeklerin görmesi ve anlaması beklenebilir. Ama konu cinsellik olduğunda durum farklılık kazanıyor. Kadınlar kendi cinselliklerini tanımadan ne kendilerini ne de erkeklerini mutlu edemezler. Bugüne kadar cinsellik hakkında çok şey okuduğunu ve öğrendiğini düşünebilirsin. Ama modern kadının cinsellikle ilgili bilmesi gerekenlerin ne kadarını biliyorsun? Yataktaki kraliçe kitabını kısaca özetlemiştik. Temelinde yatan gerçek gelişim ise cinsellikle ilgili ufku genişletmesidir. Erkekler yatakta ne ister? Erkekleri yatakta ne mutlu eder? sorusunun cevabı tabi ki tek kelime ile özetlenemez. O yüzden yataktaki kraliçe kitabını sayfanın sonundaki linkten indirip okumanız gerekir.

Yataktaki kraliçenin tek yazıyla tam olarak özet yapılamamasının diğer bir sebebi de hediye olarak verdiği diğer kitaplardır. Yataktaki kraliçenin diğer ücretsiz versiyonlarında bu kitaplar yoktur. Sayfa sonundaki linki kullanarak kitabın tamamını indirebilirsiniz.

Yataktaki Kraliçe Hediye Kitap 1

Cinsel ve Genital Sağlık: Standart klişe bilgilerin dışında kadın cinsel sağlığını içeren oldukça güzel bir kitap. Cinsel açıdan sağlıklı ve bakımlı olmanın sırları bu kitapta ele alınmış.

Yataktaki Kraliçe Hediye Kitap 2

Seks Çeşitleri, Giyim ve Oyuncaklar: Cinsel yaşamda zenginliği artıran, monotonluktan kurtaran ve renk katan tüm ayrıntılar bu kitapta toplanmış.

Yataktaki Kraliçe Hediye Kitap 3

Aşk Kuponları: Minik ve hoş aşk süprizleri ile erkeğinize unutamayacağı anılar bırakmak için gerekli tüm bilgiler de bu kitapta toplanmış.

Yataktaki Kraliçe PDF’i İndir

“Yataktaki kraliçe özet” tamamlandıktan sonra en önemli bölüme geldik. Yataktaki kraliçe PDF‘i aşağıdaki adımları takip ederek indirip okuyabilirsiniz.

1- Eğer Andrıoid işletim sistemi kullanıyorsanız ve cep telefonunuzda Adobe Acrobat Reader yoksa. Google Play’den ücretsiz olarak indirebilirsiniz. İndirmek için aşağıdaki linki tıklayın.

Andrıoid işletim sistemi için Adobe Acrobat Reader’ı ücretsiz indir

2- Eğer Apple (IOS) tablet ya da telefon kullanıyorsanız Adobe Acobat Readerı aşağıdaki linki kullanarak indirin.

Apple (IOS) telefonlar için Adobe Acrobat Reader ücretsiz indir.

3- Buraya tıklayın

4- Yeni açılacak sayfanın altlarına doğru inin

5- Yataktaki kraliçe setlerinden okumak istediğinizi tıklayın ve indirin.

Umarız yataktaki kraliçe özet ile kitaptan daha fazla verim alabilirsiniz.

Benzer Konular: