Tooway Türkiye

Tooway Uydu internet servisi nihayet Türkiyede. Tooway Türkiye  ile artık Uydu üzerinden çift yönlü ucuz internet dönemi başladı. Uzun süredir sonuçlandırılmaya çalışılan proje ile KA-Band üzerinden uydu erişimi sağlanabilecek. Daha önceki yazımda  ( Tooway uydu internet (Eutelsat) ) teknik açıdan detaylı bilgilere yer vermiştim. Bu yazımda ise hizmetin genel detaylarını, “Tooway Türkiye” uydu internet fiyatlarını ve nereden satın alabileceğinize dair bilgileri bulabilirsiniz.

Tooway Uydu internet nedir?

Tooway ile uydu üzerinden çift yönlü uydu internet erişimi sağlanır. Hızlı ve pratik kurulumu ile altyapının yetersiz kaldığı ( -Karasal hatların olmadığı-) bölglerde kısa sürede evinize ya da ofisinize uydu üzerinden internet bağlantısı sağlayabilirsiniz.

Tooway Kotalı mı?

Şu anda verilen  Tooway Türkiye Paketleri iki ana kategoriye ayrılmış olarak gözüküyor. Standart ve Profesyonel Tooway paketleri olarak adlarılan paketlerin hepsi koltalı. Başlangıç promosyonu olarak tüm kotalı servislerin kota değerleri 2 katına çıkarılmış durumda. Örneğin normalde 4Gb’lık kota promosyon amaçlı olarak 8Gb’a çıkarılmış.

Tooway Uydu internet Fiyatları

Tooway Türkiye uydu internet erişim fiyatları 2 ayrı kategoride 8 farklı paket ile satışa çıkarıldı. Farklı kullanıcı profilleri düşünülerek hazırlanmış paket fiyatlarını aşağıda görebilirsiniz.

Standart Tooway Uydu Internet Paketleri

STD Paket Az kullanım

STD Paket Sık Kullanım

STD paket Yoğun Kullanım

STD Pakey Çok Yoğun Kullanım

Profesyonel Tooway Uydu Internet Paketleri

PRO Paket 8

PRO Paket 10

PRO Paket 50

PRO Paket 80

Tooway Türkiye Kurulumları

VSAT Uydu Haberleşme firmasından Adem Serttaş’ın yaptığı açıklamayı aşağıda bulabilirsiniz.

Tooway Tükiye  Uydu İnternet Projesini bir yıldır takip ediyoruz. 14 05 2012 Pazartesi günü ESER telekom ile yapmış olduğumuz sözleşme ile TÜRKİYE geneli montajlarını üstlenmiş bulunuyoruz…

Tooway Geniş band uydu internet kurulum Videoları (İngilizce)

Video 1

Video 2

Benzer Konular:

Kaynak: http:// toowayturkiye.com

Mert

Yorumlara bak

  • Neden Kota var ? Tooway uydu internet hem hızlı olacak hem kotalı olacak. Mantık dışı değil mi....

  • bence hiçbir avantajı yok yüksek hız dedikleri 10 mbps yi geçmiyor süperonline fiber internet 1000 mbps'ye varan hızlar veriyor ama her yerde yok bence mantıksız yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kota olması da çok mantıksız. bana aylık 500 tl ye kotasız 20 mbps bağlantı sağlayacak bi kurum varsa benimle irtibata geçsin.

  • Sayın Erkan bey sizce avantajı olup olmaması için yorum yapmıyorum internet olmayan veya fiber olmayan yerler için bulunmaz bir nimettir düşünün dağ başında veya vadinin içinde maden ocağı var çözüm getirebilirmisin Download hızı 18 upload hızı 6 mbps hizmetimiz vardır .
    Uydu İnternet de aşırı yağmur ve kar yağışlarında bile kopma olmuyor TCK HGS geçiş sistemlerinde bile Fiber olmasına rağmen Uydu İnternet den hizmet alıyor.

    Saygılarımla
    Adem SERTTAŞ

  • Erkan kardeşimiz bir konuda haklı. Şehrin göbeğinde ADSL ve fiber varken uydu kullanmak mantıksız olabilir. Fakat Tooway uydu internet 18 Mbps Download ve 6 Mbps Upload imkanı veriyor. Benim yaptığım hız testinde 15 Mbps Down. ve 5.15 Upl. hızlarını fiilen gördüm. Şehrin göbeğinde bile, fiberle bile 5 Mbps upload hızına ulaşmak için 1000 Tl kadar ödeme yapmaktadırlar. Oysa uydu Dağ, ada, yayla ve şehir şebekelerinin olmadığı yerlere de hizmet götürüyor. Kota problemi elbette rahatsız edici. Bizlerde Eutelsat' a sorduğumuzda uydu hizmetlerinin çok pahalı olduğu ve uydu kapasitesinin 70GBs (yani Türkiyenin dış omurga kapasitesi kadar) dolayısı ile mecbur kaldıklarını söylüyorlar. Artık takdir sizlerindir. Özel sorularınız için Şahin KARADENİZ e-posta gönderebilirsiniz. Saygılarımla...

  • Bu fiyatlar ve kotalarla dalga geçtiğinizi zannediyorum. Bu nedir böyle. 8 gb kotalı 6 mbit internet 75 tl ?!?! Ciddi şekilde faydalanmayı düşünüyordum ama bu fiyatlarla mümkün değil.

    • Uydu haberleşme sitesinde yayınlanan bu yazılardan herhangi bir gelir elde edilmemektedir. Uydu kapasite (Turksat, Eutelsat vb) fiyatlarının pahalı olmasından ötürü firmalar fiyatlarını ancak bu şekilde ayarlayabiliyorlar.
      Tooway olarak tanıtılan sistem ise Uydu üzerinden internet erişimi sağlamanın en maliyetsiz yöntemi olarak karşımıza çıkıyor. Ka-Band dışında, Ku-Band üzerinden bu tür bir hizmetin aylık bedelleri kiralanan kapasiteye bağlı olarak 750$'dan başlıyor. En pahalı sistemler ise Dedicate olarak adlandırılan sistemledir.
      Eğer uydu üzerinden internet erişimi ile ilgili daha uygun fiyatlar bulabilirseniz burada paylaşarak diğer kullanıcıların da faydalanmalarını sağlayabilirsiniz. Bende yayınlanmaktan mutluluk duyarım.

  • Türkiye de Uydu İntenet sistemleri ku band üzerinden hizmet alınmaktaydı teknoloi nin getirmiş olduğu yenilikler arasında ilk önce ka ban dan Tooway Uydu İnternet sistemleri ile başladık ve beraberinde Yahsat Uydu İnternet sistemleri eşlik etti.
    Özellikle tüm paketlerde veri yükleme upload sınırsız hatta 24 den 06 ya kadar Free kullanım imkanı sağlamaktadır buda son kullanıcılar için mükemmel bir fırsattır.

    http://www.vsat.com.tr firmamız kurulum firması olduğu için tüm TÜRKİYE genelindeki bireysel ve kurumsal kullanıcılara 7 / 24 hizmet vermektedir.

    SAYGILARIMLA
    Adem SERTTAŞ
    .

  • VSAT Uydu Haberleşme Şirketi TÜRKİYE Genelinde 7/24 Teknik Montaj,Bakım Onarım ve Kurulum Hizmeti veren işletmedir.Bunların arasında öncelikle TOOWAY Uydu İnternet Sistemlerinin montaj bakım onarım ve montaj hizmeti vermeye başlamıştır bununla beraber YAHSAT Uydu İnternet Sistemleri de piyasaya girmiştir.YAHSAT Uydu İnternet Sistemlerinin gece 01 den 06 ya kadar Free uplodan da tamamen free olarak kotadan harcamıyor.Tabiki TÜRKİYE çok güzel bir pazar olduğu için bu pazara çok yakın zamanda AVANTİ Uydu İnternet Sistemleride dahil olacak öncelikle TÜRKİYE sınırları içerisinde HUB istasyonunu kurmayı planlıyorlar hatta TÜRK IP olmasını istiyorlar .Bu arada piyasada ciddi kampanyalar olacağını düşünüyorum VSAT Uydu Haberleşme Şirketi TÜRKİYE Genelinde yapmış olduğu araştırmada 20000 üzerinde internet hizmeti alamayan köyümüzün olduğunu tespit etmiştir.Sayın Ulaştırma Bakanımızın da Açıklaması bulunmaktadır İnternetsiz Köy Kalmayacak diye demeçi bulunmaktadır bizde buradan yola çıkarak KÖYNET Projesi adı altında öncülük yaparak Plot Bölge İZMİR deki iki tane köyümüzü tespit ettik en kısa zamanda YAHSAT Uydu İnternet Sistemleri ile bu çalışmaları gerçekleştireceğiz çünkü her konuda bizim yanımızda olan NEXT&NEXTSTAR Şirketi her türlü isteğimize destek olmaktadır çalışmalarımız sonucu sayın ilgili ve yetkili birimler onay görörse TÜRKİYE Genelinde bu hizmeti genişletmeyi planlıyoruz.Sayın Başbakanımızın da FATİH Projesi vardır Tüm TÜRKİYE Genelinde okullara Tablet bilgisayar dağıtımı yapılacak şimdi internet olmayan köyde öğrenci yalnızca MEB lığı internetinden okulda yararlanacak bizim hayata geçirmeyi planladığımız KÖYNET Projemizde İnternet hizmeti alacak ve bilgisayar kullanmayı daha kısa sürede öğrenecektir.Mesela İlk Önce Test amaçlı hazırladığımız İZMİR ili ALİAĞA İlçesi YENİŞAKRAN Beldesi ne bağlı KAPIKAYA Köyü muhrarlığına ALİAĞA Kaymakamlığı Çok güzel bilgisayar vermiştir fakat biz internet yayınını verdik Öncelikle muhtar ve diğer arkadaşlar nasıl kullanılacağını bilmiyorlar bu nedenlede şimden herkesin öğrenebilmesi için bu hazırlıklara başladık.Artık hayatımızda İnternet olmazsa olmazların arasına katılmıştır işallah rekabet piyasası doğar tüm herkes bağımsız olarak evlerinde kesintisiz ve hızlı internet kullanmaya başlar.TÜRKSAT A.Ş 2014 yılında kendi uydusu üzerinden son kullanıcıya daha ekonomik olarak bireysel Uydu İnternet Hizmeti verecektir.İşallah tüm hepimiz için hayırlı olur.UYDU İNTERNET TERMİNALLERİ İÇİN TAKILDIĞINIZ TÜM SORULARINIZI adem@vsat.com.tr den veya info@vsat.com.tr den yardımcı oluruz.

  • Şunu söylemek istiyorum ;
    güzel olan tek şey teknoloji ve uydudan internet:
    güzel olmayan ise fiyat ve hız, ve kota konması. yani benim gibi7/24 pc başında olan birine pek uymuyor, her şeye rağmen şartların güzelleşeceğine olan inancım sonsuz.

    • Uydu internet hizmeti olarak YahSat ile ilgili bir yazı daha paylaşmıştım. YahSat'ın diğer servislerden en büyük farkı Upload'ın limitsiz olması. Diğer önemli bir avantaj ise 01:30 - 06:00 arası yapılan downloadların kotayı harcamaması. Kotalı bir servis için oldukça büyük bir avantaj. YahSat tarifelerine http://uyduhaberlesme.com/yahclick-yahsat-uydu-internet yazımdan ulaşabilirsiniz.

Son yazılar

Odaklı Trafik Affiliate Marketing Kursu İnceleme

Odaklı Trafik Affiliate Marketing Bugünkü yazımı Mert Eryiğit'in hazırlayıp satışa çıkardığı Odaklı Trafik Affiliate Marketing…

5 sene önce

Depresyona Son Kitabı

Depresyona Son Kitabı Genel olarak duygu ve düşüncelerin körelmesi olarak tanımlanan depresyonun en iyi ilacının…

5 sene önce

Kenzül Dua Kitabı Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Kenzül Dua Kitabı Kenzül Dua Kitabı yazarı Abdülkadir Çelik kitap hakkında bilinmesi gerekenleri sizler için…

5 sene önce

Kenzül Dua Kitabı Gerçekten İşe Yarıyor mu?

Kenzül Dua Kitabı PDF İşe Yarıyor mu? PDF olarak okuyucularına ulaştırılan Kenzül Dualar Kitabı gerçekten…

5 sene önce

Yataktaki Kraliçe Özet

Yataktaki Kraliçe Özeti Yataktaki kraliçe özeti okuduktan sonra, yataktaki kraliçe PDF kitabını ücretsiz indirmek için sayfanın…

8 sene önce

Tenis Sanatı

Tenis Sanatı E-kitabı Tenis sanatı e-kitabı yeni başlayanlar ve kendisini geliştirmek isteyenler için Halil Öztürk…

8 sene önce