Bir Sayfa Seçin

Günlük uydu internet

Etkinlik, seminer, toplantı düzenleyen firmalar günlük uydu internet ile günlük internet ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar. Teknolojinin hızla gelişmesi insanları mobil bir hale getirmiş durumda. Akıllı cep telefonu, Tablet PC ya da laptoplar günlük yaşantının vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Organizatör firmalar, düzenledikleri etkinliklerde müşterilerine en iyi hizmeti vererek bir adım öne çıkmak istiyorlar. Yukarıda saydığım cihazlar 3G teknolojisi ile internete bağlanma özelliğine sahip olsalar bile, katılımcılara ücretsiz bir internet servisi verebilmek fark yaratmak anlamına geliyor. Karasal olarak bu tür bir hizmetin alınması prosedür olarak uzun zaman alıyor. Bu tür etkinlikler için en ideal çözüm olarak “Günlük uydu internet paketleri” gösteriliyor.

Günlük uydu internet maliyetleri

Farklı ihtiyaçlara hitap eden günlük uydu internet paketleri mevcut. Aralarındaki farklar;

  • Kota
  • Upload ve Download Hızları
  • Kapasiteye bağlı olarak değişen ekipman bedelleri
  • Çanak anten kurulacak lokasyonun yeri

Günlük 10GB’dan başlayıp 300GB’a kadar uzanan kotalı paketler organizatör firmaların esnek davranmasını sağlayabiliyor. Örneğin bir günlük bir internet ihtiyacınız var ve ADSL vb uygulamaları hemen aktif hale getiremiyorsunuz. Günlük uydu internet paketleri ile 2-3 gün gibi kısa bür süre içerisinde talebinizi ileterek sonuç alabiliyorsunuz. Talebinizi ve ihtiyaçlarınızı belirtiyorsunuz. Size en uygun paket belirleniyor ve 2-3 saat gibi bir süre içerisinde çanak anten kurulumu tamamlanarak etkinliğiniz ya da organizasyonunuz için internet desteği verebiliyorsunuz.

Şehir içinde kısa sürede kurulum ve farklı paket fiyatları ile cazip hale gelen Günlük uydu internet, kır düğünü, off road organizasyonu, kamp vb. günlük ya da uzun süreli etkinliklerde kırsal kesimde de çok etkin bir biçimde kullanılabiliyor. Bunun için mobil araç desteğide kısa süre içinde devreye girecek gibi gözüküyor.

Günlük uydu internet fiyatları

Az önce de bahsettiğim gibi farklı paketler mevcut. Aşağıda bu fiyatlar ile ilgili ön bilgileri bulabilirsiniz. Tam paket fiyatlarını öğrenmek için YahClick (YahSat) Uydu internet yazıma göz arabilirsiniz. Bu fiyatlar aylık kampanyalar üzerinden yürütülmektedir. Fiyat farklılıkları olarak kurulum ve demontaj maliyetinde küçük bir artış ile ekipman kira bedelindeki indirim dikkat çekiyor. Aşağıda fiyatlar ile ilgili birçak örnek görebilirsiniz.

kurumsal_uydu_internet_fiyatlari

bireysel_uydu_internet_fiyatlari

Detaylı bilgi için info@trioturk.com adresine mail gönderebilir ya da Tel : +90 216 459 7841 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

Günlük uydu internet hızı nasıl?

“Günlük uydu internet” hızları 1 Mbps Upload / 3 Mbps Download hızlarından başlayarak 3 Mbps Upload / 15 Mbps Download hızlarına kadar çıkmaktadır. Kotalı olarak satılan bu paketlerin kotaları da 10GB’den başlayarak 300 GB’a kadar çıkmakta. Bu paketlere karar verirken dikkate alınması gereken önemli nokta gün içerisinde kullanılacak olan kotanın iyi belirlenmesidir. 300 GB’lık bir paket normalde aylık olarak tasarlandığından ilk 72 saat içinde kotanın %10’u tüketilirse hızda yavaşlama olacaktır. 30 GB kotalı Günlük uydu internet ile pek çok işlem yapılabilir.

Benzer Konular: