Bir Sayfa Seçin

Yataktaki Kraliçe

Herkes takip etmek için kendine bir lider arar, erkeğinin de seni takip etmesi ve senden vazgeçememesi için Yataktaki Kraliçe olman gerekir. Biliyorum bu şekildeki yazılar seni sıkıyor. Ama şöyle genel olarak bir düşünmene yardımcı olacak bu yazıyı sabırla takip etmeni rica ediyorum. Bazen çok bildiğini düşündüğün konularda aslında hiç bir şey bilmediğini görmek son derece eğitici olabilir. Yataktaki Kraliçe ne demek? Erkek sadece yatakta mutlu olduğunda mı kadın vazgeçilmez oluyor? Tabi ki hayır, kadın – erkek ilişkisini sadece sekse endekslemek mantıklı bir yaklaşım değil. Öte yandan çiftler arasındaki cinsel ilişkiyi görmezden gelmek de saflık olur.

Yataktaki kralice

Yataktaki Kraliçe Ne demek?

Kadınlarımız maalesef kendilerini ve kendi vücutlarını tanımıyor. Kaldı ki erkeklerin nelerden hoşlandığını hiç bilmiyor. Televizyonlarda yayınlanan ağalık, paşalık dizisinin etkisinde kalıp gereksiz bilgilerle beyinler ve ruhlar dolduruluyor. Hayatın koşuşturmacası, günlük telaşlar da bu döngüye eklendiğinde ilişkiler çöp öğütme makinesinde öğütülür gibi öğütülüyor. Ve gün geçtikçe aşağıdaki değişimlerin yaşanması kaçınılmaz bir hal alıyor.

  • Aşk —> Sevgi
  • Sevgi –> Alışkanlık
  • Alışkanlık –>Monotonluk

İlişkinin her alanına sirayet eden bu dönüşümler, kendi sonunu hazırlıyor. Zamanında görüp de önemsemediğiniz aksaklıklar, tedavisi mümkün olmayan hastalıklara evriliyor. Sonuç, her anlamda birbirini tetikleyen sorunlar yumağı. Ucunu bulabilene aşk olsun.

Evlilikler temel olarak aşk evliliklerinden, şirketleşmeye doğru geçtiğinde aslında bir sevgiden bahsetmek pek mümkün olmuyor. Gözü kapalı, karşılıksız, fedakar, bir saniyesini bile ayrı geçirmek istemeyen çitler artık başkaları olmaya başlıyor. Evlilikte yapılabilecek, evliliği canlı tutabilecek o ilk heyecanı koruyabilecek pek çok yöntem var. Kocanın Kalbine Gir e-kitabı evli çiftlerin sorunlarına ışık tutarak ilişkiyi kaya kadar sağlam bir hale getirmenin yollarını anlatıyor. Hayatta KEŞKE’lerin olmaması için tedbir almak lazım. İlla ki bir sorun olmasını beklemenin de bir anlamı yok. Esas önemli olan ilişkiyi o boyuta hiç getirmemektir.

Yataktaki Kraliçe ile Ne İlgisi Var?

Bu yazıyı bir reçete olarak yazmaya karar verdim. Ancak konular o kadar derin ve karışık ki 500 – 1000 kelimeyle özetlemeye çalışmak ilişkine haksızlık olacak diye düşündüm. Kocanın Kalbine Gir e-kitabıyla, eşini nasıl yönetebileceğini ve duygusal olarak nasıl mutlu olabileceğini öğrenebilirsin. Ancak, eşler arasındaki cinsel ilişkiyi pas geçmek eşşeğin büyüğünü ağırda unutmak anlamına gelir.

Eşini yatakta mutlu etmek için önce senin mutlu olman gerekir. “Yataktaki Kraliçe” kitabı ise, eğitim seviyesi ne olursa olsun tüm kadınlara seks hakkında çok değerli bilgiler veriyor. Kadınların kendi vücutları hakkında bilmedikleri sırları paylaşıyor. Evli çiftler arasında yaşanan ama monotonlaşan seks yaşamlarını canlı tutacak yöntemleri samimi ve sade bir dille anlatıyor.

Erkekler yatakta ne ister biraz zaman ayırarak rahatlıkla öğrenebilirsin. Sevdiğin aşık olduğun ve hayatını birleştirdiğin erkeği mutlu ettiğinde aslında kendini mutlu etmiş olacaksın. Çiftler arası mutluluğun bulaşıcı olduğunu gören kadınlar, hayatın her anlamında girişimci davranıyorlar.

yataktaki-kraliceYataktaki Kraliçe Kitabında Neler var?

  • Kadın vücudu
  • Erkek vücudu
  • Erkekler Yatakta Ne Duymak İster
  • Erkekler Yatakta Ne İster
  • En etkili seks pozisyonları
  • Düzgün bir vücud
  • Kamasurta
  • Yatak Oyunları
  • Yataktaki Kraliçe

ve çok daha fazlası bu kitapta ele alınmış. Yataktaki Kraliçe kitabının yazarı Sibel Savaş “Cinselliğin medya organlarında bu kadar pompalandığı bir devirde, evli çiftlerin 1 ay birbirlerine dokunmamaları kendi içinde bir çelişki değil midir?” diye sorarak evli çiftlerin yatak odalarını aydınlatmak için kolları sıvamış. Yataktaki Kraliçe kitabının incelemek için buraya tıkla.

Yataktaki Kraliçe ve Kocanın Kalbine Gir

Genel olarak yapılan hatalar, ilgi-sevgi azalması, monotonlaşan cinsel hayat, aldatmak vb. gibi en sık karşılaşılan evlilik sorunlarına çözüm olabilecek iki rehber kitap. Harekete geçmek için zaman kaybetmeyin. Erkeğini, eşini kendine bağlamak ve ilişkiyi canlı tutmak için Yataktaki Kraliçe ve Kocanın Kalbine Gir kitaplarını okumanızı tavsiye ederim. Keşke dememen dileklerimle. İncelemek için buraya tıklayın.

Benzer Konular: