Bir Sayfa Seçin

Erkeğin Prensesi Olmak

Evlenmeden önce değil evlendikten sonra “Erkeğin Prensesi Olmak” ya da olabilmek önemlidir. Dünden bugüne yaşadıkların gelecek konusunda seni endişelendiriyor olabilir. Hayatın geri kalanında sevdiğin erkekle seni nasıl bir ilişkinin beklediğini merak ediyor olabilirsin. Önünde örnekler var. Yaşanmış anılar var ve endişelenmene sebep oluyor.

Haklısın da… İlişkiler başladıkları gibi devam etmiyor, edemiyor. Gerçi bunda insanların tembellikleri ve kabullenmişlikleri temel sebep olarak karşımıza çıkıyor. Buradasın ve iyi yolda olduğunu söyleyebilirim. İster evli ol ister evlilik aşamasında erkeklerin prensesi olmak ve öyle kalmak için neler yapman gerektiğini araştırıyorsun.

Evde kös kös oturup hiç bir şey yapmadan gerçeklerle yüzleşmeyi beklemekten iyidir. Çünkü hiç bir şey yapmazsan gerçekleşmemiş gerçekler geleceğinin gerçekleri olacak.

Erkeklerin ve Yatağın Prensesi Olmak

Çok iddialı bir cümle. Tabi ki tek bir erkeğin sevdiğin erkeğin prensesi olmaktan bahsediyorum. “Erkeklerin ve Yatağın Prensesi Olmak” kitabın ismi olduğu için çoğul olarak kullandım. Adından söz ettiren ve başarılı kitap erkeklerin prensesi kitabı.

Erkeklerin Prensesi Nasıl Olunur?

Yazıma bir alıntıyla devam etmek istiyorum. Güzel bir hikaye. Erkeklerin zihinlerini nasıl kontrol edebildiğini gösteren, erkekleri yönetmek için verilmiş güzel bir örnek.

Bir siyasetçi yoksul bir adamı ziyarete gitmiş ve şöyle demiş: “Senin oğlana bir eş bulalım, zamanı geldi artık. Adam: “Ben hayatımda oğlumun işine karışmadım, bundan sonra da karışmam.” demiş.

Bürokrat: “Ama bu kız Rahmi Koç’un kızı.” deyince adam: “A aaa… Tamam o zaman.” demiş ve durumu kabul etmiş. Sonra bizim bürokrat Rahmi Koç’un evine gitmiş ve: “Kızınız için harika bir koca adayı buldum.” demiş.

Rahmi Koç şaşırarak: “Ama benim kızım daha çok küçük.” diye itiraz etmiş. Siyasetçi: “Ama bu genç adam Dünya Bankası Başkan Yardımcısı” deyince kızın babası: “A aaa… Tamam o zaman.” diyerek duruma hemen razı oluvermiş.

Sonunda bizim bürokrat Dünya Bankası Başkanı’nı ziyarete gitmiş ve demiş ki: “Başkanım, size harika bir başkan yardımcısı adayı buldum.”

Başkan: “İyi ama benim zaten ihtiyacımdan fazla yardımcım var.” deyince bürokrat şöyle konuşmuş: “Ama bu kişi, Rahmi Koç’un damadı.” demiş. Başkan da: “A aaaa…tamam o zaman.” demiş.
Kaynak: Yazının orjinalini görmek için tıklayın

Erkekler Güçlü Kadınları Sever

erkeklerin-prensesiErkekler güçlü kadınları severler, kendilerini yöneten bir kadın olmasından memnuniyet duyarlar. Türklerin genlerinde de var zaten bu. Osmanlı saraylarında neyin nasıl yönetildiğini gözler önüne seren diziler rating rekorları kırıyor. Sence bunların hepsi tesadüf mü? Hiç sanmıyorum..

Zihin Kontrolü

Erkeğin prensesi olmak için zihnini kontrol edebilmeli ve onu iyi yönetmelisin. Hem günlük hayatta onun prensesi olabilirsin hem de yatakta erkeğinin prensesi olabilirsin. Gözü senden başkasını görmez.

Benzer Konular: