Bir Sayfa Seçin

Mobil Casus Programı

Mobil Casus Programı ya da Cep Telefonu Takip Programı sayesinde sosyal yaşantınızı, iş hayatınızı, çalışanlarınızı, eşinizi, çocuklarınızı rahat bir şekilde denetleyebilirsiniz. Mobil Casus Programı kelimesi kulağa hiç hoş gelmese de bazı durumlarda çok önemli bilgilere anında ulaşmak, ileride oluşabilecek çok ciddi sorunların önüne geçmek için bir fırsat yaratabilir. Cep telefonu ya da tablet bilgisayarlarda kullanılabilen bu tür programlara örnek olarak SpyBubble verilebilir. SpyBubble bu programlar arasında en popüler olanlardan bir tanesi. Programla ilgili özellikleri Spybubble – Cep Telefonu Casus Programı yazımdan takip edebilirsiniz.

Neden Mobil Casus Programı Kullanılır?

Cep telefonlarının, özellikle akıllı cep telefonlarının hayatı kolaylaştırdığı inkar edilemez bir gerçektir. Tek bir cihaz ile hayata bağlanırsınız. Sevdiklerinizi arayabilir, iş görüşmelerinizi yapabilir, SMS gönderebilirsiniz. Hatta internete bağlanabilir, sosyal ağlara girebilir,  e-postalarınızı kontrol edebilir, GPS (Global Positioning System – Küresel Yer Belirleme Sistemi) ve haritalar sayesinde istediğinizi yere kolayca ulaşabilirsiniz. Bu nedenle özellikle gençlerin hemen hemen hepsi akıllı cep telefonları (Smart Phone) kullanıyorlar. Yine pek çok işletme tüm bu özelliklerinden ötürü çalışanlarına cep telefonu veriyorlar. Cep telefonları son derece verimli araçlardır. Ancak bazı sorunları da beraberinde getirir.

Cep Telefonu Takip Programı

SpyBubble Casus Programı

Özellikle çocuklar için internet ciddi sorunlar yaratabilir. Tehlikelerin başında çok rahat bir şekilde erişilebilen porno siteler gelmektedir. En az onun kadar tehlikeli diğer bir unsur ise internette avlarını bekleyen sapkın düşünceli ve kötü niyetli insanlardır. Cep telefonları ise çocukları bu tür tehlikelere karşı açık bir hale getiriyor. Elbette en güzel yol  çocuklara güvenmek ve onların akılcı kararlar vereceğini düşünmektir.  Bazen baskı, örnek alma, merak, geri kalmamak gibi dürtüler çocukların bu tür eylemleri yapmalarına ve sizden gizlemelerine sebep olmaktadır. Cep telefonlarını kontrol altında tutmak, geri dönüşü çok zor hataların yapılmasının önüne geçebilir.

Mobil Casus Programı aynı zamanda çalışanların mesai saatlerini nasıl değerlendirdikleri ve şirket telefonlarını nasıl kullandıklarına dair pek çok ayrıntıyı ortaya çıkartır. Siz ofisteyken ya da odaya girdiğinizde harıl harıl çalışan en gözde elemanlarınızın siz yokken zamanının çoğunu Facebook’ta Poker oynayarak harcadığını ne zaman öğrenebilirsiniz? Çok önemli bir ihaleyi elinizden kaçırdığınızda mı? Ya da iş görüşmesi için ofisten ayrılan personelinizin aslında olması gerektiği yerde olmadığını projeyi kaçırdıktan sonra anlamak size nasıl bir kar sağlayabilir ki?

Mobil Casus Program Fark edilir mi?

Mobil Casus Programın en büyük özelliği hedef telefona kurulduktan sonra tespitinin mümkün olmaması. En azından SpyBubble’ın üreticileri bunu söylüyor. “Mobil Casus Programı” olan SpyBubble hemen hemen tüm akıllı telefonlarla uyumlu bir şekilde çalışıyor.

Mobil Casus Program Nasıl Çalışır?

SpyBubble TürkçeSpyBubble yazısında bu konuya derinlemesine yer vermiştim. Ancak kısaca özetlemek gerekirse, hedef cep telefonuna yüklendikten sonra ilgili telefondaki tüm aktiviteleri, internet üzerindeki başka bir bilgisayara gönderiyor ve kayıt altına alınıyor. Kayıt altına alınan bilgileri aşağıda görebilirsiniz. Programı indirdikten sonra üye alanına yönlendiriliyorsunuz. Burada hangi cep telefonuna kurulum yapacaksanız o telefonla verilen adrese bağlanarak programı 1-2 dakika içinde telefona yüklüyorsunuz. Daha sonra yine üyelik alanınızdan bilgileri takip ediyorsunuz.

 

SpyBubble ile Görebileceğiniz bilgiler;

  • Arayan ve aranan numaralar
  • Konuşma süreleri
  • Gönderilen ve alınan SMS’ler
  • Gönderilen ve alınan e-postalar
  • Ziyaret edilen internet siteleri
  • GPS ile gidilen yerlerin takibi
  • Cep telefonunda bulunan fotoğralar

Bu yukarıda sayılanlar cep telefonundan silinse bile bilgisayarda kayıtlı olarak duracaktır.

Mobil Casus Programı İndir

SpyBubble Mobil Casus Programını indirmek için buraya tıklayın.

Not: Mobil Casus Programı kullanmanın yasal olup olmadığını avukatınıza danışın.

Benzer Konular: