Bir Sayfa Seçin

Sivilce Tedavisi Programı E-kitap İnceleme

Sivilce Nedir? Nasıl Tedavi Edilir? Yazısında Sivilce Tedavisi Programı e-kitap incelemesinden bahsetmiştim. Bugün Sivilce (Akne – Acne) tedavisinde oldukça iddialı olan bu ürünü sizler için inceliyorum. Ürünün satış sayfasına bakıldığında profesyonelce hazırlanmış bir site olduğunu söyleyebilirim. Sivilce ile ilgili bilinen doğrular ve yanlışlar sıralanmış.

E-kitap hakkında detaylı bilgi edinmek için kitabı satın aldım ve okudum. Şu anda sivilce problemim olmamasına rağmen, ergenlik döneminde bir hayli boğuştum. Yüzüme enteresan maskeler yaparak bir nevi HULK, Godzilla gibi görüntülere bürünmüştüm ama bir işe yaramadılar. Aslında kitabı alırken ergenlik dönemimde yüzüme yaptığım maskelerin içindeki maddeleri ya da yöntemleri bulacağımı düşünüyordum. İşin iç yüzü hiç te öyle değilmiş.

Sivilce Tedavisi Programı içeriği

sivilce tedavisi e-kitap programAz önce de bahsettiğim gibi tüm sivilce tedavisi yöntemleri hemen bir maske, cilde sürülen bir krem ya da sprey ile başlıyor. Ancak bu kitap önceliği sivilceye sebep olan gıdalar ve vücut yapısı ile ilgili bilgilere vermiş. Kısacası herkesi yağlı, kum torbaları gibi görerek aşağılamamış ve insanın kendisini ve vücudunu nasıl tanıyacağına dair ip uçlarını göstermiş. Vücut aldığını verir mantığıyla yola çıkarak besin ve besin grupları hakkında son derece değerli bilgiler eşliğinde programa giriş yapılmış.

Krem, sprey, ilaç ve maske benzeri ürünler cildi sadece dışarıdan temizlemeye yardımcı olurlar. İlacın etkisi geçtikten sonra Sivilce oluşumu tekrarlayacaktır. Çünkü daha önce sivilce oluşumuna neden olan etkenler hala oradadır (içeride) ve temizlenmemiştir. Bu nedenle öncelikli olarak vücudun içi bakıma alınmalı ve temizlenmelidir.

Bu program sayesinde Sivilceye sebep olabilecek etkenleri tanıyarak onlardan sonsuza kadar kurtulmak mümkün gibi gözüküyor. Vücudun iç yapısı ve psikolojik etkenler dengelendikten sonra vücudun dışına yansıyan ve insanın sinirini bozan sivilcelere karşı yapılması gerekenler tek tek anlatılmış. Yeni çığır açan yöntemlerin yanı sıra geleneksel sivilce imha yöntemlerinde de bahsedilmiş. Dış cilt bakımı ile içte sağlanan denge korunmuş ve sivilcelerden sonsuza dek kurtulmanın yolları anlatılmış.

Sivilce tedavisi e-kitapKitap içeriğine ait başlıkları aşağıda görebilirsiniz.

  • Ön Adımlar
  • Vücudu tanımak ve anlamak
  • Besin takviyeleri
  • Egzersizler ve Stres kontrolü
  • Dış Cilt Bakımı
  • Beslenme Programları

Ana başlıkları bu şekilde sayabilirim. Bu başlıkların alt başlıklarında klasik olmayan kalıcı yöntemlerden bahsedilmiş.

Sivilce Tedavisi Programı Geçmişi

Sivilce Tedavisi Programı 7 yıllık laboratuvar çalışmalarına dayanmakta. Yapılan çalışmalar sonucunda sivilcelere %95 oranında kalıcı çözüm bulunmuş ve çok olumlu sonuçlar alınmış. Sivilce Tedavisi Programı e- kitabını incelemek ve detaylı bilgi almak için BURAYA tıklayın…

Benzer Konular: